Ema morat cu ocito akuziti sto mi od hrane smeta, kupusnjace i grahorice ne jedem jer to me i tako napuhne pa njih izbjegava, al ne kuzim sto mi smeta pa cu morat malo pratiti. Sta se grcenja maternice tice ja nemam stalno grceve. Jel pijes magnezij? Imam osjecaj kao da jedan dan imam grcenje vise jedan dan manje i tako od kad sam ugledala plus. Mislim da je to normalno. Navecer imam cak vise simptoma nego ujutro. Kao da se tijelo preko noci navike na povecanu kolicinu hcg al tokom dana naraste pa opet reagira evo tako se osjecam. Ne zelim pabicariti nego sam si stavila u glavu da je sve to normalno dok je temp postojana, testovi tamne, nema krvi smatram da je sve u redu i zelim vjere rovat u to. Zao mi je da ne spavas.
Ne brini,normalno je prvih mj dana gubiti na tezini.Posto si trudna sve je ok.Plod raste i postoljica se siri.Ja sam prvih mj dana dosta gubila bez povracanja.🤗🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Zaboravih reci da sam u subotu poslala mail i otkazala naruđbu fertilu.. al kak je bio vikend povratnu info nisam dobila... i sad mi je GLS javio da ce paket stici danas i ja ima napisala da sam otkazala.. sad cemo vidjet.. u svakom slucaju preuzeti ga necu 😂😂 a i u vrijeme dostave sam na poslu tako da ge nema tko niti preuzeti...malo mi bed al jbg... dobila sam od frendice profertil ima za mj dana korištenja.. pa ce M probati sa time.. a ja cu vidjet kad dođu nalazi sa doktorom sto da uzimam
Medo hvala za info! Kako je nase tijelo cudo to je nevjerojatno!
Babylove posteno si otkazala. Ne zamaraj se nisi ni prva ni zadnja. Sretno i da nalaz bude dobar!
Medo hvala za info! Kako je nase tijelo cudo to je nevjerojatno!
Babylove posteno si otkazala. Ne zamaraj se nisi ni prva ni zadnja. Sretno i da nalaz bude dobar!
Da jako..🤗...9 mj cuda se desavaju💞..bar sam ja tako imala prvo pad kg onda sam nesto sitno dobila u trudnoci...ovisi od osobe do osobe i kako se dijete cucuri vise van ili unutra..moje bilo vise u nutra tako da nisam imala veliki trbuh ni kg🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Lemon da - to su te tablete. Meni su odlične, uvijek sam regulirala TSH s njima, između ostalog, selen, bkompleks, cink..
Grizli tako mi je lijepo čitati trudnička iskustva tvoja, i od Eme, samo još čekam Sunshine i njenu betu 😊
Hvala, nisam ništa loše našla vezano uz njih pa se nadam da ništa drugo neću pokvariti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Joj ja zaspala. Prvo se u 6 probudila pa kasnije zaspala.
Ema jel te brine sto nemas bas grceve ili sto imas to malo? Mislim stvarno da se nemas sta brinuti, ja sam dosta jos dana imala te neke menga like grceve pa su mi se onda pak neka pulsiranja pojavila pa sam izguglala i nase i americke forume i moguce su svakakve, a i nikakve senzacije. Dok nema krvarenja i jake boli sve spada u trudnicki staz. Stvarno je meni taj pocetak bio najgori sto se tice tih semzacija u trbuhu i rodnici, kasnije to nekako prodje, al evo npr sad opet nesto osjetim dole no nisam par dana na wc bila pa valjda od toga.
Grizli progesteron usporava probavu i moguce da umjesto da te potera stvara napuhanost. Meni je prvih dana cak bila uredna probava i ja se poveselila kad ono šipak.
Ja sam ko klinka patila za jos 10cm (imam 168 sto mi je sad taman), ne za cicama nego cm. Koja cudna tinejdzerica sam samo bila ;)
Joj ja zaspala. Prvo se u 6 probudila pa kasnije zaspala.
Emajel te brine sto nemas bas grceve ili sto imas to malo? Mislim stvarno da se nemas sta brinuti, ja sam dosta jos dana imala te neke menga like grceve pa su mi se onda pak neka pulsiranja pojavila pa sam izguglala i nase i americke forume i moguce su svakakve, a i nikakve senzacije. Dok nema krvarenja i jake boli sve spada u trudnicki staz. Stvarno je meni taj pocetak bio najgori sto se tice tih semzacija u trbuhu i rodnici, kasnije to nekako prodje, al evo npr sad opet nesto osjetim dole no nisam par dana na wc bila pa valjda od toga.
Znači OK ako se i osjeti i ako se ne osjeti ništa? jer sve je to na dane i sve to izluđuje. Jedan dan osjetim grčeve dok drugi opet ništa, ko da se ništa ne događa... Ja bi nešto po čemu znam da sam trudna makar to bile mučnine :) uvijek sam mislila, kad ostanem trudna da ću imati sto simptoma i da ću biti sigurna da jesam. Na filmovima odmah počnu povraćati, prije nego test naprave :-D ali u stvarnosti da nema bete, nebi po ničem mogla skužiti.
Pa ja nisam imala mucninu i isto sam si ju tu i tamo pozeljela samo kao znak da je sve ok. Mogu ti one jos doci, mucnine, a ne moraju. Radije navijaj da ih nemas.
I sjeti se da pola zena ni ne zna da je trudno do nekog recimo 8.tt
Endometrij zadebljao 9,5 mm na 13dnc. Transfer u cetvrtak. :)
Imam jedan, trodnevni. Idemo frozen. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji