Metocestitam sto si postala teta !!
Nikita pisala si vezano za cjepivo protiv vodenih kozica. Ja ih nisam preboljela i sad me jako strah kakve sam srece da cu ih dobiti. Moze li cjepivo u trudnoci? Voljela bih se cijepiti i protiv gripe ove godine.
Yvette ja sam pisala za cjepivo i doktor mi ga savjetuje da ga primim.
Nije da moran al kao preventive radi jer mi je ta vrijednost (ako se kaze vrijednost 🤔😏) u krvi povecana bila sad na nalazima.
Koliko san procitala u trudnoci se nesmi primit i cak nakon nje 2 miseca nesmis ostat trudna.
Tako da cu svakako sad vidit da je primin.
🙏❤💙
Avama jeli ti sta bolje? Drago mi je da nastavljaš s postupkom i da ga nisu odgodili,drži se 👍🏻
Belaa i Ladybug zelim srecu i 100% -tnu uspješnost 🤗
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Nazalost nema nista za smrznuti. Zametci nisu dobri. Sad se nadam samo pozitvoj beti za 10 dana
Bella ne znam jesi li privatno ili preko HZZO-a ali meni je tako bilo u oba postupka preko HZZO-a dok je u ovom dobitnom postupku kod privatnika to vrlo lako riješeno s Elonvom i sve su stanice bile zrele.
Ladybug zao mi je... znam da si razočarana. Ni ja nikad ništa nisam imala za zamrznuti od 12 stanica u prosjeku.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie zašto je Elonva bolja? Tj. za koga je bolja?
Ladybug žao mi je što nema smrzlica, puno si opušteniji kad znaš da ako ne uspije ne moras ponavljati sve ispočetka, ali držimo 🤞da ti sad bude dobitni :) 😗
Lilypiezašto je Elonva bolja? Tj. za koga je bolja?
Ladybug žao mi je što nema smrzlica, puno si opušteniji kad znaš da ako ne uspije ne moras ponavljati sve ispočetka, ali držimo 🤞da ti sad bude dobitni :) 😗
Priznajem, malo me deprimiralo. Al dogovorili smo se da me necemo drugi put mrcvarit bez obzira na ishod. Imam nekih nezgodnih dijagnoza iza sebe, od tumora srednjeg uha pa meningeom, dosta stresan opcenito citav zivot. Nek ovo bude znak od gore da il uzivamo u zajednickom djetetu il se okrenemo nekim drugim sferama, buisness, potovanja, buduci da su moja ostala djeca iz proslog braka vec velika. Vise od svega sam htjela da mm osjeti bit otac, vidim kakav je prema ovo 3, bolji od najboljeg.
Ispucala sam vam se, sad je lakse. Javljam novosti i pratim cas dalje😘
Cure prva beta u petak 709
Druga danas 1772
Jel to ok?
Rekli su mi da dodem na pregled u petak da je beta super, a ja ufilmala da bi tribala bit i veca, hah
💞girl💞
Ladybug žao mi je da nema ništa za zamrznuti ali zato će ovaj biti dobitni! 🤗 Kako se osjećaš, jel imaš kakvih simptoma? Koji ti je ono dan bio transfer?
Bella držim fige! 🍀🤞
Avama kako je prošla štoperica?
Zara meni se tvoja beta čini super! Čestitam! 🥰
Gelica Elonvom se postiže ujednačen rast folikula da se izbjegne prerana punkcija. Meni je npr uvijek štoperica išla kad sam imala kao i Bella dva ili tri folikula na 20mm a ostali su bili manji i rezultat je uvijek bio katastrofalan. Od 11-12 jajnih stanica 3 ili četiri budu zrele. Ovaj put su svi folikuli bili tu negdje i od 12 je njih 11 bilo zrelo.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ladybug žao mi je da nema ništa za zamrznuti ali zato će ovaj biti dobitni! 🤗 Kako se osjećaš, jel imaš kakvih simptoma? Koji ti je ono dan bio transfer?
Bella držim fige! 🍀🤞
Avama kako je prošla štoperica?
Zara meni se tvoja beta čini super! Čestitam! 🥰
Bio je 5.dan. a ja sam skroz dobro, osim ove njezne depresije nemam nikakvih simptoma...jos
Sortiraj odgovore
Najstariji