Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Listopad 2019. 18:02

Mathaja23 superrr, sretnooo!!!
    Mrva1986 prehlada nece smetati, znam da se govori da je to cak pozeljno...
    hope1234 kadgod odlucis raditi, betu bit ce super, mozes i sutra 😉 

💙

• Gelica
    24. Listopad 2019. 18:06

Ma neee cijeli post mi otišao.. 
    Daisy dobro nam došla i brzo otišla 🙃
    Avama i ja sam imala blagu hiper i nitko me nije upozorio, ali mi je moja soc.  ginekologica dala uputnicu da vidi vrijednosti u krvi jesu li u redu. Dan Nakon punkcije tesko sam disala i bila napuhnuta, 3 tjedna mirovanja bez naglih pokreta.

• Gelica
    24. Listopad 2019. 18:10

Rose1 dobrodosla i neka ti ovo bude dobitni 🤞🤰
    Marta baš mi je žao za sestru i bebicu, molim se da bude sve ok i da se bebica izbori. Za ginekologa u Ri ne znam..Ali dosta boljih ginekologa je otišlo u Medico iz bolnice.

• Gelica
    24. Listopad 2019. 18:16

hope1234

Bozma

Cure, je li normalno da mi stane M kad krenem sa stimulacijom?

Da,nakon 2-3 dana.

Meni stalo odmah drugi dan. Ni kapi više, rekao dr da je to normalno.

24. Listopad 2019. 18:17

Nikitta

Iskračestitam na srčeku 😍😘
    Daisy100 da, znači mi, hvala na info!
    Mathaja23 dobit ćeš otpusno pismo gdje ti mora pisati. Ja sam bila u prirodnjaku u Petrovoj prošli mjesec. I definitivno kod nas s nižim AMH su bolji prirodnjaci, iako su kod mene prerano radili aspiraciju, trebali su mi dat štopericu 8dc na vel. folikula 16mm, LH 30, a oni mi je nisu dali nego kao nema sad doktorice da odluči, dođite sutra ujutro na uzv i aspiraciju bez štoperice. Naravno, prerano su je izvadili, tako da nisam imala transfer. Super da si ti imala transfer. Sretno!

Ti prirodnjaci su takva igra živaca, dva puta pobjegao folikul, a treći put bez stanice. Meni nisu vadili krv prije štoperice, ali bi ja napravila LH test. svaki put kad je bio pozitivan prije štoperice folikul bi puknuo dan prije aspiracije, zadnji put je LH test bio negativan prije štoperice i folikul je izdržao do aspiracije.

• Gelica
    24. Listopad 2019. 18:21

Iskra čestitam, sad samo uživaj :)
    Mathaja23 sretno sutra! 🤞

• Blacky89
    24. Listopad 2019. 18:36

Marta 🤞da sestra i bebica budu dobro. 🍀 
    Bozma meni uvijek prestane m dom se krenem pikat, tako da mislim da je to normalno. 

• vedra333
    24. Listopad 2019. 19:23

ike

Drage moje,evo sam dva dana u zaostatku jedva sam sve pohvatala
    Grizli prekrasna vijest za malu princezu 💗 Od tebe uvijek nesto novo saznamo pa sas i to da se cesce radaju curice iako ja imam poznanicu koja je iz 1.ivf-a dobila dva deckica 💛
    MalaM22 kako si, dali se smirilo stanje s utrićima?
    Mathaja23 i Mrva1986 sretno na transferu sutra 🙂
    Vedra333 moram komentirati da pijemo istu terapiju osim folacina, iako je u mene jos kendural za zeljezo i euthyrox za stitnjacu? Dali i ti imas pcos-koliki ti je amh?

Imala sam od puberteta, pa sve do prije god.dana. Voše nemam pco, a amh mi je 45,9. Dr.kaže da je visok zbog inz.rezistencije.

MalaM1
    24. Listopad 2019. 20:07

ike

Drage moje,evo sam dva dana u zaostatku jedva sam sve pohvatala
    Grizli prekrasna vijest za malu princezu 💗 Od tebe uvijek nesto novo saznamo pa sas i to da se cesce radaju curice iako ja imam poznanicu koja je iz 1.ivf-a dobila dva deckica 💛
    MalaM22 kako si, dali se smirilo stanje s utrićima?
    Mathaja23 i Mrva1986 sretno na transferu sutra 🙂
    Vedra333 moram komentirati da pijemo istu terapiju osim folacina, iako je u mene jos kendural za zeljezo i euthyrox za stitnjacu? Dali i ti imas pcos-koliki ti je amh?

Dobro sam, sinoć sa strahom zaspala ali sve je bilo u redu. ☺️ Danas cijeli dan u nekom điru. 
    Danas 7dnt a od simptoma cice isto stanje, bolne i napuhane. Užasno mi je stomak  napuhan i tvrd, to mi je od jučer.I bez obzira što svaki dan odem na wc. Ujutro bude super a kako dan odmiče sve gore i gore, imam osjećaj kao da mi je cigla u stomaku, užas! Muž mi se ruga da već hodam kao trudnica ali ne mogu koliko mi je teško 🤷 I tu i tamo me uhvati grč kao menstrualni, ali onako jače i traje 10-ak sekundi. Evo detaljan izvještaj 😂 
    Jesi ti procurila??
    Curama sretno na transferu! 🙏🍀

• Mathaja23
    24. Listopad 2019. 20:27

Nikitta

Iskračestitam na srčeku 😍😘
    Daisy100 da, znači mi, hvala na info!
    Mathaja23 dobit ćeš otpusno pismo gdje ti mora pisati. Ja sam bila u prirodnjaku u Petrovoj prošli mjesec. I definitivno kod nas s nižim AMH su bolji prirodnjaci, iako su kod mene prerano radili aspiraciju, trebali su mi dat štopericu 8dc na vel. folikula 16mm, LH 30, a oni mi je nisu dali nego kao nema sad doktorice da odluči, dođite sutra ujutro na uzv i aspiraciju bez štoperice. Naravno, prerano su je izvadili, tako da nisam imala transfer. Super da si ti imala transfer. Sretno!

Hvala sutra mi je transfer 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.