Avama sutra ces im reci sto zelis i tako ce biti...nemoj se samo stresirati... Sretnooo🍀🙏
ike hvala ti🤗
💙
Cure, je li normalno da mi stane M kad krenem sa stimulacijom?
Ja sam imala m samo 2 dana. Rekli mi da je normalno. Elonvu bocnula u 17, do ujutro m stala
Danas 4dnt. Cicke manje bole, dole apsolutno nista ne smeta i ne boli. Dakle, ni implantacijsko ni nista sto citam. Ko da nisam bila na et. Mozda je rano, al evo ja sve mislim pa moglo bi nesto krenuti od simptoma kad su mi vratili 5dnevne. Preostaje mi cekanje bete 31.10
Avama kako se ja uzrujam kad ovo čujem, a gdje nećes ti?! Nitko ti ne može određivati koliko ćeš ti svojih zametaka vratiti, nitko. Odluka je tvoja (i muževa), i to je to. Ne stresiraj se please!
Mathaja23 i Thaja22 pa po cemu su odredili štop ako nisu vadili LH?! Samo po veličini dominantnog folikula? Koliko vam je bio mm?
Hm iskreno ne znam samo znam da mi je dr napisao da mi je 18. 10 folikula bila na desnom jajniku 13 mm i onda sam u nedjelju opet došla na uzv i rekao da je folikul jako ljep i u nedjelju mi je dao štopericu da si je dam u ponedjeljak u 22 i u srijedu mi je sad bio transfer stvarno ne znam koliki je bio nisu mi ništa rekli ni dali pismeno
Drage moje,evo sam dva dana u zaostatku jedva sam sve pohvatala
Grizli prekrasna vijest za malu princezu 💗 Od tebe uvijek nesto novo saznamo pa sas i to da se cesce radaju curice iako ja imam poznanicu koja je iz 1.ivf-a dobila dva deckica 💛
MalaM22 kako si, dali se smirilo stanje s utrićima?
Mathaja23 i Mrva1986 sretno na transferu sutra 🙂
Vedra333 moram komentirati da pijemo istu terapiju osim folacina, iako je u mene jos kendural za zeljezo i euthyrox za stitnjacu? Dali i ti imas pcos-koliki ti je amh?
Hvala 🥰
Avama kako se ja uzrujam kad ovo čujem, a gdje nećes ti?! Nitko ti ne može određivati koliko ćeš ti svojih zametaka vratiti, nitko. Odluka je tvoja (i muževa), i to je to. Ne stresiraj se please!
Mathaja23 i Thaja22 pa po cemu su odredili štop ako nisu vadili LH?! Samo po veličini dominantnog folikula? Koliko vam je bio mm?
Hm iskreno ne znam samo znam da mi je dr napisao da mi je 18. 10 folikula bila na desnom jajniku 13 mm i onda sam u nedjelju opet došla na uzv i rekao da je folikul jako ljep i u nedjelju mi je dao štopericu da si je dam u ponedjeljak u 22 i u srijedu mi je sad bio transfer stvarno ne znam koliki je bio nisu mi ništa rekli ni dali pismeno
Ja sam totalno ostala danas u čudu kad je rekla biologica da je jajna stanica super nisam se uopće nadala tome jer prošli put početkom mjeseca kad sam išla (u stimuliranom) imala sam 7 folikula i od tih 7 bila je samo 1 jajna stanica ali totalno nezrela i sad u prirodnom je bila isto jedna ali zrela i super inače imam amh nizak 3.2
Iskra 💓🤰
Cure sretno na transferima i s testicima i betama 😘🤞
Ancica ja sam bila na proljeće u Os, ali kod prof. Š, s obzirom da on sad vise ne radi, prebacila sam se kod drugog dr. Doktorica Abicic se meni čini kao jako draga dr., ne znam stvarno kakve ima rezultate, jer nisam nikad bila kod nje, uvijek mi je sve prof. vodio, biologice su odlične, sestre na odjelu isto. Stvarno se svi trude maximalno. Ponesi sve od nalaza sto imas i onda ce ti oni sve rec.
Avama draga nemoj se stresirat bespotrebno, to je samo njihov prijedlog, nitko ti nije rekao da ti to moras. Reci ces sutra da ne zelis 2 i to je to. Ne mogu te oni natjerat.
Cure mene pere prehlada na najjace, zacepljen nos koma.. . Da li bi to moglo smetati transferu sutra?
Nisam stavila testić da🤣🤣🤣..Jučer dam popiškila zadnji planirani ujutro i to je to.Nemam nikakvih tegoba,problema.Ovoga puta sam napokon mirna.Ne znam samo da li da idem sutra vaditi betu,sutra 10dnt.Sad još to dočekati,pa uzv.Ako bude sve u redu a bit će-mora😍😍😍
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji