Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    21. Svibanj 2019. 11:24

Hani, držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 
    Pišem jednu za drugom poruku, jer kako napišem jednu, refresham, iskoči druga 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Lilypie
    21. Svibanj 2019. 11:27

Koja plusčina Grizli 
    Slažem se s tobom marijaiva da je to malo previše za čekati betu. Pogotovo za cure koje ne žele raditi testove nego čekaju baš betu. Ja znam da bih ja prošvikala da toliko čekam 
    Obavila sam TORCH i muž je jučer bio kod urologa. Kaže mu doktor što si ti došao? Ovaj moj počeo objašnjavat na što ga je ovaj prekinuo i pitao; i što bih vam ja sad? Točno bih mu za vrat skočila da sam bila tamo  Uglavnom, danas je naručen kod privatnika pa ćemo vidjet. 
    Trebam dobiti pa sam sva nervozna kao pas! Inače nemam nikakav PMS ali ovih zadnjih nekoliko dana nije dobro 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• dorica2019
    21. Svibanj 2019. 11:34

Pozzz drage moje jucer sam imala punkciju 9 ,danas su me zvali oplodile se samo 2 bojim se da me ceka jos jedan neuspjeli pokusaj,sutra je transfer opet drugi dan Ko i zadnji puta

• anchy23
    21. Svibanj 2019. 11:35

Pozdrav curke,
    Evo ja sam nova tu i želim vas pozdraviti i priključiti se ovoj temi i našem zajedničkom putovanju.
    Imam 35 godina i silno želim postati majka  i naručena sam u  9 mjesecu za lijekove u Vinogradsku za IVF postupak? 
    Problem je i u meni i u dragome ...Kod mene je problem niska rezerva jajnika AMH 3.2  :( a kod njega spermiogram on ima 44 godine. Idem u Vinogradsku kod dr.Bolanče ima li možda netko iskustva s njim ? Ovako mi se čini skroz ok.
    E sad bih vas zamolila ako mi možete pojasniti kako ide sav taj postupak s IVF-om? 
    Koliko dana se pikam? itd.. itd ..
    Ne znam baš puno o tome pa sam sva uzbuđena oko toga ... Moram se javiti 10 dana prije menstruacije u Vinogradsku da dođem po lijekove.
    Zanima me bolovanje da li se može dobiti tokom postupka? hvala vam puno..

21. Svibanj 2019. 11:35

Kengurica

Meni isto ta kasna beta nije ok. Ok mi je s te strane da ne vadimo betu kad je 25 pa onda 50 pa moras sto puta da uopce budes siguran da si trudan, ali ja znam iz svoje bolnice primjere zena koje nisu na forumu i dosta su neuke oko ove teme i slijepo slusaju doktora i daju si svu terapiju do bete. A to mi nije nimalo humano. Ja kad god mi nije uspjelo sam jedva cekala da maknem te utrice i prokrvarim, a ne da se jos napuhujem umjetno. Na stranici betaplus lijepi pise da ako je 14dpo beta 0 da je to to, nema pomoci. E sad kako to tvoje zdruziti.
    Grizliovo je melem za oči! ❤️
    Sunshinea ti dobijes divne blastice, a mi zbog losih spermica ni oplodnju nismo imali. Sad kad razmisljam mozda su nam sad zadnji put PICSI radili, nesto jesu dodatno i napokon se 4 oplodila. Al blasticu u zivotu nisamvidjela. Bas neobicno.

Ja bih rekla da u Rijeci sparaju na uputnicama i ultrazvuku a ostalo su oćizgovori eto to je moje misljenje...
    Naravno ako je beta 0 12 ili 14 dan da je postupak gotov i nema pomoci.. 
    Sto se tice ultrazvuka po meni je ok da se vidi da li je trudnoca u maternici, naravno da ni to nije garancija nicega no opet.. Kad sve ovo prolazimo u ifv-u meni je ipak draze vidjeti da je trudnoca u maternici 5 ili 6 tjedan a tad se eto ceka. 2-3 tjedna za novi ultrazvuk... 

