Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    24. Listopad 2019. 14:21

Daisy100

Jos pitanjce😄 cemu tocno sluzi injekcija cetrotide? To sam pikala jucer uz bemfolu i danas cu.

Sprjecavanje prerane ovulacije.
    Avama oni su ti sugerirali dva, ali je odluka na kraju iskljucivo tvoja.

Rose1
    24. Listopad 2019. 15:10

Da, jedno je predložiti, a drugo prisiljavati... I ja se nadam da je neki nesporazum jer mi to nije jasno. Ako im kazes da ne zelis, da te strah, ne mogu ti oni vratiti 2. To je nas izbor. Vise sam puta čula da izbjegavaju vratiti 2, ali to i obrazloze, tako je i kod mene bilo... Ali ovo ne... 
    Sigurna sam da ces se sve biti onako kako ti želis jer jedino tako i moze...na to imas pravo...zahtjevaj i samo smireno i pozitivno

💙

• avama
    24. Listopad 2019. 15:14

Pa ja sam im rekla da bi radije 1, a oni kao sugeriraju 2. Nisu rekli da moram. Autrabje dogovor

• avama
    24. Listopad 2019. 15:14

Sutra je dogovor

• Ancica 0710
    24. Listopad 2019. 15:25

Lijepi pozdrav svima ovdje.. Zanima me dali ima tko da je u ovoj godini obavio potpomognutu u KBC Osijek.. 
    MM je bio na spermiogramu prije tjedan dana, biologinje su nas pozvale na razg, rečeno nam je da nam samo potpomognuta može pomoći, te smo već 8.11.  naručenih na prvi pregled kod dr. Abičić.. moja soc gin mi je dala uputnice za pretrage koje sam obavila da bih imala za prvi pregled jer po riječima biologinje ubacili bi nas u postupak odmah u idućem ciklusu.. bio netko? Iskustva? Hvalaaaa

• avama
    24. Listopad 2019. 15:30

I jos mi nije jasno kak mi mogu predlozit 2 kad mi je prva trudnoca zavrsena hitnim carakim zbog curenja plodne vode i zastoja u rastu, i jos imam i trombofiliju.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    24. Listopad 2019. 15:40

avama

I jos mi nije jasno kak mi mogu predlozit 2 kad mi je prva trudnoca zavrsena hitnim carakim zbog curenja plodne vode i zastoja u rastu, i jos imam i trombofiliju.

Avama mislim da priko tvoje volje nesmu nista ja sam imala sada dvije i lipo su nas pitali i lipo mi je rekla svoje misljenje ona i nase htjela  i dogovorilo smo se dvi jer da i ja imam 37 godina i veca je vjetovatnos uspijesnosti a sve do sad sam imala samo 1 pa eto sta Bog dragi da!
    Ali bez vaseg odobrenja nesmu nista raditi i trebas dobit papir koji potpisujes i di zaokruzis da zelus da se vise stanica vrati ako i imas vise folikula ide perko 2 i vise ali vi odlucujete ne nikako oni!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

ike
    24. Listopad 2019. 15:52

Drage moje,evo sam dva dana u zaostatku jedva sam sve pohvatala
    Grizli prekrasna vijest za malu princezu 💗 Od tebe uvijek nesto novo saznamo pa sas i to da se cesce radaju curice iako ja imam poznanicu koja je iz 1.ivf-a dobila dva deckica 💛
    MalaM22 kako si, dali se smirilo stanje s utrićima?
    Mathaja23 i Mrva1986 sretno na transferu sutra 🙂
    Vedra333 moram komentirati da pijemo istu terapiju osim folacina, iako je u mene jos kendural za zeljezo i euthyrox za stitnjacu? Dali i ti imas pcos-koliki ti je amh?

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    24. Listopad 2019. 15:53

Rose 1 dobrodošla i sretno 
    Iska čestitam na 💗 a sada polako i opusteno prema rastućem trbuhu 🎀

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Amelie 1
    24. Listopad 2019. 15:56

Nikitta
    Meni su dali stopericu u prirodnom na 18mm folikul i vadili mi estradiol koji je bio 300 i progesteron 0,6.

Ako ti znaci sto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.