Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    24. Listopad 2019. 11:19

Bellaaa mogao bi testic vec prekosutra pasti🙉
    Mrva 🤞😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• avama
    24. Listopad 2019. 11:28

Meto  danas cu popiti magnezij. Bas sam bila kod svoje gin na uzv rekla je da su jajnici povecani, ali ne kao szo znaj ubit kod drugih i da ima skroz malo tekucine u njima. I da po njoj nije to nista. Jedino nadutost od punkcije ipak 15 kom

• Mrva1986
    24. Listopad 2019. 11:33

Kod mene jucer punkcija, 3 se oplodile, 2 genetski neispravne 😭 ostala jedna mrvica. Transfer sutra ako bude sve u redu. To je 2dnevni embrij? Bas sam uplasena. Ima li koja saznanja da se 2dnevna mrvica izborila i prezivila? 😥

Rose1
    24. Listopad 2019. 11:39

Meto hvala 🤗bila je blastica

💙

yvette
    24. Listopad 2019. 11:44

avama

Ajme cure ja sam nocas skoro isla na hitnu. Pocelo je negdje oko 7 sati, osjecala sam jaku nadutost i posto sam pila puno tekucine isla sam stalno piskit, sto je nadam se dobro. Stisklao mi je zeludac ko da ce mi iskociti. I jedino na ledjima sam mogla lezati. Sada je malo bolje, ali star me vode u trbuhu! Bolova drugih nemam. Da li je kojoj od vas tako bilo?

Ja sam danima jedino mogla na ledima lezati, nisam se mogla okrenuti u krevetu. Doktor mi je rekao da pratim ako ne mogu disati, ako disem plitko da dodem. Bila sam napuhana od transfera dugo do iza bete. Znalo bi me na mahove uhvatiti bolovi, cak su mi na zadnjem uzv jajnici jos uvijek uvecani, 5 tjedana nakon transfera. Sto je najgore nitko mi nije sluzbeno rekao da je hiper, nisam nista ni dobila. Jajnici su bili 7 cm, sad su 4 cm, mislim da ne obracaju paznju ako su ispod 10 cm. Nemoj se toliko bojati, ti bolovi su normalni nakon punkcije kao i napuhnutost, svi smo to prosli. 

Rose1
    24. Listopad 2019. 11:44

Mrva1986 stvarno mi je žao, ali dovoljna je jedna prava...drzim fige, samo smireno... Ja znam jednu curu, uvijek je sve moguće 🙏

💙

Lilypie
    24. Listopad 2019. 12:04

Mrva1986

Kod mene jucer punkcija, 3 se oplodile, 2 genetski neispravne 😭 ostala jedna mrvica. Transfer sutra ako bude sve u redu. To je 2dnevni embrij? Bas sam uplasena. Ima li koja saznanja da se 2dnevna mrvica izborila i prezivila? 😥

Imam ja... i to dvije 😁
    Nigdje nije embriju bolje nego u maminoj buši 🥰
    Dva puta mi vraćali trodnevne i ništa. Dvodnevni evo hvala Bogu napreduju tako da ništa ne brini! Držim ti palčeve 🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Amelie 1
    24. Listopad 2019. 12:15

Jos pitanjce😄 cemu tocno sluzi injekcija cetrotide? To sam pikala jucer uz bemfolu i danas cu. 

Rose1
    24. Listopad 2019. 12:30

Daisy100 uguglala i piše za prevenciju prerane ovulacije. Ja sam koristila puregon, a orgalutran za sprečavanje prerane ovulacije... Sve je to slično 

💙

• avama
    24. Listopad 2019. 12:42

Cure hvala na savjetima. Sad sam pricala s jednim dr. Koji je bio kod biologa i oni zele vratiti 2 zametka zbog 37 g. Sad sam izvan sebe jer se stvarno bojim blizanacke trudnoce.  Najradije bi sve odgodila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.