Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊
💓💞🎉
Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊
Predivnoooo, odlična beta, čestitam od ❤️
💙
Hope čestitam draga, preeedivna beta 💓
Babylove samo ti nama spavaj i čuvaj bebicu ❤️
Mrva u Os sam morala ležati 2 sata nakon transfera s punim mjehurom (ajme meni 🙈), a kod Lucingera nakon minute se ustaješ i to je to.
E jos jedno pitanjce🙉 kakva su vam iskustva po poliklinikama s ponasanjem nakon transfera?
U Ri odmah ustajanje, a nakon toga ležanje 1h...ali nije mi to jasno jer sto cu lezati kad sam vec ustala, ali eto...
💙
A prije toga ležanja ti kazu da ides na wc... Ne kuzim bas to sve skupa
💙
Babylove predivno, vjerujem da je osjecaj neprocjenjiv❤️...odmaraj i uzivaj u trudnoći
💙
Nista od mog transfera danas ,endometrij i dalje tanak,sljedeći ciklus novi pokusaj sa tim da od 2dc pocinjem sa estrofenima,malo me panika sad vec hvata sta ako se ni tada ne zadeblja,rekli su mi da postoji mogucnost i da je ostecen kod kiretaze ali valjda bi se to vidilo ,uvijek na ultrazvuku kazu da je pravilan trolinijski samo je tanak 🙄
Brita idući put odmah uz estrofem kreni piti sok od cikle. I to minimalno 3dl dnevno.
Britaidući put odmah uz estrofem kreni piti sok od cikle. I to minimalno 3dl dnevno.
I sad sam pila, sad mi je estrofem dala na pola ciklusa ,pa se nadam da ce kad krenem ispocetka sa njim biti pomaka
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji