Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    06. Studeni 2019. 22:26

Bozma i tebi sretno... ❤️ javim broj ☺️
    MalaM hvala, javim sutra kako je proslo ☺️

• Gelica
    06. Studeni 2019. 22:32

Ike tako sam i ja na zadnjem postupku, već sve imala isplanirano za sljedeci 😀
    Avama žao mi je zbog minusa, ali izdrži još sutra pa vadenje bete, možda iznenadi :) 🤞😘
    Bozma neka bude lijep transfer i neka sve pride u redu, a mrvica neka se cvrsto primi 💕🙏
    Vuky sretno sutra, i bezbolno. Neka izvede lijepe stanice! Javite se sutra da čujem o kako je prošlo:) 🙏🤞💕

Mala 1
    06. Studeni 2019. 23:25

Svima sretno

Avama ❤️drzi se

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 08:00

Ja se vec par dana uopce nisam mogla prijaviti🙄
    Avama samo beti vjeruj! 🙏
    Bozma i Vuky 🤞🤞🍀🍀

• Mrva1986
    07. Studeni 2019. 08:46

Ja sam jucer kupila test, al sam zaspala kad sam dosla s posla. A poslije je mm imao ekipu za gledat utakmicu pa mi se nije s tim paradiralo. U jutro me probudili grcevi za mengu, otisla na wc uvjerena da je stigla i popisala se. Tako da teat jos nisam napravila 🙉 ali s tim grcevima sam otpisala ovaj postupak ☹️ sigurno vjestica stize

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 09:04

Mrva1986 neeeee!!! Koji ti je dt? Koji test imas, moras li s prvim jutarnjim ili ga mozes sad pisnut?

sunshine25
    07. Studeni 2019. 09:05

Ma baš mi je sjeo, pogledao me na uzv, sve ok. Stigao nam sad spermiogram i blagi užas..nikad gori, skoro sve 0. Jedino je pokretljivost 6%, morfologija je 1%, a broj spermija jadnih 0,15. Baš smo jadni oboje.. nisam se nadala čudu od gokshure, ali baš je jako jako loš spermio.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Mala 1
    07. Studeni 2019. 09:15

Sunshine moj je pio tablete ForMen, malo se popravio spermiogram, malo, al je. Ne znam jeste to probali. Nisu skupe 

Meni danas 8dnt, blastice, nikakvi simptomi, al nista

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• avama
    07. Studeni 2019. 09:55

Ako je amh 8.8 s 37 g.Koliko je to blizu menopauze? Koliko nam se smanjuje amh nakon postupka?

skakavac
    07. Studeni 2019. 10:10

avama

Ako je amh 8.8 s 37 g.Koliko je to blizu menopauze? Koliko nam se smanjuje amh nakon postupka?

To je tako individualno da je to nemoguće reći. Na menopauzu utječe vise faktora a najviše genetika i neke bolesti. Mislim da je tvoj amh ok za tvoje godine. Tj da si u prosjeku ili malo ispod.  Nečes jos skoro u menopauzu i imas vremena ne brini. I ja imam 37 godina 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.