Tako je, paracetamol smijemo, ali nisam znala da ne smijemo septolete i neki sirup npr.na bazi trputca...sad znam 😉
💙
Ne znam zasto netko dobije brevatcide, a neko ne.
Ja nisam nikad dobila...dobije li se uopce u bolnicama? Meni su to dobijale prijateljice u privatnim klinikama...
💙
Ja nisam nikad dobila…dobije li se uopce u bolnicama? Meni su to dobijale prijateljice u privatnim klinikama…
Da ja sam dobila u bolnici. Jos imam jedan za pon. Bas mi je sad cudno
Ja nisam nikad dobila…dobije li se uopce u bolnicama? Meni su to dobijale prijateljice u privatnim klinikama…
Da ja sam dobila u bolnici. Jos imam jedan za pon. Bas mi je sad cudno
Odlično, to ti moze samo pomoci 🙏
💙
Ja danas 9dnt, beta u utorak. 🙈🙉
Cice i dalje bolne i velike, menstrualni bolovi i dalje prisutni. Noćas me opet bol/grč probudio al se ovaj put nisam dizala. 😅 I napuhana ko balon, to me najviše muči 😩
Još malooo čekam 💃
Cure koje čekaju, koji su vaši simptomi, ima li šta novog?MalaM i ja sam danas 9dnt pratimo see🤗🙏 ja nemam bas nekih simptoma tu i tamo sike osjetim malo napzhane jesu tu i tamo dole zaboli kao da cu dobit kratko i nestane pretezno po noci pri zoru i kad bi se popiskila nista prodje! Usta malo suha !
Drzala me ta prehlada kihanje prvi dva tri dana transvera i drugri dan transvera sam kroz popdne bas imala izrazitu bol dole kao da cu dobit trajala 5., 10 minuta u dva navrata i od tada nista ! A tada mi je tako tribala po njenom embriologinom misljenju bit implatacija sad je nije vidit cemo🙏🤗 Vise ne nekih strasnih bolova samo dosta jedem pojedem pa opet za uru dvi me vuce jest i malo pospanost!
Sta ja znam sve to moze bizlti i od utrica i hormona!🤷♂️
Ali evo samo da pojasnim razliku da je mene sve ove postupke prije dole uvik sve bolilo kao menga i sike itd i bolo je uvjek - ☹ a eto sad stvarno nista vele a jos mi bila stimulacija iza stimulacije prirodni blagi stimulirani pa odma u jaki stimulirani!
Bas bi trebala mozda imat reakcije od hormona pusti ali nista pa cemo vidjetii!!!🤗😁🙏🙏🙏❤
Nadam se da je ovaj dobitni! 🙏💕 Tebi je koliko se sjećam transfer bio 3 dan? Malo mi je čudno da ti je embriologica rekla da je implantacija već 2dnt, to bi tada bio zametak star 5 dana, dakle došao bi u stadij blastice. Onda po tome bi implantacija trebala biti oko 2-3 dana iza. Znači 5-6 dnt. Ispravite me ako griješim jer me sad ovo malo zbunilo 🤷
Ma najbitnije je da se primi pa nije bitno koji dan 😅 , ali evo sad čisto da neko pojasni ako sam ja ovo dobro ili nisam dobro shvatila?
Oćeš raditi test ili čekaš betu?
Hej ona mi je rekla da je 3dan embrija cetvrtak je bija rekla je subota nedjelja bi trebala bit implatacija nekom malo prije nekom malo kasnije nemogu ni oni tocno znati a tako spada ako je cetvrtak bi 3 dan nedilja onda taman 6 dan a sad mozda i ona krivo rekla ali nije ni bitnoo bitno samoo da budee dobitnoo svimaaa namaaa🙏❤🥰
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Alokiti zaoo mi je zbog bete ☹ znam tocno kako ti jeee samo hrabroo naprijed🙏❤🥰
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo muz stigao iz ljekarne. Nista ne smijem osim paracetamola. Puno caja, lezat i nadat se da ce malo popustit😔
Ja sam dobila brevactide na dan aspiracije. Daisy Pazi i sa cajevima. To mi je dr isto rekao, kava ili caj ili drugi kofeinski napitci, ne vise od 2 da dan... Nije neka utjeha ha?
Mrva pa nista osim lupoceta ni ne smijem onda😢
A najmanje mi on treva... nos mi je skroz zacepljen, a grlo se stisnulo, jedva gutam i kad kasljem ne prsa bole...
Sortiraj odgovore
Najstariji