Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    07. Studeni 2019. 15:45

Mala jeli racunas dobro, punkcija je nulti dan?

Rose1
    07. Studeni 2019. 15:50

Mrvica jako mi je zao😢drz se, kad skupis snage samo hrabro i pozitivno dalje
    Vuky bit ce sve ok🙏🙏🙏sretno draga
    Bozma jeeee, odlično, sretno i neka bude uspješno želim od❤️
    Mirjana32 sretnoooo 

💙

Rose1
    07. Studeni 2019. 15:55

Mala mozda racunas i nulti...meni su jednom vracali 6.dan jer sam ovulirala to jutro prije folikulometrije, a oni su racunali da sam ovulirala dan ranije jer su folikulimetrije svaki drugi... I ovulaciju jako osjetim...bilo mi neugodno nesto filozofirati, ali naravno glupo. Oni su doduse mislili da je 5. I ovaj bi se put to dogodilo da nisam rekla.  

💙

Mala 1
    07. Studeni 2019. 15:58

Pa da, punkcija 24.10. Transfer 30.10. 
    Ok, rekao je da ce me nazvat i reci mi kad da dodjem 5 ili 6 dan, kako odluči biologica, bila sam uvjerena da je 5 dan.... Kad sam dosla na transfer samo je rekla da su 2 vrlk, vrlo dobre, a da je jedna odustala. Endo je bio na dan punkcije 14mm, taj dan mi nisu ni mjerili..
    Ok, nadam se, samo sto mi je onda danas dan kad trebam dobiti M, 14 dan od punkcije..... Dobijem pot utricima,  ne znam kam cu sad kad sam u ponedjeljak primila zadnji brevactid

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

ike
    07. Studeni 2019. 15:59

Bozma pa ti si sada čekalica bete i želim od srca da je visoku dočekaš za dva tjedna 😍
    Mirjana32 sretno na inseminaciji
    Mrvica  zao mi je, želim ti brz oporavak i ponovno u ove naše borbene vode 😘

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    07. Studeni 2019. 16:06

Vuky draga nemoj se bedirati, jučer si rekla da ćemo zajedno dočekati transfer, e pa tako mora biti 🙂 Meni je punkcija sutra ujutro, pa da bar nešto bude od one moje siće pa da se možemo pratiti 🙏🏻 Pitala si me do kada mislim biti na bolovanju, ukoliko dođem do transfera, biti ću samo do srijede 13.10. jer do 15 tog imam jedan rok na poslu pa moram završiti sve u četvrtak i petak. Inače da nemam rokove uzela bih sva dva tjedna, al ovako ne mogu. 
    I reci mi dali te sada sto boli i kako si? 
    Ja planiram u subotu na vjenčanje pa se čisto mislim hoće li uopće biti u stanju nakon punkcije.Saljem ti zagrljaj i pozitivne misli 🙏🏻🍀

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

07. Studeni 2019. 16:08

Hvala cure.
    Vuky, ta cekanja izludjuju. I inace sa IVF stalo o nesto cekas, e svaki UZV,  pa punkciju, pa da zovu koliko ih je, pa transfer,  pa beta i onda tu opet pocinju cekanja.  
    Mrvica2 zao mi je, ne mogu ni zamislit nesto takvo, nakon svega sta prodjemo za doć uopce do trudnoce pa da srce prestane kucati. Želim ti brz oporavak i drzi se ❤

vuky
    07. Studeni 2019. 16:15

ike tako je... docekati cemo transfer... ❤️ 
    Ovako, boli vrlo lagano, mene sada kad je sve popustilo u rangu sa stvarima da osjetim, ne jako... i mrvicu jos krvarim... sutra ako sve bude dobro, dalje sa terapijom nastavljam... a mantram da ce biti ☺️ Javi kako je sutra tebi proslo... Evo ja sam kao super reagirala i on je ocekivao 5, a na kraju samo 2, drugo valjda prazni ili premale ....
    Bozma bas to, stalno u nekim cekanjima... svasta prodemo .... ali neka, kad budemo drzale nasu bebicu u rukama, sve cemo ovo zaboraviti ❤️

skakavac
    07. Studeni 2019. 16:29

avama

skakavac

To je tako individualno da je to nemoguće reći. Na menopauzu utječe vise faktora a najviše genetika i neke bolesti. Mislim da je tvoj amh ok za tvoje godine. Tj da si u prosjeku ili malo ispod. Nečes jos skoro u menopauzu i imas vremena ne brini. I ja imam 37 godina 😊

Nekako me strah da je vremena sve mNje, jer vrijeme leti. Pogotovo kad si u postuocima.

Dok imas jajnih stanica nema predaje. Zene u 40 uspijevaju. Samo pozitivno i glavu gore 💪😊

• avama
    07. Studeni 2019. 16:29

Cure ste vi nakon ivf i potrosenih smrzlica? Kuda dalje krenuti? Kad je prva opcija od dr bila ivf! Imam tog 1 smrzlica, pa sad razmisljam sta ide dalje? Ata cam predlazu doktori?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.