Snjeska tako je, imala si pravo, realan je i direktan. To ne znači da je uvijek u pravu, ali ti daje nekakve realne procjene. Meni je rekao da moja priča da se kladiti da neće imati happy end i da ja nisam imala šanse ni 2009. kad sam imala prvu operaciju endometrioze, a kamoli 2013. nakon druge kad sam tek krenula na trudnoću. No, što je tu je.. 😑
Betty ginic ti je nehuman, nehumana.. ja bih je na tvom mjestu promjenila. Ja sam se preporodila kad sam promjenila svoju soc. ginekologinju, bila je prava vještica.
Shvaćam nije u pravu uvijek al on ni ne tvrdi to nikako sam kaže može biti i nemože nisam čarobnjak al vidi neke stvari al opet bude teško kada bilo tko da nam to kaže al opet mi ne laže i priča nešto što su mi drugi sve smo mi različite eto meni 41 i kaže nezna ako kvalitet stanice loš onda isto ona koja ostane sa 44 god bubam sada isto starija a uspije joj a ja mlada par god al opet kazem treba uz sve to imati i sreće i opet pogoditi imam stanica a nikakve što mi znači to...
Snjeska tako je, imala si pravo, realan je i direktan. To ne znači da je uvijek u pravu, ali ti daje nekakve realne procjene. Meni je rekao da moja priča da se kladiti da neće imati happy end i da ja nisam imala šanse ni 2009. kad sam imala prvu operaciju endometrioze, a kamoli 2013. nakon druge kad sam tek krenula na trudnoću. No, što je tu je.. 😑
Betty ginic ti je nehuman, nehumana.. ja bih je na tvom mjestu promjenila. Ja sam se preporodila kad sam promjenila svoju soc. ginekologinju, bila je prava vještica.
Shvaćam nije u pravu uvijek al on ni ne tvrdi to nikako sam kaže može biti i nemože nisam čarobnjak al vidi neke stvari al opet bude teško kada bilo tko da nam to kaže al opet mi ne laže i priča nešto što su mi drugi sve smo mi različite eto meni 41 i kaže nezna ako kvalitet stanice loš onda isto ona koja ostane sa 44 god bubam sada isto starija a uspije joj a ja mlada par god al opet kazem treba uz sve to imati i sreće i opet pogoditi imam stanica a nikakve što mi znači to…
Snjeska nama slična situacija, ja sam napunila 42 i dobijem puuno stanica ali kvaliteta nikakva, unatoč tome dr.Alebic je rekao da misli da će biti sretan kraj ali , neka ga ne uzmem zdravo za gotovo jer to ne moze nitko garantirati. Sad zeli probati sa slabom stimulacijom, sa Letrozolom i Orgalutran protiv pucanja folikula, kaže da bi išli na max 3 stanice. Evo za 10 dana počinjemo. Prvi put kod njega.
Avama A kad betu Imaš?
Ike ti već otpisala ovaj postupak kad već planiraš novi 😃
Sunshine25 Znači Radonić šarmer 😁 Izgleda da ste sve lijepe i dobijete komplimente od ginekologa 😀Drago mi je da ti je sjeo, meni je jako bitno da mi sjedne i da imam povjerenja u svog dr.
Vuky sretno sutra na punkciji, neka izvede lijepe kvalitetne stanice i naravno da te ne boli 🤞💕
Srecica01 puno njih krvari u tako ranoj trudnoci, moja prijaterljica i moja sestra skoro cijelu trudnocu, ali sve je bilo ok. Znam da je teško. 🙏 za urednu trudnocu 💕😘
Meni vecers 12dnt (negativan test) poceli menstrualni grcevi. Izgleda da stize m.😪
Ma joj, bas mi zao☹️mozda je testic pogriješio... Samo si jedan radila?
💙
Nikitta hvala ti 🥰
Gelica nikako sa izbacim pesimista iz sebe, uvijek se nekako otkrije 😉
Avama izdrži do petka 😘😘😘
Vuky sretno sutra 🍀 Meni su rekli da će mi dati nekakav narkotik pa da računam da neću moći voziti poslije. Obavijestila sam nadređenog da sam od petka na bolovanju i sada samo pomalo. U petak punkcija a u subotu idem u svatove..
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Hvala cure na lijepim rijecima, smirile ste me puno ❤️
Bozma tebi je sutra transfer ili? Zelim da sve 4 budu super! Koliko ti je rekao vratiti?
ike do kad budes na bolovanju? ja sam od pon, gin je pisala 14 dana... morala sam i prije punkcije ba bolovanje, jer bi mi bilo predaleko za putovati Ri-St ...
Mislim da će dvije, ako ih bude toliko do sutra .
Sretno sutra i javi koliko ih je
Meni vecers 12dnt (negativan test) poceli menstrualni grcevi. Izgleda da stize m.😪
Žao mi je ...🥺 Ali beta je ipak beta, tako da držim fige za petak.🤞😘
Vuky sretno sutra na punkciji 🍀🤗 Javi dojmove obavezno 😁
Bozma sretno na transferu 🍀☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji