Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊
Predivnoooo, odlična beta, čestitam od ❤️
💙
Hope čestitam draga, preeedivna beta 💓
Babylove samo ti nama spavaj i čuvaj bebicu ❤️
Mrva u Os sam morala ležati 2 sata nakon transfera s punim mjehurom (ajme meni 🙈), a kod Lucingera nakon minute se ustaješ i to je to.
E jos jedno pitanjce🙉 kakva su vam iskustva po poliklinikama s ponasanjem nakon transfera?
U Ri odmah ustajanje, a nakon toga ležanje 1h...ali nije mi to jasno jer sto cu lezati kad sam vec ustala, ali eto...
💙
A prije toga ležanja ti kazu da ides na wc... Ne kuzim bas to sve skupa
💙
Babylove predivno, vjerujem da je osjecaj neprocjenjiv❤️...odmaraj i uzivaj u trudnoći
💙
Nista od mog transfera danas ,endometrij i dalje tanak,sljedeći ciklus novi pokusaj sa tim da od 2dc pocinjem sa estrofenima,malo me panika sad vec hvata sta ako se ni tada ne zadeblja,rekli su mi da postoji mogucnost i da je ostecen kod kiretaze ali valjda bi se to vidilo ,uvijek na ultrazvuku kazu da je pravilan trolinijski samo je tanak 🙄
Brita idući put odmah uz estrofem kreni piti sok od cikle. I to minimalno 3dl dnevno.
Britaidući put odmah uz estrofem kreni piti sok od cikle. I to minimalno 3dl dnevno.
I sad sam pila, sad mi je estrofem dala na pola ciklusa ,pa se nadam da ce kad krenem ispocetka sa njim biti pomaka
Cure ulijecem ko padobranac… Nisam pisala bas… U bolnici samo spavam.. Procitam vas i to je to… Srecu svijeta svima vam zelim i da osjetite ovo sto sam ja danas.. Cure moje imamo srcelunce… U ponedjeljak se jos nista nije vidjelo… I evo danas kaze doktor da smo 6+1 vidi se sve i moji dugoocekivani titraji.. U bolnici ostajem do daljnjeg je ciste su ogrome… Ali sam sada mirnije glave ❤️❤️🙏
Prekrasno 💓💓 Samo ti pazi na sebe da i bebici bude dobro.
Hope1234 beta je odlična! Čestitam još jednom 😘
U Cita sam nakon transfera ostala još 10min ležat na onom stolu u sali, sa nogom preko noge. Poslje u sobi sam mogla odmah na wc pa opet ležanje na stomaku 10min i kući.
Sortiraj odgovore
Najstariji