meni je ujutro punkcija… uzbuđena sam i strah me… Ja sam u svojoj glavi vec odlucila da je to to… a onda me prebaci, budalo ne veseli se unaprijed, to je samo 30% sanse da uspijemo… uglavnom, biti ce to dobro, doci cemo do transfera,pa cemo se skupa nadati, i skupa docekati pozitivnu betu ❤️
Draga držim fige, uz anesteziju će biti dobro ne brini, meni je veća koma vraćanje 🙈🙈🙈🙈mislim da sam iz ludila dr prošli put 😆😆 e ve me strah kako ću opet razmišljam da popijem normabel ako smijem 🙈😆
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Evo mene od Radončića 😁 od nalaza ništa dodatno, išao bi na dugu stimulaciju (suprefact od 22dc), i onda 4 ili 5dc (kad menga stane) puregon 150, 6dc ultrazvuk pa vjerojatno smanjio puregon na 100 ali to ćemo još vidjeti. Nije mi rekao da sam mlada, ali mi je rekao da sam jako lijepa 😂 imam još par dana za razmisliti, ali baš mi je sjeo. Rekao je da vidi po meni da sam jako uzrujana i da ćemo to riješiti (normabelom možda 🤔😂) mm je napravio ipak spermio, sutra nalaz, pa ćemo znati više.
Betty, strašno! Žao mi je da, uz sve, još i to moraš prolaziti. Nadam se da će ti se pravnica javiti, šaljem zagrljaj 💕
Baš si me nasmijala 😀super da ti je sjeo. Kreće u Prosincu
Marta nije mi opcu preporucio, dobiti cu nesto za smirenje i lokalnu, da kod malog broja folikula ne treba opca... Kako mislis da te vracanje izludilo?
meni je ujutro punkcija… uzbuđena sam i strah me… Ja sam u svojoj glavi vec odlucila da je to to… a onda me prebaci, budalo ne veseli se unaprijed, to je samo 30% sanse da uspijemo… uglavnom, biti ce to dobro, doci cemo do transfera,pa cemo se skupa nadati, i skupa docekati pozitivnu betu ❤️
Sretnooo i ostani pozitivna, bit ce sve super 🙏🙏🙏
💙
Marta nije mi opcu preporucio, dobiti cu nesto za smirenje i lokalnu, da kod malog broja folikula ne treba opca… Kako mislis da te vracanje izludilo?
Aha a joj onda te budu drogirali 🙈nadam se da bude ok , ne znam jako mi je to legodno i užasno sam bila napeta, a jajnici su me boljeli od punkcije uglavnom nije mi bilo ugodno ni lagano...
Marta nije mi opcu preporucio, dobiti cu nesto za smirenje i lokalnu, da kod malog broja folikula ne treba opca… Kako mislis da te vracanje izludilo?
Sretno sutra! Ne brini, i ta lokalna je super, nista ne osjetis, a isto te malo valja, kao da si pijan 🙈
Cekamo sutra vijesti.
Meni je tranasfer, bas me zanima sta ostalo od ona 4, ako je ista ostalo
Meni vecers 12dnt (negativan test) poceli menstrualni grcevi. Izgleda da stize m.😪
Meni vecers 12dnt (negativan test) poceli menstrualni grcevi. Izgleda da stize m.😪
😪😪
Sretno, mene nije punkcija nista bolila, bez lokalne i anastezije. Samo ineekcija za smirenje
Nadam se da ni tebe neće. 🙏
Vuky da te utjesim, ni mene nije bolilo. Nije bilo anestezije, dali su mi malo dolantina i normabela, punktirali 10 js da nisam osjetila. Sjecam se da sam osjetila jedan mali boc i mislim se onako drogirana "evo pocelo je" i sljedece se sjecam kazu 10 js, nisam imala pojam o vremenu i nije mi jasno gdje je nestalo 30 minuta.
Sortiraj odgovore
Najstariji