Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Listopad 2019. 11:38

Curee dragee 8dnt i nista posebno nikakvi simptoma jucer to malo stomcic bolilo i poslje toga nista i to je bilo samo preko noci dan nista!
    Jutros uzivala u prirodi i brali masline 😁 ja polako pomagala!
    Nego curke jel vama se nekad cuje miris dole iz nase 🙈 vagine ja nekad na momente koda cujem neki miris dal je to od utrica il pojma nema🤷‍♂️ dali je to ok il lose nista strasno ali cutim!?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:40

E da. Zvala sam moju gin da mi prepise lijekove pa me naspotala kaj ne otvaram bolovanje. Jeste li sve na bolovanju dok cekate betu? Ja sam bila prosli put i to jebila igra zivaca

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:41

Belaaa

Curee dragee8dnt i nista posebno nikakvi simptoma jucer to malo stomcic bolilo i poslje toga nista i to je bilo samo preko noci dan nista!
    Jutros uzivala u prirodi i brali masline 😁 ja polako pomagala!
    Nego curke jel vama se nekad cuje miris dole iz nase 🙈 vagine ja nekad na momente koda cujem neki miris dal je to od utrica il pojma nema🤷‍♂️ dali je to ok il lose nista strasno ali cutim!?

Meni se to dedavalo s cyclogestom, sve mi je smrdilo na njega, i ja i ves i dole, uzas jedan

MalaM1
    25. Listopad 2019. 11:44

Mrva1986

E da. Zvala sam moju gin da mi prepise lijekove pa me naspotala kaj ne otvaram bolovanje. Jeste li sve na bolovanju dok cekate betu? Ja sam bila prosli put i to jebila igra zivaca

Ja sam na bolovanju još od punkcije i super mi je 🙈

• Blacky89
    25. Listopad 2019. 11:46

Mrva sretno u iščekivanju bete i da bude veeelika 🤞
    Ja ne otvaram bolovanje jer radim u obiteljskom poduzeću i najčešće ne budem na poslu 2 dana nakon transfera a poslije idem radit (uredski posao). Ako imas posao koji ti nije zahtjevan fizički i psihički takodjer mislim da mozes ic radit (čisto da vrijeme do bete brze prodje). Kod mene nema ni smisla otvarat bolovanje kad i da ne dodjem radit zvat ce me stalno 😂, tako da bolje mi doc na posao 🙈. Rekla sam mm da sad kad budem imala fet necu dana jednog mirovat, idem odmah radit. Ovak sam ispalim na zivce u kuci. Sve cu radit, necu dizat tesko i to je to. Pa da vidimo kako ce bit 🙈😊

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:48

MalaM22

Mrva1986

Ja sam na bolovanju još od punkcije i super mi je 🙈

Ja radim u uredu. Ekipa mi je super, svi me maze i paze... Tak da sam odlucila raditi,samo cu danas bit doma. Prosli put mi je mob skoro pregorio od guglanja.. 🙉 Za svaku sitnjicu sam brzo trazila sto bi to moglo znaciti😁 mozda mi brze vrijeme prode do bete. Jedino me muci utrogestan poppdne😵 da ga stavljam dole il popijem.. Pitanje je sad

• Babylove
    25. Listopad 2019. 11:49

Cure ulijecem ko padobranac... Nisam pisala bas... U bolnici samo spavam.. Procitam vas i to je to... Srecu svijeta svima vam zelim i da osjetite ovo sto sam ja danas.. Cure moje imamo srcelunce... U ponedjeljak se jos nista nije vidjelo... I evo danas kaze doktor da smo 6+1 vidi se sve i moji dugoocekivani titraji.. U bolnici ostajem do daljnjeg je ciste su ogrome... Ali sam sada mirnije glave ❤️❤️🙏

• hope1234
    25. Listopad 2019. 11:51

Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:53

E jos jedno pitanjce🙉 kakva su vam iskustva po poliklinikama s ponasanjem nakon transfera? Kad sam isla u petrovu trebalo je pola sata lezat na trbuhu onako punog mjehura, to je najduzih pola sata u mom zivotu. Kod podobnika je bilo par minuta nakon transfera sa nogom preko noge i setnja do sobe pa opet malo lezanja. A sad tamo vele da to vise ne vrijedi, odmah ustajanje i kretanje polako. 

• Mrva1986
    25. Listopad 2019. 11:54

hope1234

Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊

💓💞🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.