Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    24. Listopad 2019. 12:42

Cure hvala na savjetima. Sad sam pricala s jednim dr. Koji je bio kod biologa i oni zele vratiti 2 zametka zbog 37 g. Sad sam izvan sebe jer se stvarno bojim blizanacke trudnoce.  Najradije bi sve odgodila.

Rose1
    24. Listopad 2019. 12:49

Avama ne mogu vjerovati... Pa ti imas pravo reci što zelis!!! Oni mogu predložiti, ali ne mogu napraviti ono sto ti ne zelis!!! Gdje ides na postupak?

💙

• avama
    24. Listopad 2019. 12:56

Rose1

Avama ne mogu vjerovati… Pa ti imas pravo reci što zelis!!! Oni mogu predložiti, ali ne mogu napraviti ono sto ti ne zelis!!! Gdje ides na postupak?

Sv. Duh

• Mathaja23
    24. Listopad 2019. 13:05

Nikitta

Mathaja23 i Thaja22 na koliko mm ste dobili štopericu u prirodnjaku i jesu vam vadili LH? Sretnoooo

Nisu mi vadili LH

• Taja22
    24. Listopad 2019. 13:06

Nikitta

Mathaja23 i Thaja22 na koliko mm ste dobili štopericu u prirodnjaku i jesu vam vadili LH? Sretnoooo

Ja sam dobila štopericu 8dc...36h prije punkcije...i nisam ništa dodatno od nalaza vadila...

Rose1
    24. Listopad 2019. 13:10

Avama ne znam što bih ti rekla... Osim da imas pravo izbora. Meni je jedan doktor poznanik rekao da su blizanacke trudnoce rijetke i da je bolje vratiti 2jer su vece sanse, a bolnici su mi odmah rekli da za sada ne dolazi u obzir vracanje 2 s obzirom da sam sitnije građe i prepali me da je to rizično iako bih iskreno voljela da su mi vratili 2. Dakle, mislenja su različita... Stogod odlučila samo pozitivno, bit ce sve dobro 🤞

💙

• avama
    24. Listopad 2019. 13:19

Svjesna sam da se taj jedan ne mora primiti, ali opet mogu se i obadva primiti

Rose1
    24. Listopad 2019. 13:26

Naravno, mogu i ako ti to nikako ne želis oni bi trebali vratiti 1...bar ja tako mislim... 

💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    24. Listopad 2019. 13:33

Meto

Bellaaamogao bi testic vec prekosutra pasti🙉
    Mrva 🤞😊

Meto draga mislim da necu to je tek 10dnt pricekat cu 14dnt pa sta Bog dragi da ne zelim se nepotrebno razocarat!🙏🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Marta...
    24. Listopad 2019. 13:37

Grizli

Marta znam kako vam je, moja seka je imala isti problem s time da je njoj problem manjka plodne vode i ne bas idealnog funkcioniranja posteljice krenuo vec sa 26 tt. Moja seka je do poroda kojeg je docekala u 38tt bila na infuzijama 0-24h u bolnici prelezala. Malac prvo zaostajao rastom dosta, al omda sve krenulo kako treba i predvidjali su da ce se roditi sa smo 2600 g, na kraju na porodu koji je zavrsio carskim imao 3 100 i normalna beba, zdrav ko dren i danas ogroman. Tako da se nadam da ce i kod nje biti takav ishod. Kako to da ranije nisu utvrdili slab porast bebe. Mislim ja sam u 27tt uskoro i beba ima vec 930g. To su mogli i ranije utvrditi. Najbolje nek ju smjeste u bolnici u Ri neka trazi da joj rade 4D. Imaju ga u bolnici i on je bas precizan. Meni klasican uzv pokazao da je bebe 12 dana veca, na kraju 3D i 4D pokazali da je taj prastari u trudnickoj ambulanti totalno krivo pokazao. Mislim da moze cak traziti i nekog gin posebo na kbc-u za pregled. Ja sam jako bila zadovoljna sa profom Smiljanicom koja je na humanoj al radi i u drugim ordinacijama. Bas je obavila detaljan mi pregled i ja joj jako vjerujem posto me i kroz mpo vodila.

Draga puno ti hvala, a prošli put je reko da je beba malo manja ali kao ništa strašno, kad ono jučer šok pitanje kakav je i taj ultrazvuk koliko je kvalitetan sam uređaj. Puno ti hvala idem joj odmah javiti 🙋 ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI