O Sunshine 😢 opet.... stvarno mi je zao.
Kolika je Beta bila? Bas sam mislila da je ovaj put to to.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sunshine nema riječi od kojih bi ti bilo lakše, odtuguj pa u novu borbu, mora jednom biti sve kako treba
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala vam 💚 ma iskreno, u srijedu popodne me presjeklo i u četvrtak su me prestale boljeti grudi, znala sam što je. Nisam vam se javljala jer sam znala što me čeka u ponedjeljak.. beta negativna, kaže dr. da je sigurno dosad pala jer sam i kasnije nego zadnji put radila betu. Radila sam ove osnovne nalaze, hormone, briseve, i to. Sve je ok osim tsh koji je sad pod kontrolom, i antitpo koji mi je mislim 56, nemam papire uz sebe. Dheas mi je na gornjoj granici, amh 47. Hormoni super. Kaže dr. zasad više ništa ne treba. Jako nam je loš spermio, možda su i blastice loše iako izgledaju dobro? Nisam pametna jel da radim što na svoju ruku, muči me ta trombofilija. Jel mogu imati problema s tim ako su mi trombociti na donjoj granici? Glupo je pitanje, ali stvarno ne znam 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine, 😟 sve smo navijale da se sjena podeblja
Babylove, počeli smo vraćat naručene pakete, je li?
A šta će reć poštari???😂😂😂
Maja555, navijamo za trodnevnog! Jeste li popile kavicu ti i meto?
MakiST, vjeruj doktoru i nemoj si umanjivati šanse. Bitna je 1 kvalitetna stanica i malo sreće. Počeli ste na vrijeme i bit će tu bebača na sve strane😊samo pozitivno😘
Ema1987, beta je predivna, a taj dosadni strah očito je neizbježan. Navikni se😁 sad ne spavaš zbog straha, a za 9 mj zbog plača👶😴😁
Čitam jutros Grizlin komentar i umireeem😂😂
Piše ona nakon milijun redaka:"Ne želim analizirat previše simptome jer izludila bi samu sebe." 😁😁😁 i nastavi još detaljnije😅😂 Grizli, rekla si da ćeš se prepustit😁😁😁😝
Kod mene se uvijek mora nesto iskomplicirati. . Dr me gledao 5min na uzv i cudi se, posalje me da se popiskim. Nosim sestri mokracu sa milijun upitnika na faci. . Doktor uzeo trakicu i sav iznerviran da mu nista nije jasno kako mi je sluznica maternice tolika a nigdje ni traga ovulaciji a kao bila je. . Ja i dalje buljim u njega u cudu😂 Kaze da preskacemo ovaj ciklus i iduci idemo polako i da bi me stavio na hormone. Kazem mu, pa ja sam vec na estrofemu i zar ne bi trebalo da ne bude ovulacije?! Opsovao i kaze da mu sestra nije napisala na papir da ne idemo u prirodni fet. . Odmah osmijeh od uha do uha a ja i dalje buljim 🤦♀️ Pa rece sta si se nazivcirala, i ja sam pozivcanio 😅 Tako da je endo na 12dc 10mm, transter u subotu. Weeee
Sunshine zao mi je, nemam rijeci kojim bi te utjesila ali pruzam ti svoje virtualno rame. .😘
Majo nemoj mi reci da si u cekaonici sjedila pored mene?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hani skicala sam joj u mob dok je tipkala i nijednom nije usla u forum. Ja usla i spustila mob da moze vidjeti, pa ako je to ona da me skuzi. Bilo mi glupo pitati za ime 😂😂 majo, majo. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sunshine molim te traži da vadis trombofliju obaveuno, ako nisi do sad. I kariograme bi bilo dobro. Jesu nasli uzrok losem spermiogramu?
Hani aaa neee nije to detaljno ni 2 posto od onoga sto sam mogla. Hahaha. Ne mogu se zaliti bas sam opustena al zaista. Po prvi put da nisam opterecena promjenama tokom dana. Bila kod svoje gin danas po uputnicu i recepte i moja gin se toliko razveselila zbog mene i sestra isto bas su drage i onako sve neka pozitiva. Nisam uopce ni pitala dal bi me pogledala, tek kad sam izasla si mislim pa mogla sam sigurno bi mi to napravila, al ja jednostavno ne zelim psihoze i vjerujem da ovaj bebinjo raste i zelim cut srce! Iako znam da ni to onda nije garancija, al meni je to do sad bila nedostizna stepenica.
Jesu, obostrana varikokela. Visok fsh. Pitala sam za kariogram i za trombofiliju, kaže i mpo i soc gin ne treba. Valjda čekaju 4 neuspješna transfera, mislim.. sutra idem ponoviti tsh, pa ću opet tražiti za trombofiliju kad budem javljala nalaze.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Nikitta, pila sam i prošli i ovaj transfer aspirin. Naravno, po preporuci mpo-a. Osim aspirina i decortin i folacin.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji