bozma ja sam isto bila skepticna, meni rastu folikuli do 25+ pa pucaju, radio mi je punkciju 11dan i bili su cca 15-17mm na uzv kadmi jevrejso da idemo na punkciju, dobila sam 2 stanice, drugo su valjda bili prazni folikuli, nisu mi sponinjali zrele, nezrele, samo su me drugo jutro zvali da su se obje oplodile, za sve sam
imala iste sumnje ko i ti... pa cak i da zovu samo radi transfera, da nema nista.... :/ a sad idem jos jednom samo zbog muza... nadam se da ne lazu... 😞
marta, hannica cestitam vam od srca, bas mi je drago i želim vam sve najbolje kroz cijelu trudnocu....
Nadalica divno ❤️ Fino je citati uspjehe... Vec sam mislila da su prerijetki i da se nicem vise necu nadati... proci oar put postupak da mi drugi ne kazu da sam prekako odustala... 😊 Evo par lijepih vjesti malo vrati nadu....
Hannica ha uopce nisam sigurna je smiju ili ne smiju lagati, trebali bi i dari racun za sve, pa ne daju ☺️
Hannica i Marta cestotam vam od srca! Nek vam 2020-te najveca briga bude odabir opreme za bebice koje vam stizu! 🤞❤️
Ostale cure sretno i da slijedite ovaj niz sa pozitivnim plusicima.
Hvala ti draga puno 💖tebi želim od sveg ❤️ lagan porod 💖👪.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
bozma ja sam isto bila skepticna, meni rastu folikuli do 25+ pa pucaju, radio mi je punkciju 11dan i bili su cca 15-17mm na uzv kadmi jevrejso da idemo na punkciju, dobila sam 2 stanice, drugo su valjda bili prazni folikuli, nisu mi sponinjali zrele, nezrele, samo su me drugo jutro zvali da su se obje oplodile, za sve sam
imala iste sumnje ko i ti… pa cak i da zovu samo radi transfera, da nema nista…. :/ a sad idem jos jednom samo zbog muza… nadam se da ne lazu… 😞
marta, hannica cestitam vam od srca, bas mi je drago iželim vam sve najbolje kroz cijelu trudnocu….
Hvala puno ❤️ od ❤️ želim i ti uspjeh
Hannica ha uopce nisam sigurna je smiju ili ne smiju lagati, trebali bi i dari racun za sve, pa ne daju ☺️
U poliklinici IVF dobila sam racun tj platila sam na dan punkcije, a ne na dan transfera... I embriolog pokaze papir gdje ispunjava svaki dan o broju js i njihovom razvoju ... stvarno sam im vjerovala. I uljevali su to povjerenje nama. Ja ih preporucujem iz svega srca.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun
A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer...ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
Grlim te draga 😘 💖
Vuky, ja sam vec prosla dva puta sve ovo kod drugog dr. Kako kod prvog nisam imala prazne folikule? Imala sam samo preranu aspiraciju i nezrele stanice ali su bar bili toliko fer da mi to kazu u lice.
Ja kod njega vise ne idem, cak se mislim bi li i na transfer uopce otisla.
Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun
A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer…ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
Grlim te draga 😘 💖
Hvala ti . Inace ne dramim ovoliko, mozda pretjerujem....imam osjecaj kao da sam u PMS-u
Sorry cure što ovoliko kukam, ovaj put nisam nikome govorila pa se jadam vama
A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer…ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
Grlim te draga 😘 💖
Hvala ti. Inace ne dramim ovoliko, mozda pretjerujem….imam osjecaj kao da sam u PMS-u
Sorry cure što ovoliko kukam, ovaj put nisam nikome govorila pa se jadam vama
Ma sve ok 👌 😘💖
Sortiraj odgovore
Najstariji