Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    25. Listopad 2019. 10:10

MalaM ja sam u fazi cekanja M, valjda ce biti redovita, trebala bi dobiti u utorak, kupila letrozol, jedva mi ga je u ljekarni dala, da zasto ce mi to... uglavnom... luda glava se nada da budem T sada vec, iako znam da ne moze biti....

Znaci 2 tjedna od tranafera ide beta u Cito, ces kod njih tamo raditi nalaz ili? Mantram ti jednu pravu betu ❤️

Amelie 1
    25. Listopad 2019. 10:10

Curke bile ste u pravu. Danas na uzv 9 komada, prosjek 13 mm, pikanje do ponedjeljka, uzv i najvjerojatnije stoperica. Jedino mi malo sporije rastu, nadam se da to nije nista lose...

VM
    25. Listopad 2019. 10:30

Pozdrav!

Partner i ja već 1.5 godine pokušavamo zanijeti prirodno no nakon tek neki dan napravljenog spermiograma utvrđena je oligoasthenozoospermia i preporuka isključivo ICSI metoda MPO. Odlučili smo se krenuti od privatnika. 
    Da li netko ide kod Lučingera, Podobnika ili Betaplus? Budući da mi je sad sve ovo novo i ne znam baš ništa o tome već dva dana googlam po internetu i to su imena koja se ponavljaju. Da li ću pogriješiti ako odem kod ijednoga od navedenih? Betaplus mi je najbliže ali nisam puno našla tuđih iskustava. Molim vas savjet ili preporuku. Hvala najljepša.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MalaM1
    25. Listopad 2019. 10:43

vuky

MalaM ja sam u fazi cekanja M, valjda ce biti redovita, trebala bi dobiti u utorak, kupila letrozol, jedva mi ga je u ljekarni dala, da zasto ce mi to… uglavnom… luda glava se nada da budem T sada vec, iako znam da ne moze biti….

Znaci 2 tjedna od tranafera ide beta u Cito, ces kod njih tamo raditi nalaz ili? Mantram ti jednu pravu betu ❤️

Doći će samo probaj puno ne razmišljat da nebi bilo kao u Ike da se odgodi od želje da što prije dođe .😅
    I ja sam to mislila ciklus prije postupka 😆 Čak sam doktora na pregledu pitala "dobit ću, jel tako?" , On govori "oćeš, oćeš" 😅. Ja sam i simptome umislila .🤦🏻‍♀️
    Na otpusnom mi piše 14dnt, ali sestra mi je rekla pošto je blastocista u pitanju da mogu izvadit 12dnt. Ona mi je rekla da mogu u Analize, to je u istoj zgradi. Mislim da oni ne vade betu u Cita. Vjerovatno bi mi rekla da onda dodem kod njih 🤷
    Hvala ti !💓 Tebi sretno i da sve ide po planu. 😊
    Daisy odlično!! Ima još vremena do ponedjeljka, bit će oni super 👍

vuky
    25. Listopad 2019. 10:48

MalaM da da, to sam i mislila, u Analize, u istoj zgradi :)

• Blacky89
    25. Listopad 2019. 11:02

VM s obzirom na vasu dijagnozu, mislim da je bolje sto ste se odlučili za privatne klinike jer u njima i rade najbolji biolozi (sto je vama i potrebno). Jos i kod dr. Radoncica radi top biolog. I ovi svi troje koje si nabrojala imaju super biologa. Ja sam kod Lucingera. Meni dr. super, atmosfera skroz opuštena, biologica odlicna, jedino ti kod njega nema anestezije za punciju. Tako da to znas pa ukoliko zelis anesteziju njega mozes odmah prekrižit. 

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:21

Ja bas dosla s transfera. Cuvam dvodnevnu mrvicu...betu vadim dalekog 10.11.

ladybug40
    25. Listopad 2019. 11:33

Mrva1986

Ja bas dosla s transfera. Cuvam dvodnevnu mrvicu…betu vadim dalekog 10.11.

Sretnoooo

MalaM1
    25. Listopad 2019. 11:34

Mrva1986

Ja bas dosla s transfera. Cuvam dvodnevnu mrvicu…betu vadim dalekog 10.11.

Sretno i da vrijeme do bete prođe što brže 😊

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:38

Hvala vam. Zelim srecu svima nama ovdje, zasluzile smo... Jos je neka cura trebala ic danas na transfer cini mi se al sam zaboravila koja. Puno mislim na sve vas. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.