Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    25. Listopad 2019. 12:01

Mrva1986

Ja bas dosla s transfera. Cuvam dvodnevnu mrvicu…

Sretnooo 😉🤞

💙

Rose1
    25. Listopad 2019. 12:03

hope1234

Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊

Predivnoooo, odlična beta, čestitam od ❤️

💙

• Blacky89
    25. Listopad 2019. 12:04

Hope čestitam draga, preeedivna beta 💓
    Babylove samo ti nama spavaj i čuvaj bebicu ❤️
    Mrva u Os sam morala ležati 2 sata nakon transfera s punim mjehurom (ajme meni 🙈), a kod Lucingera nakon minute se ustaješ i to je to. 

Rose1
    25. Listopad 2019. 12:05

Mrva1986

E jos jedno pitanjce🙉 kakva su vam iskustva po poliklinikama s ponasanjem nakon transfera? 

U Ri odmah ustajanje, a nakon toga ležanje 1h...ali nije mi to jasno jer sto cu lezati kad sam vec ustala, ali eto... 

💙

Rose1
    25. Listopad 2019. 12:06

A prije toga ležanja ti kazu da ides na wc... Ne kuzim bas to sve skupa 

💙

Rose1
    25. Listopad 2019. 12:10

Babylove predivno, vjerujem da je osjecaj neprocjenjiv❤️...odmaraj i uzivaj u trudnoći 

💙

• brita
    25. Listopad 2019. 12:31

Nista od  mog transfera danas ,endometrij i dalje tanak,sljedeći ciklus novi pokusaj  sa tim da od 2dc pocinjem sa estrofenima,malo me panika sad vec hvata sta ako se ni tada ne zadeblja,rekli su mi da postoji mogucnost i da je ostecen kod kiretaze ali valjda bi se to vidilo ,uvijek na ultrazvuku kazu da je pravilan trolinijski samo je tanak  🙄

• Blacky89
    25. Listopad 2019. 12:37

Brita idući put odmah uz estrofem kreni piti sok od cikle. I to minimalno 3dl dnevno. 

• brita
    25. Listopad 2019. 12:42

Blacky89

Britaidući put odmah uz estrofem kreni piti sok od cikle. I to minimalno 3dl dnevno.

I sad sam pila, sad mi je estrofem dala na pola ciklusa ,pa se nadam da ce kad krenem ispocetka sa njim biti pomaka  

MalaM1
    25. Listopad 2019. 12:43

Babylove

Cure ulijecem ko padobranac… Nisam pisala bas… U bolnici samo spavam.. Procitam vas i to je to… Srecu svijeta svima vam zelim i da osjetite ovo sto sam ja danas.. Cure moje imamo srcelunce… U ponedjeljak se jos nista nije vidjelo… I evo danas kaze doktor da smo 6+1 vidi se sve i moji dugoocekivani titraji.. U bolnici ostajem do daljnjeg je ciste su ogrome… Ali sam sada mirnije glave ❤️❤️🙏

Prekrasno 💓💓 Samo ti pazi na sebe da i bebici bude dobro.
    Hope1234 beta je odlična! Čestitam još jednom 😘
    U Cita sam nakon transfera ostala još 10min ležat na onom stolu u sali, sa nogom preko noge. Poslje u sobi sam mogla odmah na wc pa opet ležanje na stomaku 10min i kući. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.