Inace imam jake bolove pred M ali nikad do sada nesvjestice i mucnine kao sada
Sve priželjkujemo kucanje tog malog srca, Grizli, ko da se radi o našoj mrvici😊 bit će, bit će!!
Grizli hvala ti i mislila sam da je tako! Vauuuuu koja crtica kod tebe, uživaj u svakom trenutku !!!!
Sunshine nisam sigurna točno koliko je oporavak trajao, ali preko 3-4 mjeseca je sigurno! Ja bi nekako otisla na tvom mjestu kod prof.dr. Ježeka, na konzultacije, inače najbolji doktor po pitanju muške smanjene plodnosti i neplodnosti u Njemačkoj kod kojeg smo mi radili TESE je mene pitao zašto smo došli kod njega kad u Hrvatskoj imamo velikog stručnjaka i njegovog suradnika misleći na Jezeka!
Meni isto ta kasna beta nije ok. Ok mi je s te strane da ne vadimo betu kad je 25 pa onda 50 pa moras sto puta da uopce budes siguran da si trudan, ali ja znam iz svoje bolnice primjere zena koje nisu na forumu i dosta su neuke oko ove teme i slijepo slusaju doktora i daju si svu terapiju do bete. A to mi nije nimalo humano. Ja kad god mi nije uspjelo sam jedva cekala da maknem te utrice i prokrvarim, a ne da se jos napuhujem umjetno. Na stranici betaplus lijepi pise da ako je 14dpo beta 0 da je to to, nema pomoci. E sad kako to tvoje zdruziti.
Grizli ovo je melem za oči! ❤️
Sunshine a ti dobijes divne blastice, a mi zbog losih spermica ni oplodnju nismo imali. Sad kad razmisljam mozda su nam sad zadnji put PICSI radili, nesto jesu dodatno i napokon se 4 oplodila. Al blasticu u zivotu nisamvidjela. Bas neobicno.
I da naravno sunshine FSH je posljedično povišen, ne razumijem kad neko terapijom pokušava snizit FSH, a zapravo to je samo posljedica a ne uzrok problema! Mi smo imali sreću jer su i FSH i Lh bili u granicama normale i uspjeli smo dobiti spermice za oplodnju!
Zvjezdica, vidi se sjena. Valjda je onda bila biokemijska.
Ja sam takvu sjenu jutros pišnula, kako mi se čini, tako da neću prestat s utrićima i ponovit ću test za dva dana. Kako sam očajna, radujem se i biokemijskoj😁 Ali, i ponavljanje testa je napredak za mene! Jos malo nadanja😉
Grizli, pa ovo je prava crturina!!! 😁😁 Baš divno, beta će sigurno biti ogromna!
Nada, to mi se baš čini kratko, nama su spominjali period od 2 do 5 godina, pogotovo jer je obostrana. To mi je baš jako dug period bez garancije da će biti dobro. Nisam čula za tog dr., baš ću proučiti, hvala 💚
Kengurice, pa da.. svi su bili u čudu s brojem i ocjenama blastica, pa eto ništa. Ne znam jel sam s tobom ili s nikittom pričala o onome ivf explained, ali sam mu jučer poslala mail sa svime što imamo, baš da čujem što misli.
Hvala svima na lijepim i utješnim riječima 💚 ja sam dobro, samo želim iskopati u čemu je problem 🤔
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Zvjezdica, vidi se sjena. Valjda je onda bila biokemijska.
Ja sam takvu sjenu jutros pišnula, kako mi se čini, tako da neću prestat s utrićima i ponovit ću test za dva dana. Kako sam očajna, radujem se i biokemijskoj😁 Ali, i ponavljanje testa je napredak za mene! Jos malo nadanja😉
Ima nas vise ocajnih hahah
I ja mislim da je bilo pa nestalo.zelim ti srecu sa piskanjem.hvala
Nada, tako je. Nije nam androlog ništa rekao za terapiju, samo da je posljedično, kao što kažeš. Testosteron mu je pri dnu, a eto fsh visok. A opet smo dobili blastice.. stvarno nisam pametna eto.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav cure.
Evo malo me nije bilo a i šta ću se javljat kad ništa pametnog nemam za napisat . Vidim ima i dobrih i loših vijesti.One koje zapamtila, Grizli čestitam!!!! ajde da i tebi bude veselo . Sunshine žao mi je, stvarno nije fer nakon toliko muke a ne možemo si pomoći nikako
Ostale cure sretno. Ne mogu vas sve popamtit.
Ja evo prošla i prirodni postupak i nema js ali to smo i očekivali. Pila tih mj dana shatavari i ashawagandhu ali ništa .Istina da kratko vrijeme pila ali pokušala sam.
I sad pitanje što dalje? hzzo potrošila sve. Privatno? dati 15 ,20 tis pa da opet nema stanica..... ovo je za ubit se
Znači moja priča. Loš amh. Malo antralaca. Pokušala 3 mj piti sve moguće vitamine itd. rezultat je bio 0 js.Jedino što još nisam probala je matična mliječ. 3 mj prave mm i onda postupak pa što bude. Neki savjet ?
Cure koje idu privatno, jel daju plaćanje na rate ? Mislim da platim karticom pa uzmem na rate.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji