Bozma moja su oba izgledala školski i nije uspjelo, tako da... mozda tvoji budu pravi ... 🤞🏻 mantram za pozitivnu betu za 14 dana....
Ja sam napeta pred postupak i strah me neuspjeha uzasno.... ne znam hocu li uspheti spustiti tsh i dignuti vitamin D, vit D mi je sala dr u ampulama, 1x tjedno doza od 25000.... :/
bio je 1,9 pred prosli, sad mi se podignuo na 5.13, povisila sam eutirox... malo sam bila nemarna i propustala par puta terapiju, i taman vikennd prije vadenja mi je bio uzasan stres zbog nekih drama na poslu i vikend ciheli nisam spavala.... opcenito sam uzasno osjetljiva i svaki vrag me tice....
kako vam ovo izgleda? malo sam se ponadala kad je rekla vrlodobar, sad kad gledam sliku malo sam razočarana
https://ibb.co/wNRMhSw
Ja nisam slike svojih dobila. Kad se ne kuzim, ne bi mi bilo od pomoci. Tako da ne znam reci jel to oke ili ne. Ne preostaje nista nego vjerovati i cekati. Koliko sam ima zena da su vratili savrsene blaste pa nista. A ima od dvodnevnik jadnih embrija super trudnoca. Nema tu pravila meni se cini. 🤞🤞🤞🤞 drzim fige i nadamo se najboljem ishodu.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
kako vam ovo izgleda? malo sam se ponadala kad je rekla vrlodobar, sad kad gledam sliku malo sam razočarana
https://ibb.co/wNRMhSw
ja ti se u to stvarno ne kuzim, al prvi izgled stvarno nije pravilo. samo hrabro :*
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
evo me, na kraju su 2, vratili su oba, embriologica kaže da od drugog ništa ne očekuje, tek se počeo dijelit. Na pitanje zašto je to tako odgovorila je: očito su bile nezrele. Ali je rekla da je ovaj drugi vrlo dobar, nisu radili ICSI jer je i spermiogram bio dobar.
Ja se nikako ne mogu otet dojmu i svemu ovome kako je prošlo i stalno o tome razmišljam. Nemojte me krivo shvatit, nisam neka kenjkavica niti očekujem neke tretmane i tepanje, niti mi je cilj kenjat po nekome, ali imam godina i nemam baš ni vremena, ni stanica, a ni novca na bacanje. Doktor je inače na pregledima bio presimpatičan i komunikativan, čak bi znao za nalaze PAPA testa osobno nazvat i objasnit sve za šta bi se trabala ili ne zabrinjavat između ostalog zato sam i odabrala baš njega, a ne dr. Poljaka.
Čak smo dobro i krenuli, 5 folikula na blagoj stimulaciji sa mojim AMH je odlično, nisam bila ni napuhana, samo 2 folikulometrije sam imala što je isto odlično s obzirom da sam izlazila s posla, a o trošku da ne pričam, sigirna sam da je aspiracija bila kasnije da bi bilo svih 5 stanica.
Ne očekujem baš ništa ovaj put, uopće se ne nadam, čak mi i onaj vrlo dobar embrij na slici ne izleda nešto, bolje su mi izgledali oni iz prvog postupka sa nezrelim stanicama. Stavim sliku pa neka iskusnije daju svoje mišljenje.
Draga sretno, sad opušteno i kako bude sve u Božje ruke mi možemo samo moliti i biti pozitivne. Jesi što od terapije dobila. Čuvaj se i samo hrabro 💖ne znam da li ti je reko dr da ne smiješ puno sjediti ako ćeš uskoro raditi svakih sat vremena se proštaj malo zbog cirkulacije. Meni je ok ovih dana jer sam na praznicima pa lagano radim po kući i ležim.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Drage curke, od srca vam svima želim divnu Novu godinu i da nam se ova zajednička želja pretvori u stvarnost <3
Marta, Hannicao i MalaMo iskrene čestitke, ubacile ste 50 kila pozitive na forum i potakle happy misliVraćamo se zajedno na stazu plusića i okruglih trbušćića :)
Bozma jedna , ali vrijedna, drzim fige …. kao i za Martu, rekla sam joj od transfera da je ona za mene trudnaNala33 dobrodosla na tulum i cim prije otisla na temu trudnica :)
PinkFairyDust čitam te redovno i uz toliko griženja, želje i akcije, ne sumnjam da ćeš ti ovu situaciju rasplesti u svoju korist <3
Curke koje nisam spomenula poimenice , hvala vam . Hvala svim trudnicama koje dolaze tu i ostavljaju poruke ohrabrenja kao i partnericama u ovoj velikoj misiji s zajedničkim ciljem :)
Mene još 3 tjedna dijeli od prvog posjeta dr. Vrčiću , uzbuđenje raste iz dana u dan.
Hvala mila 💖💖💖💖sretno 😊 🤗😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta, ništa mi nije rekao, ni nakon punkcije ni nakon transfera. jedino šta smo prozborili bilo je sretna Nova i sestri je rekao da mi da Choragon . a od terapijemi sestra rekla da uzimam utrogestan i folacin, On samo uleti, pročačka dole 2 sekunde i izleti i to je to, nema razgovora. od početka do sada smo se vidjeli 2 puta za folikulometriju, i za punkciju i transfer, npr. muž ga ne uopće ne bi ni vidio da ga nisam tražila po zgradi da mi napiše dvije riječi da mogu tražit dan bolovanja, jer nisam imala nikakav dokaz da sam na punkciji. Broj stanica mi je isto došla sestra reći, dok je drugima dr. Poljak to dolazio reći, s tim da sam ja ovome bila jedina taj dan, a ovaj prvi je imao hrpu punkcija taj dan. A štaš....sama sam izabrala, ja sam došla k njemu a ne on k meni.
Marta, ništa mi nije rekao, ni nakon punkcije ni nakon transfera. jedino šta smo prozborili bilo je sretna Nova i sestri je rekao da mi da Choragon . a od terapijemi sestra rekla da uzimam utrogestan i folacin, On samo uleti, pročačka dole 2 sekunde i izleti i to je to, nema razgovora. od početka do sada smo se vidjeli 2 puta za folikulometriju, i za punkciju i transfer, npr. muž ga ne uopće ne bi ni vidio da ga nisam tražila po zgradi da mi napiše dvije riječi da mogu tražit dan bolovanja, jer nisam imala nikakav dokaz da sam na punkciji. Broj stanica mi je isto došla sestra reći, dok je drugima dr. Poljak to dolazio reći, s tim da sam ja ovome bila jedina taj dan, a ovaj prvi je imao hrpu punkcija taj dan. A štaš….sama sam izabrala, ja sam došla k njemu a ne on k meni.
Koma. Nadam se da ce ovaj put biti dobitni pa da neces imati s njim vise posla :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sretna Nova godina cure🎇🎆🥂 svi imamo iste zelje pa neka se pocmu ostvarivati💖
Marta, Hanica, MalaMocestitam cure😍
Bozma kakvo je stanje kod tebe?
Nala33 dobrodosla, jesi se cula sa svojom dr jel krecete u ovom ciklusu? Pretpostavljam da nalaze sve imate?
ZaZavjerovatno si dobila alge jer jod pomaze u snizavanju tsh a nije previsok. Trebala bi s njima uzimati i selen. I jos neke dodatke cini mi se.
Moj tsh je preko 5, pa sam na euthyroxu jer mi se ne da cekati da to prirodno spustim. . Vec si u protokolu, ne brini 😉 Ima dugi i kratki, ti si u ovom prvom. Sretno!
E i tvoj soc. ginic ti moze izdati tbl. na temelju nalaza jer i sam zna da tsh treba drzati pod kontrolom.
Pinkfairy mislim da ne bi trebao biti problem prebaciti materijal, nije to dr zemlja, pretpostavljam da ostajete u Hr? Nisam nista o tom citala😕
Mene steglo grlo i sinusi, nezz da uzmem nesto a trebala bi dobiti mengu da dan, dva. . Imam doma lupocet u tbl i coldrex prasak. . 😫
S obzirom da sam se malo i uplašila nazvala sam ponovo Vuk Vrhovac da provjerim u kojem vremenskom razdoblju se trebam pikati (rmedicinska sestra je rekla najkasnije do 10 ujutro) te između ostalog da pitam i koje alge kupiti jer mi nisu specificirali. Danas nije tamo bila doktorica Macan Jukić već druga. Ona je rekla da idem kod endokrinologa i da će to tako najbrže ići. Sutra idem po uputnicu pa ću vidjeti kad ću se naručiti. Vidim da vi cure imate iskustva sa euthyroxom. U kojem vremenskom periodu se spusti ta granica?
Ja sam krenula sa mediteranskom prehranom. Danas na meniju oslić file, izbacila sve nezdravo. Nikada nisam napravila takav rez. Bebica je prava motivacija. ❤😊
Sortiraj odgovore
Najstariji