Lilypie
    21. Svibanj 2019. 11:36

dorica2019

Pozzz drage moje jucer sam imala punkciju 9 ,danas su me zvali oplodile se samo 2 bojim se da me ceka jos jedan neuspjeli pokusaj,sutra je transfer opet drugi dan Ko i zadnji puta

9 jajnih stanica si imala? Samo dvije oplođene? Stvarno jako malo. Nisam pohvatala ako si već pisala o tome ali koja vam je dijagnoza?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

21. Svibanj 2019. 11:42

Nonina

Pozdrav cure.
    Evo malo me nije bilo a i šta ću se javljat kad ništa pametnog nemam za napisat . Vidim ima i dobrih i loših vijesti.One koje zapamtila,Grizli čestitam!!!! ajde da i tebi bude veselo . Sunshine žao mi je, stvarno nije fer nakon toliko muke a ne možemo si pomoći nikako
    Ostale cure sretno. Ne mogu vas sve popamtit.
    Ja evo prošla i prirodni postupak i nema js ali to smo i očekivali. Pila tih mj dana shatavari i ashawagandhu ali ništa .Istina da kratko vrijeme pila ali pokušala sam.
    I sad pitanje što dalje? hzzo potrošila sve. Privatno? dati 15 ,20 tis pa da opet nema stanica….. ovo je za ubit se
    Znači moja priča. Loš amh. Malo antralaca. Pokušala 3 mj piti sve moguće vitamine itd. rezultat je bio 0 js.Jedino što još nisam probala je matična mliječ. 3 mj prave mm i onda postupak pa što bude. Neki savjet ?
    Cure koje idu privatno, jel daju plaćanje na rate ? Mislim da platim karticom pa uzmem na rate.

Kod R koliko sam ja gledala ima placa ja karticama na rate... A iskreno ako imas malo stanica neces toliko potrosili.. Pogotovo ne 20000kn...
    Stavit ce te vjerojatno na polustimulirani, i to ti je vec razlika u cijeni, lijekovi sve ovisi kako tko potrosio ali vjerujem da 6000neces vise ja sam toliko potrosila a Isla sam na full stimulaciju... 

21. Svibanj 2019. 11:45

Nonina

Pozdrav cure.
    Evo malo me nije bilo a i šta ću se javljat kad ništa pametnog nemam za napisat . Vidim ima i dobrih i loših vijesti.One koje zapamtila,Grizli čestitam!!!! ajde da i tebi bude veselo . Sunshine žao mi je, stvarno nije fer nakon toliko muke a ne možemo si pomoći nikako
    Ja evo prošla i prirodni postupak i nema js ali to smo i očekivali. Pila tih mj dana shatavari i ashawagandhu ali ništa .Istina da kratko vrijeme pila ali pokušala sam.
    I sad pitanje što dalje? hzzo potrošila sve. Privatno? dati 15 ,20 tis pa da opet nema stanica….. ovo je za ubit se
    Znači moja priča. Loš amh. Malo antralaca. Pokušala 3 mj piti sve moguće vitamine itd. rezultat je bio 0 js.Jedino što još nisam probala je matična mliječ. 3 mj prave mm i onda postupak pa što bude. Neki savjet ?
    Cure koje idu privatno, jel daju plaćanje na rate ? Mislim da platim karticom pa uzmem na rate.

I mislim da je i razlika u cijeni ako nema ni stanice... 
    Tj. Ako je negativna aspiracija... 
    Pogledaj si malo imas na netu vecinu cjenik privatnih poliklinika i svaka stavka se dodatno naplaćuje pa se tad navuce preko 20000 i do 30000kn... 

• dorica2019
    21. Svibanj 2019. 11:47

Lilypie

dorica2019

9 jajnih stanica si imala? Samo dvije oplođene? Stvarno jako malo. Nisam pohvatala ako si već pisala o tome ali koja vam je dijagnoza?

Zacepljen jajovod,sve ostalo ok Ali Dal 38 pa je sve manje kvalitetnih jajnih stanica

21. Svibanj 2019. 11:53

marijaiva

Nonina

Pozdrav cure.

I mislim da je i razlika u cijeni ako nema ni stanice…
    Tj. Ako je negativna aspiracija…
    Pogledaj si malo imas na netu vecinu cjenik privatnih poliklinika i svaka stavka se dodatno naplaćuje pa se tad navuce preko 20000 i do 30000kn…

No necemo ici mislju da ce bit 0 stanica nego da ce ti pogoditi stimulaciju da ces dobiti stanice koje ce se oploditi i biti trudna😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.