Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    07. Studeni 2019. 10:47

sunshine25

Ma baš mi je sjeo, pogledao me na uzv, sve ok. Stigao nam sad spermiogram i blagi užas..nikad gori, skoro sve 0. Jedino je pokretljivost 6%, morfologija je 1%, a broj spermija jadnih 0,15. Baš smo jadni oboje.. nisam se nadala čudu od gokshure, ali baš je jako jako loš spermio.

Mogu si misliti koliko ste u šoku, ali daj ipak ima necega :) netko je tu pisao jučer da su sa skoro svim 0 ostali trudni. Sta kaze biolog? 

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 10:49

Vuky ja sam imala 6 oplodenih, biolog rekao da je sve super i da se lijepo razvijaju i nakon 5 dana su stale 4, bas sam bila u komi. Velika igra zivaca svi ti postupci i sva ta cekanja. Samo pozitivno, to je jedino sto mozes😊

• Gelica
    07. Studeni 2019. 10:50

vuky

Hvala Daisy, iako sam totalno pala… sto jos ako nisu ni zrele… 😞 i nitko dalje nista ne govori, jos tu cekam… ufff… stres uzasan….

Vuky joj to mora biti stres sada čekati da saznaš kakve suh uopće te dvije...  svi molimo i nadamo se da će biti zrele i kvalitetne! 🤞🙏

• Mrvica2
    07. Studeni 2019. 10:52

Drage žene borci..
    upravo se vratih iz bolnice..naime u 9TT drugo srce prestalo kucati, dok je od ranije jedna GV bila prazna. Nisam pristala na kiretažu( jer mi je prvi put trebalo oko 4 mj da se sluznica oporavi) tako da sam zahtijevala mizoprostol...no nakon 5 h počeli jaki odljevi  tako da sam morla u bolnicu radi primjene uterotonika. Hvala Bogu stalo je i evo mene doma.Maternica bez traume ...i osjećam se tri puta bolje nego nakon kiretaže--
    Pokušala sam uhvatiti plod radi citogenetike ali nažalost nisam uspjela. 
    Eto nekome sam  morala ispričati...sori na  gnjavaži..
    p.s. pitanje nakon spontanih nakon ivfa kada kretati u nove obrade.....
    Svim curama koje čekaju testove  
    eli m svu sreću

• Snjeska
    07. Studeni 2019. 11:23

Gelica

Snjeska

Nikitta

Snjeska tako je, imala si pravo, realan je i direktan. To ne znači da je uvijek u pravu, ali ti daje nekakve realne procjene. Meni je rekao da moja priča da se kladiti da neće imati happy end i da ja nisam imala šanse ni 2009. kad sam imala prvu operaciju endometrioze, a kamoli 2013. nakon druge kad sam tek krenula na trudnoću. No, što je tu je.. 😑
    Betty ginic ti je nehuman, nehumana.. ja bih je na tvom mjestu promjenila. Ja sam se preporodila kad sam promjenila svoju soc. ginekologinju, bila je prava vještica.

Shvaćam nije u pravu uvijek al on ni ne tvrdi to nikako sam kaže može biti i nemože nisam čarobnjak al vidi neke stvari al opet bude teško kada bilo tko da nam to kaže al opet mi ne laže i priča nešto što su mi drugi sve smo mi različite eto meni 41 i kaže nezna ako kvalitet stanice loš onda isto ona koja ostane sa 44 god bubam sada isto starija a uspije joj a ja mlada par god al opet kazem treba uz sve to imati i sreće i opet pogoditi imam stanica a nikakve što mi znači to…

Snjeska nama slična situacija, ja sam napunila 42 i dobijem puuno stanica ali kvaliteta nikakva, unatoč tome dr.Alebic je rekao da misli da će biti sretan kraj ali , neka ga ne uzmem zdravo za gotovo jer to ne moze nitko garantirati. Sad zeli probati sa slabom stimulacijom, sa Letrozolom i Orgalutran protiv pucanja folikula, kaže da bi išli na max 3 stanice. Evo za 10 dana počinjemo. Prvi put kod njega.

Sretno  bit  će to dobro   ja valjda.sa.duzm  protokolom  ide   jer sam prekjučer dobila estrofem do ciklusa piti pa izvaditi fsh  i e2...pa tko zna ...pa isto dobijem neznam 6 stanica jedna opstane do 5 dana sve se oplode  al stanu  što kaže  on možda je i ova stala 6 dan tako da neznam što ima smisla dal pogoditi pravi stimulaciju ili nemam pojma  a kod lucija dobijem 10 do 12 stanica i 5 do 3 embrija sve ovisi...

MalaM1
    07. Studeni 2019. 11:24

vuky

avamadok ne bude beta, ostaje nada 🤞🏻 drzi se, mi sve tu mislimo na tebe…

Mrva1986 nemoj unapred, biti ce to u redu, isti su simptomi pms-a i trudnoce… cekaj betu… ❤️

Ja zavrsila, punkcija je bila ok, malo neugodna ali nista strasno… no dobili smo samo 2 stanice…. pa sam se rasplakala… ali sta cu… nadam se da ce se te dvije oploditi i da su one dobre kvalitete… k vragu 😞

Baš mi je žao da si tako razočarana 😔 Nadam se da su ova dva zrela i budu dobitna 😘 Javi što su ti rekli. Držim fige da je sve u redu 🤞🤗
    Sunshine ajme mogu mislit kako vam je 😔 Žao mi je da je tako.. Dali ti muž ima i varikokelu?
    Mrva1986 simptomi su ti jednaki kao i simptomi trudnoće 🤞 Dok ne procuriš ne bediraj se. Sretno sa testom! 🤗🍀

Amelie 1
    07. Studeni 2019. 11:31

Mrvica jako mi je zao😢😢😢 dobro je da si uspjela bez kiretaze i da se dobro osjecas sad. Ja sam smjela nakon 3 ciklusa u prirodnjake, a za stimulirani ne znam. S tim da sam ja bila na kiretazi, mozda ti mozes i prije s obzirom da si uspjela s tabletama. Samo hrabro i pozitivno dalje u nove borbe🙃

vuky
    07. Studeni 2019. 11:36

Uzasan stres, za 20 sati da ce me zvati ako se sto oplodilo.... sestra je optimisticna... valjda ce biti ok 😊 moram na pozitivu baciti...

skakavac
    07. Studeni 2019. 11:38

vuky

Uzasan stres, za 20 sati da ce me zvati ako se sto oplodilo…. sestra je optimisticna… valjda ce biti ok 😊 moram na pozitivu baciti…

Biti ce! Sretno 💪

• Mrvica2
    07. Studeni 2019. 11:52

Daisy100

Mrvica jako mi je zao😢😢😢 dobro je da si uspjela bez kiretaze i da se dobro osjecas sad. Ja sam smjela nakon 3 ciklusa u prirodnjake, a za stimulirani ne znam. S tim da sam ja bila na kiretazi, mozda ti mozes i prije s obzirom da si uspjela s tabletama. Samo hrabro i pozitivno dalje u nove borbe🙃

Daisy100, 
    hvala  na ptopri...prvi put mi je bilo strašno...ovaj put sam se toliko bojala da nekažem očekivala...sada sam zapravo sretna da sam uspjela s tabletama da mi se to jos nije teže zakopliciralo...
    Već su poslani mailovi u Prag, NS za termine u prosincu.....nema odustajanja

VUKY- SRETNO!!!!!!Znam kako ti je ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.