Pozdrav ima li tko iskustva s propuhivanjem jajovoda meni je radjen zahvat jedan jajovod je propuhan prohodan drugi nije moguce kolike su mi sanse za prirodnu trudnicu hvala
Pj
Ljvjna sanse su ti iste kao kad imas dva jajovoda ako je sve ostalo ok. Ali u mejsece kad ovuliras na tom jajniku su ti sanse nikakve. Znaci svaki drugi mjesec je tvoja sansa. A cim si to isla raditi, tu pretragu vjerojatno vec neko vrijeme ne uspijevate? Ako je tako samo ti polako kreni na obradu, a u medjuvremenu normalno radite na bebi doma.
Bok svima! Bila sam u subotu kod dr P. u citu na dogovoru za ivf. Inace 3 god ne mozemo zatrudniti, prosle god kod muza skuzimo oligoastheno. I ja u petak izvadim AMH kad ono - sok. 3,6!!! A ja imam 25 godina 😢 . Imali smo vec dosta nalaza i p je rekao da cim dodje menstruacija idemo u postupak jer s ovim nalazim nemam sta cekati. Ja sam i dalje u stanju soka, pa bi mi dobro dosle koje rijeci utjehe, savjet i upute☺️. Dr misli da iako su zalihe male, da bi zbog godina trebale biti barem kvalitetne, ima li ko slican primjer? Inace cestitam svima koji su uspjeli ❤️❤️
Meni prija ima Amh kao vi i isla je na 2 postupka.nije joj jos uspjelo.al s tolikim Amh je imala 4 embrija oba puta.radila sve u njemackoj.a ona ima 34 god....cure sa pozit.testovima sretno vam docekale i mi taj dan❤❤
Wau
Maki da te utješim, moja prijateljica je sa AMH 4.5 ostala prirodno trudna 2 puta u kratko vrijeme tako da ne brini :) jeste napravili ostale nalaze osim spermiograma? Ako jeste, ne brini toliko za AMH, dosta je jedna ali vrijedna :) sretno
Drage moje, ja opet u novu borbu.. nažalost, opet biokemijska. Zvala sam dr., pitala me jel želim odmah po smrzliće, rekla sam da nisam psihički spremna. Eto, ne znam zašto se opet ovo dogodilo, idemo po zadnja dva smrzlića u 6.mj, uzet ćemo i embryoglue.
Pitala sam jel mogu što još od pretraga napraviti dotad, kaže ništa. 3 super blastice i super endo i ništa.. nadamo se trećoj sreći.
Draga Grizli, jako sam sretna zbog tebe 💚 nek bude dosadna, školska trudnoća 😘
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine žao mi je jako... Uh kako je to sve grozno, taman se poveseliš i onda pljus .. Odtuguj i pripremi se psihički, bit će to dobro na kraju, ne brini!
Sunshine ženo drži se! Idući će postupak bit dobitan. Tvoji smrzlići čekaju na tebe ❤
Majo super! Let's go Frozen!
O Sunshine moja bas mi je krivo! Nadam se da ce treca sreca biti dobitna. Bas mi je evo zao da se nismo nastavile pratiti u sreci i trudnoci. 😔 Drzi se!
Sunshine bas mi je zao.. odtuguj i spremi se po svoje smrzle 🤞🤞 dali si uopce ista i radila od pretraga?
Sortiraj odgovore
Najstariji