Drage moje smijem li vas jos nesto pitati,mozda Ce neka od vas znati….danas sam popila tabletu,u petak se moram javiti u bolnicu…bila sam kod dr po uputnicu i ona meni vec zatvara bolovanje sa utorkom…kaze ona nema sta trajati bolovanje,imas 3dana i to je to..sta stvarno?sta stvarno nakon toga imamo samo 3dana pravo oporaviti se?
Nije istina, sigurno nije 3 dana. Ja sam prokrvarila u 6tt i moja ginekologica mi je rekla koliko mi god treba neka ostanem doma. Ja sam ostala tjedan dana a mogla sam i duže jer mi je reklaa ako se ned osjecam jos za ici raditi neka ostanem jos koji dan. Ova tvoja je baš neka bezosjecajna..
Ike držim 🤞da bude barem jedna super kvalitetna! 🙏🍀 Sta si dobila od stimulacije i kroz koliko dana? Pitam jer i mene za 10-tak dana čeka blaži protokol :)
Srecice ukljucujem se samo da prokomentiram taj tko ti je radio uzv i takvim rijecima opisao stanje stvarno nije u redu.
Sa 5+1 normalno da je prazna, ali takve stvari se ne govore barem ne u takvom tonu. Za utjehu, otisla na prvi pregled iza bete sa 5+3 dr rijeci, sve je zasad u redu imamo gestacijsku vidimo se za 10 dana kad bi se mogla vidjet i srcana akcija.
Nemoj se obeshrabrivat za te tjedne sve je ok 🤗Joy 😘😘znam da je rano ali ja konstantno polagano krvarim gastacijska je malena 3mm. Vidjeti drugu srijedu sto dalje. Ma moj Dr je jako dobar, realan je.. Kaze mi samo da na nista ne mogu utjecati da zivim punim plucima, uzivam pa sto bude bude. Kaze mi ako je sudjeno bit ce, a ako nije bolje da cim prije ode,,
Barem da je on u svemu ok prema tebi,i da ima riječi utjehe.Ubija to čekanje i isčelivanje...svaki tjedan nešto novo...Nikada mira
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
ikenadam se da bude od tih dobra jajna stanica, jefna je dosta 🤞🏻
koju ti je terapiju dao? oprosti ako si vec pisala… ja sva u panici da ne puknu folikuli… stalno osjetim jajnike :(
Ne brini. Tako sam i ja tu stalno pisala da ce popucat. Jos smo ih ostavili dan duze, 3 dana prije aspiracije su vec bili preko 20mm. Na kraju na punkciji bilo i vise stanica nego mi je rekao da imam folikula, bilo je nesto i od onih malih
Snjeska sretno !
Ike drzim fige !
Maja ne znam nista o Visanne tabletama, prvi put cujem za njih. Ali vezano uz preglede uzmi d1 uputnicu za mpo i kopiraj je u 10 primjeraka i svaki put kad budes dolazila, das im kopiju.
Srecica to je stvarno rano, i meni se s 5+2 vidjela samo gestacijska. Nemas brige.
Evo mene od Radončića 😁 od nalaza ništa dodatno, išao bi na dugu stimulaciju (suprefact od 22dc), i onda 4 ili 5dc (kad menga stane) puregon 150, 6dc ultrazvuk pa vjerojatno smanjio puregon na 100 ali to ćemo još vidjeti. Nije mi rekao da sam mlada, ali mi je rekao da sam jako lijepa 😂 imam još par dana za razmisliti, ali baš mi je sjeo. Rekao je da vidi po meni da sam jako uzrujana i da ćemo to riješiti (normabelom možda 🤔😂) mm je napravio ipak spermio, sutra nalaz, pa ćemo znati više.
Betty, strašno! Žao mi je da, uz sve, još i to moraš prolaziti. Nadam se da će ti se pravnica javiti, šaljem zagrljaj 💕
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bozma hvala ti... ja se bas uplasila da to puca, jer stalno osjetim jajnike :/ malo si me smirila.... 😊
Betty draga drži se, jesi uspjela šta riješiti za bolovanje? 😘😘😘 primi zagr
Vuky, Gelica, Yvette Od terapije sam primala od 2. dana ovaleap od 100 i cetrotide inekciju od 7dc sve do danas a to je 14dc Vjerojatno ćemo idući postupak sa jačom dozom ( čujte mene,a ovaj još nije ni prošao ) .
Vuky i mene bole jajnici ali uopće se neću zamarati sa tim da bi mogao puknuti.voljela bi da dođem do transfera 🙏🏻 Pa da se mogu nadati 💕
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
meni je ujutro punkcija... uzbuđena sam i strah me... Ja sam u svojoj glavi vec odlucila da je to to... a onda me prebaci, budalo ne veseli se unaprijed, to je samo 30% sanse da uspijemo... uglavnom, biti ce to dobro, doci cemo do transfera,pa cemo se skupa nadati, i skupa docekati pozitivnu betu ❤️
Betty ne opterecuj se, ako ti neda, reci svom lijecniku opce da ti je lose, da imas proljev i povracanje i ostani doma, a onda promjeni gin, jer je ova bezosjecajna bitch... uffff... kako zene neke budu tak bezosjecajne... nikad to shvatiti necu....
Sortiraj odgovore
Najstariji