Evo i mene, 2 blastociste vracene, biolog je prezadovoljan pa sam i ja.
Vuky, mozda su bolje kvalitete samim time sto ih je manje.
avama je pitala za AMH. On šeta, meni je u 2.mjesecu bio 3.5 a nedavno vadila i 8.8. s tim da sam izmedju imala jedan stimulirani.
Mrvica bravo zenska! Sretno!
Bozma odlicne vijesti! Nek se lijepo prime i ostanu🙏
Mrvica,ja sam u U Kolovozu imala spontani isto se prirodno očistila, i sad ću u 12 mjesecu krenuti ponovo ukoliko si bili na punoj stimulaciji preporuka je 3 mjeseca, u koliko nisi vjerujem i manje.
Sunshine,joj draga moja ne znam kaj bi rekla mogu se pomoliti za Vas i da se dogodi čudu i sve bude ok.
Vuky,kako je na kraju nadam se da će ve dobro završiti.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mala1, ma pio je svašta..sve je to više manje isti sastav, omjeri su različiti. Sad pije dvaput dnevno profertil i Gokshuru. Varira mu spermio od jako lošeg do očajnog 😔
Daisy, ponavljali smo i u istom labu, radili svugdje.. uvijek je više manje isti.
Gelice, biolog kaže icsi. Mislim to znam i sama 😂 sad ga filam do punkcije i nadam se pomaku. Lijekovi kupljeni, u ponedjeljak krećem sa suprefactom.
MalaM1, ima obostranu + visok fsh. Nitko nam još nije savjetovao operaciju. Puno sam čitala i bojim se da bi i to malo što imamo moglo otići.
Mrvica, žao mi je 😔 Vuky, držim 🤞 Bozma, nek bude veeelika beta 🍀
Marta, hvala 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine eto kod nas je došlo do trudnoce, a spermiogram taj put je bio najlosiji, kaze da je jedva nasla 10 dobrih..... Filaj ti njega, ja svom i kad je najbolesniji bio nisam dala da pije antibiotik, hahahha, morao je trpit, 4 puta je isao na bris uretre, pio svasta, ali nista nam nije ne znam koliko pomoglo
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mrvice jako mi je zao 😢😢😢 Drzi se.
Curama koje cekaju betu sretno !!!🍀
Vuky drzim i ja fige za dobar rezultat.
Nedavno smo pricale o feritinu. Meni je nalaz bio prije vise od 6 mjeseci nekih 13, danas sam ponovno vadila sad je 27 ug/ L. Jeli to jos uvijek prenisko, zna li netko? Nisam bila bas redovita, ali kombinirala sam Heferol, Floradix sa pauzama. Ref.vrijednosti su 13-150, a sjecam se da je mojoj prijateljici ginekolog radi habitualnih spontanih rekao da mora dici feritin na 50 sto joj je uspjelo nakon godinu dana.
To je tako individualno da je to nemoguće reći. Na menopauzu utječe vise faktora a najviše genetika i neke bolesti. Mislim da je tvoj amh ok za tvoje godine. Tj da si u prosjeku ili malo ispod. Nečes jos skoro u menopauzu i imas vremena ne brini. I ja imam 37 godina 😊
Nekako me strah da je vremena sve mNje, jer vrijeme leti. Pogotovo kad si u postuocima.
Mala 1, ni ja svom nisam dala antibiotik hahah
samo prirodno 💪 tako je i nama rekla poslije punkcije, da je jedva par nabirala koji su ok. O Patriku sam čitala samo najbolje, nadam se da će ovaj put biti uspješno 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Avama, stimulacija ne utječe na amh. Kako su i cure rekle, bitna je kvaliteta, a i tvoj amh uopće nije tako loš. Jesi li vadila dhea?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji