Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    30. Prosinac 2019. 22:13

PinkFairydust

Evo da prijavim, mi obavili UZV. Covjek je doslovno rekao nek napravimo TESE cim prije i nek se molimo. Pretpostavljam da je to stvarno jedino sto trenutno mozemo napraviti.

Vjerujem da će vaša priča imati sretan ishod, ma koliko vas šibalo sa svih strana.. molitva zaista čini čuda 💖. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    30. Prosinac 2019. 22:15

PinkFairydust

Bozma

PinkFairydust

Evo da prijavim, mi obavili UZV. Covjek je doslovno rekao nek napravimo TESE cim prije i nek se molimo. Pretpostavljam da je to stvarno jedino sto trenutno mozemo napraviti.

Uf, pa ka ćete onda na TESE? Molimo se i mi skupa s vama

Nemam pojma. Cekamo jos genetiku, to bi moralo stici kroz 10ak dana, a onda cemo vidjeti kako cemo dobiti termin. Za sad su opcije Hauptman na Rebru ili Grubisic na Vinogradskoj, pa tko prvi.

Inace, kad smo kod molitve.. Frendica koja je puno veci vjernik od mene otisla u crkvu na misu da bi se pomolila za nas. Od svih tema propovijed je bila nesto o stvaranju zivota, pa kao svi znaju bar jedan par koji se muci sa neplodnoscu, ali cak i kada se cini potpuno nemoguce treba vjerovati u cuda. Zena nije mogla vjerovati da se tako potrefilo:) Ja sam odlucila to uzeti kao znak svemira da ce na kraju sve biti ok.

Nadalica

Marta drago mi je zbog plusica.. I ja sam evo jos malo pa 7 sedmica.. Uzivam u trudnoci

Hvala i sretno nam 💖 

PinkFairydust
    30. Prosinac 2019. 22:49

Marta...

PinkFairydust

Vjerujem da će vaša priča imati sretan ishod, ma koliko vas šibalo sa svih strana.. molitva zaista čini čuda 💖.

Hvala ti, draga <3 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Lemon
    30. Prosinac 2019. 22:50

Marta...

Lemon

Ajme Marta pa čestitam!! Super, sad još beta da lijepo raste
    Baš je neko zatišje, svi odmaramo valjda a ima nas i dosta koje nešto čekamo pa se ništa ne događa.
    Cure koje krećete sa pikanjem uskoro sretno!

Hvala draga 💖kako si mi ti 😘.

Čekamo nalaze, malo uspijem odmoriti glavu i ne misliti o ničemu a onda opet mi bude lose i tako u krug. Valjda će nova godina nešto dobro donijeti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• MarijaLena
    31. Prosinac 2019. 00:29

Pozdrav svima. M. M radio je biopsiju i nažalost nije bila uspješna, tako da smo odlučili na spermu donora, saznali smo da hzzo financira, jel netko zna kako to ide koliko traje? Hvala... 

PinkFairydust
    31. Prosinac 2019. 05:53

MarijaLena

Pozdrav svima. M. M radio je biopsiju i nažalost nije bila uspješna, tako da smo odlučili na spermu donora, saznali smo da hzzo financira, jel netko zna kako to ide koliko traje? Hvala…

Zao mi je sto nije bilo uspjesno :( Gdje ste radili biopsiju? Znas mozda koliki je bio FSH? 

Mislim da HZZO financira samo do nekog iznosa, ali nisam jos istrazivala u detalje jer se nadam da nece trebati. Imas na rodinom forumu zasebne teme za MPO u Ceskoj i Makedoniji, cini mi se da ljudu najvise tamo idu. Ima brdo podataka i preporuke za klinike i svasta, ali nisam imala zivaca iscitavati unaprijed.

PinkFairydust
    31. Prosinac 2019. 05:56

Lemon

Marta...

Lemon

Baš je neko zatišje, svi odmaramo valjda a ima nas i dosta koje nešto čekamo pa se ništa ne događa.

Čekamo nalaze, malo uspijem odmoriti glavu i ne misliti o ničemu a onda opet mi bude lose i tako u krug. Valjda će nova godina nešto dobro donijeti

Ne valjda nego mora <3 

Marta...
    31. Prosinac 2019. 08:34

Lemon

Marta...

Lemon

Sigurno hoće pa mora  💖💖💖😍🤗

Marta...
    31. Prosinac 2019. 08:35

nymeria

Marta… čestitam divne vijesti ❤❤❤

Da samo da budu do kraja divne 💖💖💖😍🤗

Hannica0 👧
    31. Prosinac 2019. 08:49

Evo moj test od jucer https://ibb.co/cx0yNVY
    I od danas https://ibb.co/xCCdJ2b
    Jos cu sutra da vidim jel tamni. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.