Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    31. Prosinac 2019. 11:38

bozma ja sam isto bila skepticna, meni rastu folikuli do 25+ pa pucaju, radio mi je punkciju 11dan i bili su cca 15-17mm na uzv kadmi jevrejso da idemo na punkciju, dobila sam 2 stanice, drugo su valjda bili prazni folikuli, nisu mi sponinjali zrele, nezrele, samo su me drugo jutro zvali da su se obje oplodile, za sve sam
    imala iste sumnje ko i ti... pa cak i da zovu samo radi transfera, da nema nista.... :/ a sad idem jos jednom samo zbog muza... nadam se da ne lazu... 😞

marta, hannica cestitam vam od srca, bas mi je drago i  želim vam sve najbolje kroz cijelu trudnocu....

vuky
    31. Prosinac 2019. 11:41

Nadalica divno ❤️ Fino je citati uspjehe... Vec sam mislila da su prerijetki i da se nicem vise necu nadati... proci oar put postupak da mi drugi ne kazu da sam prekako odustala... 😊 Evo par lijepih vjesti malo vrati nadu....

vuky
    31. Prosinac 2019. 11:42

Hannica ha uopce nisam sigurna je smiju ili ne smiju lagati, trebali bi i dari racun za sve, pa ne daju ☺️

Marta...
    31. Prosinac 2019. 11:42

Grizli

Hannica i Marta cestotam vam od srca! Nek vam 2020-te najveca briga bude odabir opreme za bebice koje vam stizu! 🤞❤️
    Ostale cure sretno i da slijedite ovaj niz sa pozitivnim plusicima.

Hvala ti draga puno 💖tebi želim od sveg ❤️ lagan porod 💖👪. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    31. Prosinac 2019. 11:44

vuky

bozma ja sam isto bila skepticna, meni rastu folikuli do 25+ pa pucaju, radio mi je punkciju 11dan i bili su cca 15-17mm na uzv kadmi jevrejso da idemo na punkciju, dobila sam 2 stanice, drugo su valjda bili prazni folikuli, nisu mi sponinjali zrele, nezrele, samo su me drugo jutro zvali da su se obje oplodile, za sve sam
    imala iste sumnje ko i ti… pa cak i da zovu samo radi transfera, da nema nista…. :/ a sad idem jos jednom samo zbog muza… nadam se da ne lazu… 😞

marta, hannica cestitam vam od srca, bas mi je drago iželim vam sve najbolje kroz cijelu trudnocu….

Hvala puno ❤️ od ❤️ želim i ti uspjeh 

Hannica0 👧
    31. Prosinac 2019. 11:49

vuky

Hannica ha uopce nisam sigurna je smiju ili ne smiju lagati, trebali bi i dari racun za sve, pa ne daju ☺️

U poliklinici IVF dobila sam racun tj platila sam na dan punkcije, a ne na dan transfera... I embriolog pokaze papir gdje ispunjava svaki dan  o broju js i njihovom razvoju ...  stvarno sam im vjerovala. I uljevali su to povjerenje nama.  Ja ih preporucujem iz svega srca.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    31. Prosinac 2019. 11:50

Bozma

Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun

A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer...ni pošteni  većini se sve vrti oko love🤮.
    Grlim te draga 😘 💖

31. Prosinac 2019. 11:56

Vuky, ja sam vec prosla dva puta sve ovo kod drugog dr. Kako kod prvog nisam imala prazne folikule? Imala sam samo preranu aspiraciju i nezrele stanice ali su bar bili toliko fer da mi to kazu u lice.
    Ja kod njega vise ne idem, cak se mislim bi li i na transfer uopce otisla.

31. Prosinac 2019. 12:27

Marta...

Bozma

Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun

A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer…ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
    Grlim te draga 😘 💖

Hvala ti . Inace ne dramim ovoliko, mozda pretjerujem....imam osjecaj kao da sam u PMS-u
    Sorry cure što ovoliko kukam, ovaj put nisam nikome govorila pa se jadam vama

Marta...
    31. Prosinac 2019. 12:38

Bozma

Marta...

Bozma

A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer…ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
    Grlim te draga 😘 💖

Hvala ti. Inace ne dramim ovoliko, mozda pretjerujem….imam osjecaj kao da sam u PMS-u
    Sorry cure što ovoliko kukam, ovaj put nisam nikome govorila pa se jadam vama

Ma sve ok 👌 😘💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.