Bozma meni je bio prvi posrupak, pa sam bila nesigurna i skepticna... preplasena... sve sto sam sazbala o ivf je tu i na stranim forumima i stranicama. Od doktora nula info, empatije nista, ali mislila sam da to tako ide... kazem, muzu sam rekla da cu jos jednom tu... ali bez i malo nade i entuzijazma ... prosli put sam bila ziher, idemo po bebu i to je to... i nisam njih ni slusala ni uzimala srcu... sad je drugacije, sad me grozno strah, toliko da nebi ni isla.... 🙁
Ne ide to tako kod drugih, bar ne kod onih kod kojih sam ja bila.
Jedino sestra spasava stvar, jedna je ali vrijedi za njih deset.
Ja nzn za drugi put, pricali smo upravo...kad se oporavimo financijski u Poljaka ili ako nas bas odlicno krene godina sa lovom Šparac ili ZG.
Vuky, je li to se na transferu obracao biolog ili je i to bilo kao na traci?
Hannicao lijepa crtica, to je to, krenuli plusevi, sad i da cure nastave dalje da napokon krenemo pozitivno!
Bozma zao mi je za los rezultat, ali vjeruj u tu jednu!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
na transferu je bila biologica, i ona mi je rekla da su odlicni embriji, da je muzev nalaz super i ona mi je rekla da se ponasam kao i inace nakon transfera... Doktor mi je samo rekao da budem dobar domacin kad je bio gotov transfer, ne znam kako se to bude ocito... a sestra Lucija je super, ona i utjesi i nasali se i sve... ali vjeruj da ce sve biti super... njima je to onak, rutinski, a mi sve srcu uzimamo...
Hannicao kako si ima kaj novo.
Lemon draga radila sam test jutros i lipi ➕ imam onako baš dosta se vidi, sad samo da bude sve dobro do kraja. 👏👏👏👏💖3.1. Je beta. Od simptoma ništa posebno malo boli i u trbuhu i to noću, i užasno mi je vruće spavam sa otvorenim prozorom na pinus 5😂muž preselio u boravak.
Ajmeeee cestitam ti do nebaaaa, jesam ti rekla da si prerano radila test prije pat dana😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Samo da se sad sve nastavi kako treba i da srceko zalupa i sve ostalo redom da bude uredno 😉
Hvala ti mila💖da sad samo dragi Bože budi uz nas do kraja👏💖👪.
I ja sam ti rekla da je rano za test jer su bili trodnevni. Eto, ovaj put neka te prati sreća do kraja. Mora!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Upitno je je li i ta jedna oplodjena ili me samo zovu na transfer da dodjem platit racun
A jeben mu držim fige da je ta jedna dobitna, ali tako me živciraju ako si mu rekla da misliš da je prerano i da nije zrela ne kužim zašto sve rade po svom i svoje propuste naplate. Meni je u prvom postupku puno toga bilo ne logično ne smijem tu po forumu pisati jer nisam 100%sigurna ali mislim da nisu svi iskreni i fer…ni pošteni većini se sve vrti oko love🤮.
Grlim te draga 😘 💖
Doktor je doktor, ali odnos doktor-pacijent treba bit otvorena suradnja. Ok je da njegova bude zadnja, ali ako vec imas iskustva i nesto ti se cini naopacke ili u krajnjoj liniji imas neko pitanje ili sugestiju, svaki normalan dr te treba saslusati, objasniti sto misli i zasto i na kraju i biti spreman promijeniti svoj inicijalni plan ako to sto pricas ima smisla (i ako te naravno ne ugrozava i bla bla). Ako se ovako osjecas, mislim da je najpametnije promjeniti lijecnika.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Curke Hannica i Marta čestitam od ❤
Nadam se da staru ispracujemo sa plusevima i da se takav trend bude odrzao u kontinuitetu u Novoj!! Iako nismo toliko aktivne na ovoj temi, škicamo vas...Curke navijamo za vas i bodrimo vas iz sjene, te zelimo da sljedecu Novu docekate s bar jednim ❤ koje kucka, ili u narucju ili u buši 🥰🥰🥰🥰
😘😘😘😘😘
Sretnu Novu godinu od 💖 vam zelim i da bude puno uspjesnija na putu ka ostvarivanju majcinstva. 🥂
Cure sretna Nova Godina i da vam se svima sto prije ostvari zelja! Nek vam svima 2020 bude godina u kojoj cete docekat ili barem iscekivat svoje bebe!
Curama cekalicama nek pocetak godine donese najljepši dar u iducim danina!
Sortiraj odgovore
Najstariji