Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skakavac
    07. Studeni 2019. 10:12

Meni su dva doktora rekla da same stimulacije ne umanjuju amh. Jer da oni samo poticu na rast i sazrijevanje one folikul koji bi ionako bili iskoristeni u tom ciklusu 

vuky
    07. Studeni 2019. 10:13

avama dok ne bude beta, ostaje nada 🤞🏻 drzi se, mi sve tu mislimo na tebe...

Mrva1986 nemoj unapred, biti ce to u redu, isti su simptomi pms-a i trudnoce... cekaj betu... ❤️

Ja zavrsila, punkcija je bila ok, malo neugodna ali nista strasno... no dobili smo samo 2 stanice.... pa sam se rasplakala... ali sta cu... nadam se da ce se te dvije oploditi i da su one dobre kvalitete... k vragu 😞

Rose1
    07. Studeni 2019. 10:20

Mrva1986 ništa ts nije gotovo, ti grcevi su normalni, napravi ti test i javiii nam, cekamo🙏🤗
    Avama i ja sam čula da stimulacije ne umanjuju

💙

• Mrva1986
    07. Studeni 2019. 10:22

Daisy100

Mrva1986neeeee!!! Koji ti je dt? Koji test imas, moras li s prvim jutarnjim ili ga mozes sad pisnut?

Danas 13dt. Imam first sign duo,kupila u bipi. A sad sam na poslu, neda mi se ovdje. Bojim se da je negativan kak cu dan prezivjet do 4 popodne 🙉 a jucer sam i pokisla kad sam isla s posla, sad sam sva za nista, ko da me vlak zgazio

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 10:25

Sunshine bas mi je zao zbog loseg spermiograma. Mom muzu seta iz mjeseca u mjesec, nekad koma, nekad cisto ok. Pije profertil vec par mjeseci i opet kako koji mjesec. Bilo bi dobro da ponavlja spermiogram svakih mjesec do dva u istom labu, tako je nama dr savjetovao. 

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 10:29

Vuky nek se te dvije oplode i lijepo razvijaju🙏
    Mrva onda cim dodes doma pisni, pa javi. Drzim🤞

vuky
    07. Studeni 2019. 10:40

Hvala  Daisy, iako sam totalno pala... sto jos ako nisu ni zrele... 😞 i nitko dalje nista ne govori, jos tu cekam... ufff... stres uzasan.... 

Mala 1
    07. Studeni 2019. 10:43

Vuky drži se
    Avi držimo fige da obje budu ok ❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Gelica
    07. Studeni 2019. 10:43

skakavac

Meni su dva doktora rekla da same stimulacije ne umanjuju amh. Jer da oni samo poticu na rast i sazrijevanje one folikul koji bi ionako bili iskoristeni u tom ciklusu

Točno, tako su i meni rekli. Ali ne opterećuj se sa tim, bitnije je da su kvalitetne nego koliko ih ima. Već sam pisala ja ih dobijem puno a kvaliteta katastrofa, zbog mojih godina- 42. Ali šta ću, molim boga da se pojavi jedna kvalitetna. Sa 37 godina još imaš dobrih kvalitetnih stanica, tako da bez sekirancije jer jedna će uletit koja vrijedi.  :) 

• Gelica
    07. Studeni 2019. 10:45

Mrva1986

Ja sam jucer kupila test, al sam zaspala kad sam dosla s posla. A poslije je mm imao ekipu za gledat utakmicu pa mi se nije s tim paradiralo. U jutro me probudili grcevi za mengu, otisla na wc uvjerena da je stigla i popisala se. Tako da teat jos nisam napravila 🙉 ali s tim grcevima sam otpisala ovaj postupak ☹️ sigurno vjestica stize

Nemoj još ništa otpisat, koliko cura tu je pričalo da su imale identične bolove kao menga i bile trudne. Probaj napraviti test :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.