Onda je valjda normalno, vec sam pomislila da mi tablete ne valjaju 🙈 I ja Cito 🙂
🤗🤗
Ja sam u 1:30! Jeli se vidimo onda?? 😁
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Blacky89 ciklu mrzim, ne mogu je primirisati. Ni sok ni kao salatu. Vidit cemo danas sto kaze uzv. Javim se.. ajde brzo ce i srpanj. Sad se malo opusti i puni baterije za nove pobjede. :)
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maja a joj. Jel volis onda ananas isto je dobar za endo. Drzim fige da je sve super ap da ti jista od dodataka ne treba.
Majo želim da ti ovaj put sve prođe u redu!!
Grizli ja se nisam vagala ali su mi prijateljice kad su me vidjele pitale što sam tako smršavila da mi se vidi u licu... A što se tiče napuhanosti stvarno sam skužila da je bitno što jedem.
A ja imam pitanje što se tiče grčenja maternice .. Tako sam u strahu,, Kengurice, po mojoj računici sad sam 5+2,grčevi stvarno nisu više intezivni zadnja 2-3 dana , rijetko kad osjetim što. Baš mu je panika od svega toga stresa već 3 noći ne spavam normalno, više sam budna nego spavam
Ne znam Kengu i ja se to pitam. Nista se na javlja moja pratilica. A koliko znam ima danas betu za vaditi pa ce se valjda javiti sa lijepim vjestima.
Cure ne zelim vas tu gnjaviti mojim simptomima, al ima li koja nekog iskustva ili savjet - osjecam se jako napuhano i puna plinova trbuh mi bude napuhan dosta navecer, a normalno jedem i nemam zatvor, i izgubila sam 2kg. Inace jako lako i brzo gubim kile, al kako sam napuhana mislila sma da sam ih 5 dobila.
I ja sam jutros pomislila na sunshine.. nadam se lijepim vijestima i od nje...
Draga trudna si.. 😍😍 nisi napuhana bez razloga... a koliko sam skuzila sitne si građe tako da je normalno da se posto se dolje lagano siri sve osjecas tako.. a sto se tice plinova vjerojatno nije cudo da ti vec sad pritisce crijeva.... jesi odlucila cekati rijecku betu ili?
Ema morat cu ocito akuziti sto mi od hrane smeta, kupusnjace i grahorice ne jedem jer to me i tako napuhne pa njih izbjegava, al ne kuzim sto mi smeta pa cu morat malo pratiti. Sta se grcenja maternice tice ja nemam stalno grceve. Jel pijes magnezij? Imam osjecaj kao da jedan dan imam grcenje vise jedan dan manje i tako od kad sam ugledala plus. Mislim da je to normalno. Navecer imam cak vise simptoma nego ujutro. Kao da se tijelo preko noci navike na povecanu kolicinu hcg al tokom dana naraste pa opet reagira evo tako se osjecam. Ne zelim pabicariti nego sam si stavila u glavu da je sve to normalno dok je temp postojana, testovi tamne, nema krvi smatram da je sve u redu i zelim vjere rovat u to. Zao mi je da ne spavas.
Babylove pa nisam ti ja bas sitne gradje visoka sam 178cm, a imam 66kg. Tako da naspram muza jesam sitna, al mislim da za jednu zenu bas i nisam 😁. Recimo ujutro se probudim prakticki ravnog trbuha a do navecer mi dodje napuhan prilicno i to napuhan od ruba gacica do pupka u tom dijelu. Pokusat cu vidit sto mi od hrane smeta pa izbaciti. Jedem vise puta manje obroke pa cu valjda skuziti. Odlucila sam da cekat rijecku betu. Za sad nemam indikacija da bi prije imala potrebe ju ici izvaditi, a rekla sam mm da zelim jednom vidit 4 znamenkastu betu pa mi je to super sansa. 😊 Nadam se da ce tako i biti! Javit cu se danas svojoj soc gin moram po crinone pa cu vidit i s njom sto misli i tako mi mora dat uputnicu.
Maja a joj. Jel volis onda ananas isto je dobar za endo. Drzim fige da je sve super ap da ti jista od dodataka ne treba.
Ananas volim. Njega jedem tu i tamo. Mozda sam trebala malo pojacati. :/
Blacky89 estrofem sam 3*2mg.
23.01.21. AIH
Maja iza mene si, ja sam u 13:20h 🙂 Jeeej, vidimo se🙂
Ni ja ne volim ciklu ali se tjeram da popijem bar casu svaki dan. Pijem sok pa stavim kockicu cokolade 😄
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Grizli tako je meni sa grudima , ujutro ih skoro ne osjetim do navečer krenu boliti. Iako, zadnja dva dana osjetim ih i ujutro. Trenutno, da nema njih nema ništa po čemu bi skužila da sam trudna. Al tješi me da je beta dobra, u petak je bila 2126, to je bio 15 dnt 2 blastociste, sve što sam se načitala do sad govori da bi trebalo biti OK... Kad će više ta srijeda i uzv :)
Ali to što kažeš, treba se opustiti, simptomi su ionako individualni...
Sortiraj odgovore
Najstariji