Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2019. 12:05

Evo i mene, 2 blastociste vracene, biolog je prezadovoljan pa sam i ja.
    Vuky, mozda su bolje kvalitete samim time sto ih je manje.  
    avama je pitala za AMH. On šeta, meni je u 2.mjesecu bio 3.5 a nedavno vadila i 8.8. s tim da sam izmedju imala jedan stimulirani.

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 12:22

Mrvica bravo zenska! Sretno! 
    Bozma odlicne vijesti! Nek se lijepo prime i ostanu🙏

Marta...
    07. Studeni 2019. 12:29

Mrvica,ja sam  u U Kolovozu  imala  spontani isto se prirodno očistila, i sad ću u  12 mjesecu krenuti  ponovo ukoliko si  bili na punoj stimulaciji preporuka  je  3 mjeseca,  u koliko nisi  vjerujem  i manje.
    Sunshine,joj draga moja ne znam  kaj bi rekla  mogu se pomoliti  za Vas i da se dogodi čudu  i sve bude ok.
    Vuky,kako je  na kraju  nadam se da će ve dobro  završiti.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Mrvica2
    07. Studeni 2019. 12:33

Curke, hvala na potpori
    Bozma sretno svim trima!!!!!!!

sunshine25
    07. Studeni 2019. 12:33

Mala1, ma pio je svašta..sve je to više manje isti sastav, omjeri su različiti. Sad pije dvaput dnevno profertil i Gokshuru. Varira mu spermio od jako lošeg do očajnog 😔
    Daisy, ponavljali smo i u istom labu, radili svugdje.. uvijek je više manje isti.
    Gelice, biolog kaže icsi. Mislim to znam i sama 😂 sad ga filam do punkcije i nadam se pomaku. Lijekovi kupljeni, u ponedjeljak krećem sa suprefactom.
    MalaM1, ima obostranu + visok fsh. Nitko nam još nije savjetovao operaciju. Puno sam čitala i bojim se da bi i to malo što imamo moglo otići.
    Mrvica, žao mi je 😔 Vuky, držim 🤞 Bozma, nek bude veeelika beta 🍀
    Marta, hvala 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Mala 1
    07. Studeni 2019. 12:46

Sunshine eto kod nas je došlo do trudnoce, a spermiogram taj put je bio najlosiji, kaze da je jedva nasla 10 dobrih..... Filaj ti njega, ja svom i kad je najbolesniji bio nisam dala da pije antibiotik, hahahha, morao je trpit, 4 puta je isao na bris uretre, pio svasta, ali nista nam nije ne znam koliko pomoglo

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

yvette
    07. Studeni 2019. 12:47

Mrvice jako mi je zao 😢😢😢 Drzi se.
    Curama koje cekaju betu sretno !!!🍀
    Vuky drzim i ja fige za dobar rezultat.
    Nedavno smo pricale o feritinu. Meni je nalaz bio prije vise od 6 mjeseci nekih 13, danas sam ponovno vadila sad je 27 ug/ L. Jeli to jos uvijek prenisko, zna li netko? Nisam bila bas redovita, ali kombinirala sam Heferol, Floradix sa pauzama. Ref.vrijednosti su 13-150, a sjecam se da je mojoj prijateljici ginekolog radi habitualnih spontanih rekao da mora dici feritin na 50 sto joj je uspjelo nakon godinu dana.

• avama
    07. Studeni 2019. 12:48

skakavac

To je tako individualno da je to nemoguće reći. Na menopauzu utječe vise faktora a najviše genetika i neke bolesti. Mislim da je tvoj amh ok za tvoje godine. Tj da si u prosjeku ili malo ispod. Nečes jos skoro u menopauzu i imas vremena ne brini. I ja imam 37 godina 😊

Nekako me strah da je vremena sve mNje, jer vrijeme leti. Pogotovo kad si u postuocima. 

sunshine25
    07. Studeni 2019. 12:55

Mala 1, ni ja svom nisam dala antibiotik hahah 
    samo prirodno 💪 tako je i nama rekla poslije punkcije, da je jedva par nabirala koji su ok. O Patriku sam čitala samo najbolje, nadam se da će ovaj put biti uspješno 😊 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    07. Studeni 2019. 13:00

Avama, stimulacija ne utječe na amh. Kako su i cure rekle, bitna je kvaliteta, a i tvoj amh uopće nije tako loš. Jesi li vadila dhea?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.