Oligaateozosper... ko ce to napisat ;)varikokele II operirane cekamo rezultat
Meni prolaktin uvjek na granici,tsh malo sara al je na 62.5 eutiroxa stao na 1.5
Karigrami uredni,blaga inverzija fsh i lh
1postupak 14 2vracene nista
2postupak 18 1 blastocista nista
Hvala ;)
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Sunshine tako mi je žao, izdrži i u nove pobjede a prije toga odraditi sve moguće kontrole, sta ti je doktor savjetovao? da li Ste pokušali operativno skidanje varicocele, znam par koji je nakon uklanjanja uspio prirodno začeti a imali su skoro pa dijagnozu azoo, znaci spermiogram katastrofa!
Nikita ove Kelp tablete o kojim ste pisale, mogu li se uzimati iako uzimam lthyroxin 50 jer mi je TSH bio malo povišen ?
Joj medo, oprosti, preimenovala sam te 😂
Sve ok🤣🤣..muz ima aha,nisam dobro skuzila.Sory
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nikitta, prvi transfer je bio jedna blastica, i to sam išla suprotno od savjeta dr i biologinje - rekli su mi da odmah idemo po dvije. Tak da smo 4 blastice smrznuli 2×2, moramo sad dvije opet.. svi mi kažu bolje dvije 🙄 a gle, s oligoasthenotheratozoospermiom vjerojatno je do sjemena.. 2% imamo normalnih oblika. Povišen fsh je posljedica varikokele. Svakako ću pitati za pretrage, iako sumnjam..pogotovo za kariogram.
Nada88, znaš li možda koliko je oporavak trajao? Mene je samo strah da poslije svega, spermio ostane isti, a izgubili smo vrijeme..
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
I da, prva blastica je bila Aa, pred izlijeganje. Sad na ovom transferu su bile aa i ab, i ostale još dvije aa. Znači, super blastice. Mislim da nam je najbolje napraviti kariogram
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nada88 ja ti ne bi preporucila isla sam vidjeti sto kazu na istrazivanjima i zakljucak je da nije preporucljivo. Probat cu zaljepiti dio o tome. Doduse naziv lijek nije isti kao tvoj al u nacelu je tiroksin kao i tvoj. Ono sto oni navode je da stitnjaca u pocetku na velike doze reagira porastom tsh, a tek onda krene na smanjivanje doze kad se navikne na tu kolicinu. Pretjerana doza uzrokuje da je ona preopterecena pa moze imat kontraefekat da tsh raste umjesto pada. Posto kroz hranu mi ne mozemo unjet bas toliko joda onda hrana nije problem i unosi se periodicno, a sa algama odjednom uneses veliku kolicinu. U pravilu je preporuka ili tablete ili pripravak algi. Nasla da 1 doza kelp algi ima 20-25 mg joda sta je oko 1000% dnevne potrebe, a ti već jesi na terapiji. Mozda kad bi vidila da sa tom dozom lijeka nema pomaka pa pojacas s algama a ostane doza lijeka ista, al ovako mislim da bolje da ne eksperimentiras.
Rad je bas na temu dal uzimat sinteticki tiroksin i kelp alge iz 2017 radjen u UK.
Evo i da se malo pohvalim. Malo prije napravljen danas je 13dnt. Sad mirno cekam betu kad su crtice tu. I svima zelim da sto prije dozivite ovakve pluseve! Posebno ovim curama koje danas sutra rade testove!
Sortiraj odgovore
Najstariji