Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2019. 10:00

Grizli

Marijaiva iskreno i meni je bilo suludo kad sam cula da smao oni imaju takvu praksu i da je koma tako dugo uzimat terapije al ja sam recimo svaki put do sad nakon izostanka menge napravila test taj dan i dva dana kasnije i kako bi bili minus orestala sa terapijama i dobila mengu. Njihovo obrazlozenje je da kasna beta je da se zene ne stresiraju zbog biokemijskih, duplanja bete i td. Jer po moj mpo nije nuzno u prvih 7 dana od kasnjenja bete da se beta pravilno dupla posebno kod icsi. A uzv onda ide kad bi se srce vec trebalo cuti isto da se sprijeci hesterija zena da se ne vidi nista još. Ne znam ludost je jer i tako se mi steresiramo kad ugledamo taj plus a kamo li kad nestane pa poludila bi od muke. No kako bi ona rekla i da nestane nakon sto ga ugledate oni definitivno ne mogu napraviti nista da do toga ne dodje jer smo na terapijama i vise od toga ne mogu dati.
    Blacky moguce da hormoni rade svoje pa sam ja doslovno dosla u blazeno stanje. Smireno i samo bi se smijala. Mene puca na drugu stranu. Mislim i inace se puno smijem i zafrkavam, al se i jako brzo nazivciram sad 0 bodova.

Ma ok sve to.. Ali ako je nekom beta 0 Npr 12 dnt nece ona ni 14 dan biti pozitivna a zena se stimulira nepotrebno jos tjedan dana.. Koji bi joj odgovor bio na to🙄🙄🧐
    Uglavnom.. Bitno da tebi crta lijepo tamni i to ti za tjedan dana bude minimalno peteroznamenkasta brojka😍😍🤩

Beba
    21. Svibanj 2019. 10:12

Bravo Grizli! Test izgleda jako lijepo.
    Šta se tiče te Riječke bete,meni je to pametno,nitko neće terapiju uzimati ako mu je test negativan 14.dan npr. Meni kad nije uspjelo  ,napravila sam test 11. dan,bio negativan,išla vaditi betu i to je to. A beta 21. dan već mora bit visoka pa se zato vadi ,a ja sam prvi uzv imala sa 7+3 šta mi je isto super jer do tada već mora sve bit na svome mjestu. Nitko ništa ne može učiniti ako nešto nije u redu,a na ranijim uzv nitko ne može ništa sa sigurnošću potvrditi,nego te obično naruče za tjedan dana ponovno.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    21. Svibanj 2019. 10:18

Sunshine žao mi je,pročitala sam tvoju priču i baš mi je krivo ,drži se!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

21. Svibanj 2019. 10:41

Beba

Šta se tiče te Riječke bete,meni je to pametno,nitko neće terapiju uzimati ako mu je test negativan 14.dan npr. Meni kad nije uspjelo ,napravila sam test 11. dan,bio negativan,išla vaditi betu i to je to. A beta 21. dan već mora bit visoka pa se zato vadi ,a ja sam prvi uzv imala sa 7+3 šta mi je isto super jer do tada već mora sve bit na svome mjestu. Nitko ništa ne može učiniti ako nešto nije u redu,a na ranijim uzv nitko ne može ništa sa sigurnošću potvrditi,nego te obično naruče za tjedan dana ponovno.

To mi ima smisla naravno, no opet onda trebaju bar reci zenama napravite test 12 ili 14 dnt jer mi sve znamo da se do tad zna da li je uspjelo ili ne a ne taj daaleki 21 dan..   Netko ide 1 put,ne zna nista, slusa samo doktore i ceka.. . Trpa se hormonima a jos prije 10 dana se moglo znati da npr T. nema.. Eto to je moje mišljenje...
    Nisu tablete i raznorazne terapije koje koristimo nakon terapije kiki bomboni pa sad 10 dana vamo-tamo... 🙄

21. Svibanj 2019. 10:42

marijaiva

Beba

Šta se tiče te Riječke bete,meni je to pametno,nitko neće terapiju uzimati ako mu je test negativan 14.dan npr. Meni kad nije uspjelo ,napravila sam test 11. dan,bio negativan,išla vaditi betu i to je to. A beta 21. dan već mora bit visoka pa se zato vadi ,a ja sam prvi uzv imala sa 7+3 šta mi je isto super jer do tada već mora sve bit na svome mjestu. Nitko ništa ne može učiniti ako nešto nije u redu,a na ranijim uzv nitko ne može ništa sa sigurnošću potvrditi,nego te obično naruče za tjedan dana ponovno.

To mi ima smisla naravno, no opet onda trebaju bar reci zenama napravite test 12 ili 14 dnt jer mi sve znamo da se do tad zna da li je uspjelo ili ne a ne taj daaleki 21 dan.. Netko ide 1 put,ne zna nista, slusa samo doktore i ceka.. . Trpa se hormonima a jos prije 10 dana se moglo znati da npr T. nema.. Eto to je moje mišljenje…
    Nisu tablete i raznorazne terapije koje koristimo nakon terapije kiki bomboni pa sad 10 dana vamo-tamo… 🙄

Nakon transfera htjedoh napisati... 

Grizli
    21. Svibanj 2019. 11:05

Marijaiva slazem se s tobom da nije u redi trpat se. To sam i ja prvi put pomislila. Al onda sam shvatila tamo prikacajuci sa curama da ne postoji zapravo zenska koja kad joj je menga kasnila nije pisnula test. A oni se tamo ogradjuju od kucnih testova jer njima je referentno samo nalaz sto kaze. Tako da sve u svemu previse se ceka. Beta bi se mogla vaditi 14dnt i ponoviti 16dnt al opet nista nam nije garancija i meni osobno sad to nije problem cekat stavila sma si tako u glavu da tako mora biti i doviđenja. Znam da sam mogla zicat gin svoju ranije i palamuditi nesto i sve to. Al iskreno ne treba mi stres dok se ja osejcam dobro i dok meni tijelo salje sam pozitivne i umirujuce signale. Iskreno meni iz mog iskustva draze kasna beta i kasniji uzv. Moja nepredjena stepenica je srce koje kuca i to je ono sto ja cekam sve ovo prije je meni samo "dogodilo se na danasnji dan" informacija. Mislim da nisam jos ni svjesna svega zapravo. 

zvjezdica37
    21. Svibanj 2019. 11:09

Grizli

Evo i da se malo pohvalim. Malo prije napravljen danas je 13dnt. Sad mirno cekam betu kad su crtice tu. I svima zelim da sto prije dozivite ovakve pluseve! Posebno ovim curama koje danas sutra rade testove!

Wooow divno!!!e stvarno nek te je i krenulo🤩🤩🤩😘😘

sierrav
    21. Svibanj 2019. 11:11

Grizli

Evo i da se malo pohvalim. Malo prije napravljen danas je 13dnt. Sad mirno cekam betu kad su crtice tu. I svima zelim da sto prije dozivite ovakve pluseve! Posebno ovim curama koje danas sutra rade testove!

Wauu,znaci ovo je skolski primjer😍😍😍neka sve bude dobro i imas najljepsi novogodisnji poklon😍😍😍

21. Svibanj 2019. 11:12

Grizli

Marijaiva slazem se s tobom da nije u redi trpat se. To sam i ja prvi put pomislila. Al onda sam shvatila tamo prikacajuci sa curama da ne postoji zapravo zenska koja kad joj je menga kasnila nije pisnula test. A oni se tamo ogradjuju od kucnih testova jer njima je referentno samo nalaz sto kaze. Tako da sve u svemu previse se ceka. Beta bi se mogla vaditi 14dnt i ponoviti 16dnt al opet nista nam nije garancija i meni osobno sad to nije problem cekat stavila sma si tako u glavu da tako mora biti i doviđenja. Znam da sam mogla zicat gin svoju ranije i palamuditi nesto i sve to. Al iskreno ne treba mi stres dok se ja osejcam dobro i dok meni tijelo salje sam pozitivne i umirujuce signale. Iskreno meni iz mog iskustva draze kasna beta i kasniji uzv. Moja nepredjena stepenica je srce koje kuca i to je ono sto ja cekam sve ovo prije je meni samo "dogodilo se na danasnji dan" informacija. Mislim da nisam jos ni svjesna svega zapravo.

Dogodilo se na danasnji dan😂😂😂
    Isto tako i kod mene🙄😂
    No onda dobro i mislila sam si pa nije valjda da toliko cekaju betu a da ni test ne naprave 😂😂😂🧐😜

zvjezdica37
    21. Svibanj 2019. 11:12

Pozz,Imam pitanje vezano za ovaj test koji je radjen proslog mjeseca,za vrijeme menstruacije.Dali je ovo bilo pozitivno ?ocitano je u 10min.
    Prije toga sam imala kao pms medjutim i nesvjesticu sa mucninom te bolove.Usljedila M i ja sam ipak testirala .kineski je u pitanju.
    Sada ocekujem M,ponavlja mi se epizoda nesvjestice i bolova kao prosli mjesec,temp.varira i sumljam da cu dobiti ali me strah i biokemijske.
    Kako god test cu napraviti ali me zanima sto je bilo sa ovim proslim po vasem misljenju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.