Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun
Ne smiju lagati. Naravno da je oplodjena. Jedna ali vrijedna.
Ja nisam imala nikakvih simptoma, tek sedmicu posle bete Sam primijetila neke promjene. Evo vec gazim 7 sedmicu, jos par dana I idemo drugi uzv gdje cemo cuti 2 srca kako kucaju

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
bozma ja sam isto bila skepticna, meni rastu folikuli do 25+ pa pucaju, radio mi je punkciju 11dan i bili su cca 15-17mm na uzv kadmi jevrejso da idemo na punkciju, dobila sam 2 stanice, drugo su valjda bili prazni folikuli, nisu mi sponinjali zrele, nezrele, samo su me drugo jutro zvali da su se obje oplodile, za sve sam
imala iste sumnje ko i ti... pa cak i da zovu samo radi transfera, da nema nista.... :/ a sad idem jos jednom samo zbog muza... nadam se da ne lazu... 😞
marta, hannica cestitam vam od srca, bas mi je drago i želim vam sve najbolje kroz cijelu trudnocu....
Nadalica divno ❤️ Fino je citati uspjehe... Vec sam mislila da su prerijetki i da se nicem vise necu nadati... proci oar put postupak da mi drugi ne kazu da sam prekako odustala... 😊 Evo par lijepih vjesti malo vrati nadu....
Hannica ha uopce nisam sigurna je smiju ili ne smiju lagati, trebali bi i dari racun za sve, pa ne daju ☺️
Hannica i Marta cestotam vam od srca! Nek vam 2020-te najveca briga bude odabir opreme za bebice koje vam stizu! 🤞❤️
Ostale cure sretno i da slijedite ovaj niz sa pozitivnim plusicima.
Hvala ti draga puno 💖tebi želim od sveg ❤️ lagan porod 💖👪.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
bozma ja sam isto bila skepticna, meni rastu folikuli do 25+ pa pucaju, radio mi je punkciju 11dan i bili su cca 15-17mm na uzv kadmi jevrejso da idemo na punkciju, dobila sam 2 stanice, drugo su valjda bili prazni folikuli, nisu mi sponinjali zrele, nezrele, samo su me drugo jutro zvali da su se obje oplodile, za sve sam
imala iste sumnje ko i ti… pa cak i da zovu samo radi transfera, da nema nista…. :/ a sad idem jos jednom samo zbog muza… nadam se da ne lazu… 😞
marta, hannica cestitam vam od srca, bas mi je drago iželim vam sve najbolje kroz cijelu trudnocu….
Hvala puno ❤️ od ❤️ želim i ti uspjeh
Hannica ha uopce nisam sigurna je smiju ili ne smiju lagati, trebali bi i dari racun za sve, pa ne daju ☺️
U poliklinici IVF dobila sam racun tj platila sam na dan punkcije, a ne na dan transfera... I embriolog pokaze papir gdje ispunjava svaki dan o broju js i njihovom razvoju ... stvarno sam im vjerovala. I uljevali su to povjerenje nama. Ja ih preporucujem iz svega srca.

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun
A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer...ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
Grlim te draga 😘 💖
Vuky, ja sam vec prosla dva puta sve ovo kod drugog dr. Kako kod prvog nisam imala prazne folikule? Imala sam samo preranu aspiraciju i nezrele stanice ali su bar bili toliko fer da mi to kazu u lice.
Ja kod njega vise ne idem, cak se mislim bi li i na transfer uopce otisla.
A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer…ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
Grlim te draga 😘 💖
Hvala ti . Inace ne dramim ovoliko, mozda pretjerujem....imam osjecaj kao da sam u PMS-u
Sorry cure što ovoliko kukam, ovaj put nisam nikome govorila pa se jadam vama
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji