Nadalice čestitam!
Ima li tu koja da razmišlja o donaciji jajne stanice? Ja znam da je nama to opcija i posto nemam problema sa zacecem vjerujem da bi išlo brzo ali ne mogu si još posložiti to u glavi i jos uvijek gledam na to kao da to ne bi bilo moje dijete. A tu dolaze i druga pitanja koliko su donatorice prošle pretraga i dostupnost svih informacija o njima..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Curke dobila sam takav pr... ev danas da ne izlasim iz wc a sutea aspiracija i sve me strah što ću ako ne prestane 🙈 sad sam pojela tamnu čokoladu možda se smiri joj koji stres ne znam da idem po ugljen u ljekarnu 🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ženske, nisam ništa unatrag čitala, došla sam samo javiti da sam počela smeđariti danas (8dnt). Sutra je dan za mengu i kurva nije ni ovaj put zakasnila. Ujutro ću otići izvaditi betu da mogu stati s utrićima, ali sam napravila i test koji je negativan, doduše s popodnevnim urinom, no znam što me očekuje.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala vam curke, I Nemojte razmisljat tako negativno. Nama su nakon 3 godine pokusaja rekli da nikada necemo imati zajednicko dijete, vec da trazimo donora I da je to nasa jedina Sansa. Muz ima azoo I klinefelderov sindrom. Evo ja trudna sa Nase dvije mrvice. Nista nije nemoguce, sve dodje, samo neke od nas moraju duze cekati
Cestitke,ovo mi daje jos vecu nadu 😍
Nadalice čestitam!
Ima li tu koja da razmišlja o donaciji jajne stanice? Ja znam da je nama to opcija i posto nemam problema sa zacecem vjerujem da bi išlo brzo ali ne mogu si još posložiti to u glavi i jos uvijek gledam na to kao da to ne bi bilo moje dijete. A tu dolaze i druga pitanja koliko su donatorice prošle pretraga i dostupnost svih informacija o njima..
I ja sam razmisljala o tome, no buduci da sam imala spontane brine me da mozda i s moje strane nesto nije u redu... Meni uopce ne bi bio problem donirana stanica no opet dati tolike novce a mozda u meni nesto ne satima, taj dio me muci....
Ženske, nisam ništa unatrag čitala, došla sam samo javiti da sam počela smeđariti danas (8dnt). Sutra je dan za mengu i kurva nije ni ovaj put zakasnila. Ujutro ću otići izvaditi betu da mogu stati s utrićima, ali sam napravila i test koji je negativan, doduše s popodnevnim urinom, no znam što me očekuje.
Zao mi je
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Bas je k... prava.. Zao mi je jako no tjesi se da te eskimici cekaju❤️❤️
:grli:
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nadalice čestitam!
I ja sam razmisljala o tome, no buduci da sam imala spontane brine me da mozda i s moje strane nesto nije u redu… Meni uopce ne bi bio problem donirana stanica no opet dati tolike novce a mozda u meni nesto ne satima, taj dio me muci….
Sjećam se da je tebi kariogram uredan i ne znaš što je drugo, nadam se da će doći trudnoća koja će biti uredna do kraja
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Žao mi je jako
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji