Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    21. Svibanj 2019. 07:43

Grizli

Evo i da se malo pohvalim. Malo prije napravljen danas je 13dnt. Sad mirno cekam betu kad su crtice tu. I svima zelim da sto prije dozivite ovakve pluseve! Posebno ovim curama koje danas sutra rade testove!

Koji divan pozitivan test.. kao naslikan... ne mogu ti opisat kako mi je drago 💗

21. Svibanj 2019. 07:46

Grizli

Evo i da se malo pohvalim. Malo prije napravljen danas je 13dnt. Sad mirno cekam betu kad su crtice tu. I svima zelim da sto prije dozivite ovakve pluseve! Posebno ovim curama koje danas sutra rade testove!

13dnt? Grizli tebi je vec sad brojka cetveroznamenkasta a za 8 dana ma bit ce sesteroznamenkasta😜😂😂.. 
    Cestitam, prava pluscina, i svaka cast na strpljenju tu vam dizem kapu Rijecke betocekslalice, ja to 10dnt obavim😂.. Ma znam da nema garancije Al ipak.. Meni je ta vasa beta bas jako daleko... Mi u biti vec idemo na ult. Aadok vi vadite betu... 5tt

Grizli
    21. Svibanj 2019. 07:52

Marijaiva znas sta mi vjerujes da sam uvijek mislila da cu trcat vaditi privatno betu cim ugledam plus, a sad samu sebe iznenadjujem na strpljenju inace uopce nisam strpljiva osoba cak stovise brzopleta i nestrpljiva. Kad sam vidila test jutros nisam ni sama vjerovala da je bas tako potamnio tako brzo. Nadam se da su to dobri znakovi pa sad sto je jos 8 dana cekanja nakon 3 godine = nista!
    Babylove hvala draga zelim ti isto sto prije! 

• avama
    21. Svibanj 2019. 08:07

Evo da se i ja pridruzim cekam prve konzultacije. Pa moram obaviti neke pretrage. Da li na Sv. Duhu mogu izvaditi spolne hormone i amh? Hvala

Lemon
    21. Svibanj 2019. 08:17

avama

Evo da se i ja pridruzim cekam prve konzultacije. Pa moram obaviti neke pretrage. Da li na Sv. Duhu mogu izvaditi spolne hormone i amh? Hvala

Dolje u podrumu gdje je lab vade se i hormoni, a vjerujem i amh, samo je užasna gužva, prvo se sa brojem ide na šalter i onda te prozivaju. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

provincijalka
    21. Svibanj 2019. 09:29

Grizli

WOW!  Čestitam od srca!!  

• Blacky89
    21. Svibanj 2019. 09:30

Grizli koji predivan test 😍 to su kod tebe vec trudnički hormoni na djelu... ta strpljivost 😊 znas da kažu da trudnoća zna jako promijenit narav i karakter žene... bas prekjucer sjedim s jednom trudnicom koja je onak čvrsta, da kazem blago bezosjećajna žena... kaze ovak: jedva cekam da rodim jer ne mogu vise plakat 😂😂😂 plačem na sve živo , toliko sam nježna da cu poludit😂 
    Tako se kod tebe mozda ta strpljivost javila 😉
    Hani?!?

21. Svibanj 2019. 09:36

Pa eto iskreno ja uopce ne kuzim zasto se onda beta i radi uopce 21 dan.... Moze se odmah narucit na ultrazvuk i gotovo jer a 21 dnt... Pa do Tad valjda vec sve znate jeste li trudne ili ne... Ono oa padne valjda test ili dobijete mengu.. Iako sad kad mislim nekom uterici znaju i sprijecit mengu u po meni je stvarno besmisleno trpat zenu hormonima ako nema T a ta beta tako daleko.. Zamisli da sad netko npr. pije estrofem, decortin pika se fragminom  pije dufaston gura uterice ili chirone gel 10 dana duze nego sto treba... Ne kuzim zbilja koja im je fora s tak kasnom betom jer nisam cula da je to igdje takva praksa.... 

• ruška
    21. Svibanj 2019. 09:39

Grizli

Čestitam od srca😍🙂😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    21. Svibanj 2019. 09:56

Marijaiva iskreno i meni je bilo suludo kad sam cula da smao oni imaju takvu praksu i da je koma tako dugo uzimat terapije al ja sam recimo svaki put do sad nakon izostanka menge napravila test taj dan i dva dana kasnije i kako bi bili minus orestala sa terapijama i dobila mengu. Njihovo obrazlozenje je da kasna beta je da se zene ne stresiraju zbog biokemijskih, duplanja bete i td. Jer po moj mpo nije nuzno u prvih 7 dana od kasnjenja bete da se beta pravilno dupla posebno kod icsi. A uzv onda ide kad bi se srce vec trebalo cuti isto da se sprijeci hesterija zena da se ne vidi nista još. Ne znam ludost je jer i tako se mi steresiramo kad ugledamo taj plus a kamo li kad nestane pa poludila bi od muke. No kako bi ona rekla i da nestane nakon sto ga ugledate oni definitivno ne mogu napraviti nista da do toga ne dodje jer smo na terapijama i vise od toga ne mogu dati.
    Blacky moguce da hormoni rade svoje pa sam ja doslovno dosla u blazeno stanje. Smireno i samo bi se smijala. Mene puca na drugu stranu. Mislim i inace se puno smijem i zafrkavam, al se i jako brzo nazivciram sad 0 bodova. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.