Curke, hvsla svima... sada dalje je do srece.... nisu mi rekli kakve su... sutra cu valjda saznati sto se dogodilo... dobila terapiju utrogestanom i estrofemom od sutra i neku tbl da popijem 1h prije transfera, necu nista poceti prije nego mi jave rezultate ... 😕
Avama, stimulacija ne utječe na amh. Kako su i cure rekle, bitna je kvaliteta, a i tvoj amh uopće nije tako loš. Jesi li vadila dhea?
Da dhea je 3.72m to mi se cini nisko.
Mala1, ma pio je svašta..sve je to više manje isti sastav, omjeri su različiti. Sad pije dvaput dnevno profertil i Gokshuru. Varira mu spermio od jako lošeg do očajnog 😔
Daisy, ponavljali smo i u istom labu, radili svugdje.. uvijek je više manje isti.
Gelice, biolog kaže icsi. Mislim to znam i sama 😂 sad ga filam do punkcije i nadam se pomaku. Lijekovi kupljeni, u ponedjeljak krećem sa suprefactom.
MalaM1, ima obostranu + visok fsh. Nitko nam još nije savjetovao operaciju. Puno sam čitala i bojim se da bi i to malo što imamo moglo otići.
Mrvica, žao mi je 😔 Vuky, držim 🤞 Bozma, nek bude veeelika beta 🍀
Marta, hvala 💚
Da, znam.. može bit dobro a može još i gore. Rizik je 🤷
Probajte još sa medom i orašastim plodovima, to sam ja svome davala i Fertilup tablete. Sretno! 🍀
Bozma sretnoo i strpljivo sada! 🍀🤞
Ej dobar DAN, jutros na flikulometriji napokon savršene vijesti... Imam 2 folikula na lijevom jajnik.,jedan od 18 a drugi od 16 a na desnom jedan od 7... Sutra inseminacija :)
Snjeska tako je, imala si pravo, realan je i direktan. To ne znači da je uvijek u pravu, ali ti daje nekakve realne procjene. Meni je rekao da moja priča da se kladiti da neće imati happy end i da ja nisam imala šanse ni 2009. kad sam imala prvu operaciju endometrioze, a kamoli 2013. nakon druge kad sam tek krenula na trudnoću. No, što je tu je.. 😑
Betty ginic ti je nehuman, nehumana.. ja bih je na tvom mjestu promjenila. Ja sam se preporodila kad sam promjenila svoju soc. ginekologinju, bila je prava vještica.
Shvaćam nije u pravu uvijek al on ni ne tvrdi to nikako sam kaže može biti i nemože nisam čarobnjak al vidi neke stvari al opet bude teško kada bilo tko da nam to kaže al opet mi ne laže i priča nešto što su mi drugi sve smo mi različite eto meni 41 i kaže nezna ako kvalitet stanice loš onda isto ona koja ostane sa 44 god bubam sada isto starija a uspije joj a ja mlada par god al opet kazem treba uz sve to imati i sreće i opet pogoditi imam stanica a nikakve što mi znači to…
Snjeska nama slična situacija, ja sam napunila 42 i dobijem puuno stanica ali kvaliteta nikakva, unatoč tome dr.Alebic je rekao da misli da će biti sretan kraj ali , neka ga ne uzmem zdravo za gotovo jer to ne moze nitko garantirati. Sad zeli probati sa slabom stimulacijom, sa Letrozolom i Orgalutran protiv pucanja folikula, kaže da bi išli na max 3 stanice. Evo za 10 dana počinjemo. Prvi put kod njega.
Sretno bit će to dobro ja valjda.sa.duzm protokolom ide jer sam prekjučer dobila estrofem do ciklusa piti pa izvaditi fsh i e2…pa tko zna …pa isto dobijem neznam 6 stanica jedna opstane do 5 dana sve se oplode al stanu što kaže on možda je i ova stala 6 dan tako da neznam što ima smisla dal pogoditi pravi stimulaciju ili nemam pojma a kod lucija dobijem 10 do 12 stanica i 5 do 3 embrija sve ovisi…
A ne znam niti ja... baš me sad zanima šta će biti u ovom novom postupku. Malo me i strah tog blagog protokola da ne bude nista od toga...ali tko zna. Želim ti sreću, kao i svima ovdje. :)
Drage žene borci..
upravo se vratih iz bolnice..naime u 9TT drugo srce prestalo kucati, dok je od ranije jedna GV bila prazna. Nisam pristala na kiretažu( jer mi je prvi put trebalo oko 4 mj da se sluznica oporavi) tako da sam zahtijevala mizoprostol…no nakon 5 h počeli jaki odljevi tako da sam morla u bolnicu radi primjene uterotonika. Hvala Bogu stalo je i evo mene doma.Maternica bez traume …i osjećam se tri puta bolje nego nakon kiretaže–
Pokušala sam uhvatiti plod radi citogenetike ali nažalost nisam uspjela.
Eto nekome sam morala ispričati…sori na gnjavaži..
p.s. pitanje nakon spontanih nakon ivfa kada kretati u nove obrade…..Svim curama koje čekaju testove
eli m svu sreću
Sta rec 😢😢strašno mi je žao 😢. I mene je strah takvih komplikacija a još nisam niti trudna...svi smo uz tebe, oporavi se brzo, šaljem zagrljaj veliki 💕😘
Mirjana 32 sretno sutra ! :)🤞
Sunshine25 ma da haha i mislila sam da će biti icsi, ali ono da li je dao neki komentar? I ja sam samo najbolje čitala o njemu tako da ste u dobrom rukama :)
Bozma baš mi je drago! :) Neka se prime i neka ti to bude dobitni postupak! 🤞🙏
Vuky joj meni je to čekanje da jave da lik se oplodilo bilo nešto najgore..I kad je telefon zazvonio bilo me strah javiti se 😁 Nadam se najboljem! 🤞💕🙏
Pitanje, naravno jucer sam skontala da je meni transfer bio 6 dan?! Zasto? Bio je FET, 2 blasticiste...
Isli smo u prirodnom, punkcija jednog folikula jer nije htio puknut sam, brevactid 1500 poslije, ali zasto transfer tada? Ne kuzim
Glupo mi sad pisat dr i pitat ga
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Bozma super, znaci ti si od danas trudna ❤️
Evo, smirila sam se koliko toliko, sad cekati je stvarno do sad najgori dio, pogotovo sto je do sada sve islo super, i onda samo dvije jajne stanice, to me bas sasjeklo, no sada samo neka budu te dvije kvalitetne i jake... no sa druge strane, kod nas je ko sve ok, pa me ni ovo toliko ne iznenaduje... bit ce sa te moje stanice stekaju....
Mala ne znam...znam da meni nisu htjeli zalediti 5.dan jer sam imala morule koje su odgovarale 4.danu pa smo cekali 6.dan hoce li biti blastice. I dosle su u fazu blastice, ali nazalost nekvalitetne pa nista ali sad je to druga prica. Pitaj doktora, zasto ne. Ne treba tu biti neugodno ako imas nejasnoca.
Sortiraj odgovore
Najstariji