Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    20. Svibanj 2019. 08:42

Majo jos uvijek mozes. Ja sam u 2 dana pojela 2 ananasa cijela i vjerujem da su pomogli. Tako da ako volis najbolje da krknes kojega.
    Meto tebi je isto endo tanak ili preventivno pijes?
    Joj ja bi full pila sok, al sad me strah jer od njega dobim rozu mokracu, pa znam vec sebe da bi krenula panicariti da vidim sad rozu ili crvenu mokracu. 

• Ema1987
    20. Svibanj 2019. 08:42

Majo, kupi još neki sok od jabuke ili nešto drugo i pomješaj ga sa sokom od cikle, tako da sam ja davno pila jer mi se želudac doslovno dizao na sok od cikle! 

Grizli
    20. Svibanj 2019. 08:47

Ema ja sam shvatila da cak i svaka trudnoca donosi razlicite simptome. Ja ranije sam uvijek trecala sumanuto i po nekoliko puta po noci na wc, sad odem 1 sta i inace sam znala ici. Ne zelim analizirat previse simptome jer izludila bi samu sebe. Jedin konstantan osjecaj mi je ta napetost misica donjeg dijela trbuha ostali simptomi dođu i odu tokom dana. Jucer mi npr bijela kava bila fuj, danas sam otvorila oci i odmah si ju pozeljela. Tako da ja mislim da je to sve normalno jer nam tokom dana luduju hormoni. Drzim fige da uzv bude savrsen, jer beta je stvarno lijepa. I da budu twinsi posebno ako ih prizeljkujes. 

Meto
    20. Svibanj 2019. 08:49

Grizli pijem preventivno samo po 2-3dcl, isti mi je kao i Maji prvi uzv danas pa cemo vidjeti kakvo je stanje. Ananas obozavam pa cu si danas kupiti. Meni nije mokraca, ali je stolica poprimila boju cikle 🙈
    Ajme nisam sama kao jablan, imamo istu visinu samo sam ja 5kg teza 😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Ema1987
    20. Svibanj 2019. 08:55

Radije bi jedno nego dvoje, bojim se blizanačke trudnoće  a vratili smo dvije na savjet biologice jer nam je ovo već 3  stimulirani. 

Najradije bi vadila betu svaka dva dana da budem u miru 😉  ah, strpljen spašen do srijede..

Koji datum je tebi beta? 

• Babylove
    20. Svibanj 2019. 08:56

Grizli

Babylove pa nisam ti ja bas sitne gradje visoka sam 178cm, a imam 66kg. Tako da naspram muza jesam sitna, al mislim da za jednu zenu bas i nisam 😁. Recimo ujutro se probudim prakticki ravnog trbuha a do navecer mi dodje napuhan prilicno i to napuhan od ruba gacica do pupka u tom dijelu. Pokusat cu vidit sto mi od hrane smeta pa izbaciti. Jedem vise puta manje obroke pa cu valjda skuziti. Odlucila sam da cekat rijecku betu. Za sad nemam indikacija da bi prije imala potrebe ju ici izvaditi, a rekla sam mm da zelim jednom vidit 4 znamenkastu betu pa mi je to super sansa. 😊 Nadam se da ce tako i biti! Javit cu se danas svojoj soc gin moram po crinone pa cu vidit i s njom sto misli i tako mi mora dat uputnicu.

Onda sam pobrkala jer znam da si spominjala da si sitna naspram muža... al dobro visoka jesi al kila nemas 😂 blago tebi.. ja imam 65 kg a 163 sam visoka.. doduse u ovih godinu i po od postupaka sam dobila oko 6 kila inace sam od 58 do 60 varirala... 
    Ma ja mislim da je ta napuhnutos i normalna.. sve ovisi od žene do žene.. ali naravno pitaj kada ces po uputnicu sigurno ces biti mirnija.. i drzim 🤞🤞 za onda ogromnu betu

• maja555
    20. Svibanj 2019. 08:57

Idem odmah jutros po ananas,  a probat cu kako ema kaze sok od jabuke plus cikla. Mozda bude manje odbojno. 
    Hhaha.. da jablani. A ja mala skroz. 😁
    Meto koja je tvoja dijagnoza, prica? 
    Ja sam ti endometrioza, nizak amh, jedan ivf neuspjesan, dosla do bete koja je pocela padati.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    20. Svibanj 2019. 09:09

Meto hahaha jablan!Mm mi kaze da sam ko zirafa! 😁 Ja oduvijek imam problem sa skupljanjem kila tako da sam bas bila happy kad sam nedavno na vagi vidila 69 kg, al eto isparilo to u par dana doslovno. Al nema veze budem valjda skupila i te kile sada, ili cu kao koja sestra akd je dosla roditi a sestra joj govori di cete vi ic roditi pa vi niste ni 5 mjesec trudnoce. Doslovno trbuha nije ni imala, jako mali, a dijete se normalne tezine rodilo tako da ne znam di ga je drzala. Babylove da naspram muza sam iglica. Dosta je krupne gradje i ima duplo kg od mene.
    Ema mislim da ti je to sve u redu kad je beta vec tako lijepa bila, nemoj se uzrujavat uskoro ce srijeda i upoznavanje sa bebom/ama... A ako i budu blizanceki nek samo bude sve u redu mozes ti to.
    Majo meni je dobra kombinacija isto u DM-u imas njihov sok bio u tetrapaku je cijla, banana i naranca. Pa mozda bi ti to bilo ukusnije. Ako ne pomaze kad ga se pomjesa sa sokom od ribizla, jabuke ili narance. Al možeš sa bilo kojim pomjesat ja mislim pa da bude dobro. Sretno!

Meto
    20. Svibanj 2019. 09:29

Dajem svoje kile gratis 😂 Moja sestra usla u 5i mjesec, trbuh se jedva nazire a mama kad je bila trudna sa mnom, udebljala se 50kg 😂😂 
    Kod nas je oligostenozospermija, muzu odstranjen jedan testis, a kod mene povisen prolaktin i malo tsh.
    Prvi postupak prije 2mj, betu nisam docekala. Sad nas cekaju dvije blastice 🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    20. Svibanj 2019. 09:29

Dajem svoje kile gratis 😂 Moja sestra usla u 5i mjesec, trbuh se jedva nazire a mama kad je bila trudna sa mnom, udebljala se 50kg 😂😂 
    Kod nas je oligostenozospermija, muzu odstranjen jedan testis, a kod mene povisen prolaktin i malo tsh.
    Prvi postupak prije 2mj, betu nisam docekala. Sad nas cekaju dvije blastice 🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.