ike,Blacky89,Gelica,Nikitta hvala Vam drage moje od 💜,ljubim 😘😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Vedra333 moj AMH je čak 82 zbog PCOS,ali ne znam da li imam inz.rez.-kako si uopce dosla do tog podatka da to imas, dali se vadi krv ili? Zanima me i kako si uspjela maknuti pcos od sebe,mrsavljenjem ili? Hvala na odg.unaprijed 🙏🏻
MalaM22 neka ti je bar malo bolje, bome imas dosea simptoma, kad se vec osjecas kao trudnica nadamo se da to i jesi 😉 budemo uskoro i saznale,a do tada cemo puhat i navijati zajedno. E moram se pohvaliti da sam napokon jutros procurila,sutra ujutro vadenje krvi i popodne prva bockalica 🎉
Znaci, kad sam se jutros napokon odlucila otici na dvodnevni put koji vec tjedan dana odgadam zbog nedolaska mestr. i kad sam ss spakirala i za pola sata trebala krenuti ja napkon dobijem, znaci da mi je stvarno bila blokada u glavi-za ne povjerovati.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Meto kako sam napokon jutros procurila moram priznati da sam jucer poslusala tvoj savjet i ocito i ja dozvala menstr. sa čašom crnog vina 😎Hvala ti
Avama zelim srecu sutra samo hrabro i drzi se svog stajalista, doci ce oni na tvoje, ne brini
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Iskračestitam na srčeku 😍😘
Daisy100 da, znači mi, hvala na info!
Mathaja23 dobit ćeš otpusno pismo gdje ti mora pisati. Ja sam bila u prirodnjaku u Petrovoj prošli mjesec. I definitivno kod nas s nižim AMH su bolji prirodnjaci, iako su kod mene prerano radili aspiraciju, trebali su mi dat štopericu 8dc na vel. folikula 16mm, LH 30, a oni mi je nisu dali nego kao nema sad doktorice da odluči, dođite sutra ujutro na uzv i aspiraciju bez štoperice. Naravno, prerano su je izvadili, tako da nisam imala transfer. Super da si ti imala transfer. Sretno!
Hvala sutra mi je transfer 🙏
Sretno Mathaja! Javi kako je proslo.
Sretno curama na transferu danas!
MalaM kada ti je beta, prije neces test raditi ili?
Avama mislim da ti sigurno nece forsirati nesto sa cim se ti ne osjecas ok, samo to odlučno i jasno naglasi...
Vedra333moj AMH je čak 82 zbog PCOS,ali ne znam da li imam inz.rez.-kako si uopce dosla do tog podatka da to imas, dali se vadi krv ili? Zanima me i kako si uspjela maknuti pcos od sebe,mrsavljenjem ili? Hvala na odg.unaprijed 🙏🏻
MalaM22 neka ti je bar malo bolje, bome imas dosea simptoma, kad se vec osjecas kao trudnica nadamo se da to i jesi 😉 budemo uskoro i saznale,a do tada cemo puhat i navijati zajedno. E moram se pohvaliti da sam napokon jutros procurila,sutra ujutro vadenje krvi i popodne prva bockalica 🎉
Znaci, kad sam se jutros napokon odlucila otici na dvodnevni put koji vec tjedan dana odgadam zbog nedolaska mestr. i kad sam ss spakirala i za pola sata trebala krenuti ja napkon dobijem, znaci da mi je stvarno bila blokada u glavi-za ne povjerovati.
Nadajmo se da jesam.🤰😆
Jeeeej, super! Sretno sa bockanjem danas! 🍀😊
Psiha čini čuda..imala sam i ja dosta takvih primjera. Bitno da si dobila i da krećeš 😁
Sretno curama na transferu danas!
MalaM kada ti je beta, prije neces test raditi ili?
Avamamislim da ti sigurno nece forsirati nesto sa cim se ti ne osjecas ok, samo to odlučno i jasno naglasi…
U utorak je beta 29.10. Neću raditi test jer sam primila booster u utorak tako da nema smisla.
U kojoj si ti fazi?
Iskra 💓🤰
Cure sretno na transferima i s testicima i betama 😘🤞
Ancicaja sam bila na proljeće u Os, ali kod prof. Š, s obzirom da on sad vise ne radi, prebacila sam se kod drugog dr. Doktorica Abicic se meni čini kao jako draga dr., ne znam stvarno kakve ima rezultate, jer nisam nikad bila kod nje, uvijek mi je sve prof. vodio, biologice su odlične, sestre na odjelu isto. Stvarno se svi trude maximalno. Ponesi sve od nalaza sto imas i onda ce ti oni sve rec.
Hvala puno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji