Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    20. Listopad 2019. 17:07

avama

Cure ja sinoc zavrsila na hitnoj. Piknula sam se s bemfolom, menopur 2x i cetrocide. I pola sata nakon toga me sve pocelo svrbit i pocela me uzasno bolit glava. Popila sam tabletu, legla u krevet, pocelo mi se vrtit i ostala sam bez zraka. Ono plitko disanje. Uzas, nakon tog su mi pocele trnut ruke, noge i lice. Na kraju me hitna odvela u bolnicu. Inace imam migrene. Dali su mi protiv bolova i vrtoglavice i dosla sam k sebi. Kao nisu nista nasli, samo su rekli da je moguce da je od hormona. Uglavnom uzas. Sad idem na folikulometriju, danas bi trebala primiti stopericu. I sad me uzasno strah. I jedino mi je dr na hitnoj rekla kao da ce oni sad vidjet sta dalje zbog tih lijekova sta sam primila sinoc. Sad ne znam da li to ima kakve veze

Avama uzas mogu zamisliti kako ti je bilo i poplasila se nadam se da si sad bolje ?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

ladybug40
    20. Listopad 2019. 17:09

Belaaa

ladybug40

ladybug40

Belaaa

Curee drage meni danas 3dtn😁 malo mi nos šmrce i kisem dosta!
    Nikakvi simptomica vee malo jucer bolilo kao menga par minuta i proslo! Danas bi mi navodno tribala bit implatacijaa🙏😁😍 po embrilogicinom misljenu eto nadam se od 2mrvice ❤🙏 da se bar jedna cvrsto primila ❤🙏🙏

Sretno od sveg srca🤩
    Jesi ti vracala 3.ili 5.dan?

3 dann😁🙏

Ja 5.dan....daj boze da nam se fino upecaju pa da se pratimo😍

20. Listopad 2019. 17:21

ladybug40

Belaaa

ladybug40

ladybug40

Belaaa

Curee drage meni danas 3dtn😁 malo mi nos šmrce i kisem dosta!
    Nikakvi simptomica vee malo jucer bolilo kao menga par minuta i proslo! Danas bi mi navodno tribala bit implatacijaa🙏😁😍 po embrilogicinom misljenu eto nadam se od 2mrvice ❤🙏 da se bar jedna cvrsto primila ❤🙏🙏

Sretno od sveg srca🤩
    Jesi ti vracala 3.ili 5.dan?

3 dann😁🙏

Ja 5.dan….daj boze da nam se fino upecaju pa da se pratimo😍

Daaa samo da ce cvrstooo primeee🙏😍❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

20. Listopad 2019. 17:53

Nikitta

Meto prekrasno! Čestitam! Znam da su ti pomiješani osjećaji sreće i tuge, dozvoli si sve to osjetiti. No vidjet ćeš kako ćeš uživati s curicom! Ako Bog da, upalit će micro tese i stići će i vaša beba. 🌹💪🏻❤️ Mi imamo vikend s djecom, a sutra uzimam i svoje nećakinje, baš uživam kako su sad svi porasli i idemo svuda. To je blagoslov u svemu ovome što me snašlo.
    Bozma prvi put s Gonalima 300 samo 2 stanice nepravilnog oblika - bez transfera. Drugi put s Menopurima 6 stanica, ali samo 3 zrele, 3 oplođene. U pravilu koliko god stanica zrelih dobijem, sve se uvijek oplode. Više ne znam kome da vjerujem, stimulirati se ili ne. Svakako mi je lakše kad je prirodnjak, ali tada treba imat živaca i gađati tajming da ulovimo zrelu js. Sad nismo uspjeli prošli mjesec, bila je prerano punktirana. Nije se oplodila naravno.
    Gelica hvala ti mila. Brojim dane do Austrije 😭😱😂

tako je nekako prošao i moj za sad jedini stimulirani, 5 stanica, nezrele i oplodila se jedna, naknadno druga. Sad se pitam znači li im to "nezrela" da je stvarno nezrela ili su bile nikakve kvalitete pa su mi to tako servirali. Probat ću sad još jednom stimulirani, ako bude slično ovome, a očekujem da će bit, više neću, nema mi smisla toliko plaćati i bosti se pa jedva da imamo embrij za vratit. Da imamo i za smrznuti bila bi druga priča. Prirodnjaka sam prošla 3 i to sam isto odlučila da više ne idem. 
    I mi svi tu skupa s tobom brojimo dane do Austrije i jedva čekam izvještaj 
    ladybug i Belaaa, sretno Vam. 
    avama, nadam se da će sve bit OK i da će od toliko folikula biti bar jedan dobitni

• avama
    20. Listopad 2019. 17:56

Koliko imaš folikula?

Danas sam pitala koliko ima folikula dr koja je bila zamjema je rekla puno. Nije brojila. U pocetku su mi bili rekli 11 i 12. E sad ne znam jel to tako i ostalo.
    Vidjet cu u utorak. 
    A danas ni niie nista, ko da se nista nije dogodilo. Kazu moguce da je od hormona, ko bi znao! 
     Nije mi nitko nista spominjao kako se smrzava ostatak. Mi smo htijeli traziti da u slamcicu stave po jedan, ako naravno bude sta ostalo.

ladybug40
    20. Listopad 2019. 18:43

kredllica

Pozzzz zanima me procedura postupka umjetne dali se ide na kakav uzv pracenje koliko traje postupaknsve skupa sve me zanima ako ima netko da mi kaze jer planiram ici na postupak a neznam nista o tome 🤔

Mi smo prvo saxsvim nalazima isli na konzultacije. Odmah je izbor pao na ivf. 3.dc enolva,od 6.nadalje bockanje menopur i olgalutran, folikilometrije, stoperica i nakob 36h aspiracija, 5.dan transfer. Sve ti je individualno i izbor potpomognute  i terapija stimulacije i vracanje. Ukratko, prvo konzultacije pa korak po korak. Sretno

Zaraa
    20. Listopad 2019. 18:46

avama

Cure ja sinoc zavrsila na hitnoj. Piknula sam se s bemfolom, menopur 2x i cetrocide. I pola sata nakon toga me sve pocelo svrbit i pocela me uzasno bolit glava. Popila sam tabletu, legla u krevet, pocelo mi se vrtit i ostala sam bez zraka. Ono plitko disanje. Uzas, nakon tog su mi pocele trnut ruke, noge i lice. Na kraju me hitna odvela u bolnicu. Inace imam migrene. Dali su mi protiv bolova i vrtoglavice i dosla sam k sebi. Kao nisu nista nasli, samo su rekli da je moguce da je od hormona. Uglavnom uzas. Sad idem na folikulometriju, danas bi trebala primiti stopericu. I sad me uzasno strah. I jedino mi je dr na hitnoj rekla kao da ce oni sad vidjet sta dalje zbog tih lijekova sta sam primila sinoc. Sad ne znam da li to ima kakve veze

Uzas, strasno.
    Kako si danas?  Sta su ti rekli? ( mozda si i pisala pa nisan upratila) 

💞girl💞

ladybug40
    20. Listopad 2019. 19:13

I mene zanima. Kako si sad?

20. Listopad 2019. 19:33

Curee zaboravi vam reci ja sam njih prosli put pitala sta to znaci nezrele jer kako je meni od 7 stanica 6 stanica bilo puni od toga se dvi dijelile vracene 3 dan a za 1 cu sutra zvati sta je  s njom!
    Ovako mi je rekla imala sam 7 folikula ali nisu svi bili iste velicine jedan 20mm jedan 19 mmm jedan 17 mm jedan 15 mm itd i sad moralu  raditi aspiraciju radi vecih jer da njih ne izgubimo pa ostanemo bez iceg a navodno ovi manji da su u nama bi bolje sazrijevali nego kod njih u blabaratoriju i zato tako nekad dosta njih otpadne iako oni njih ostavevna promatranju i cekaju u nekad sazriju a nekad ne u njih u labaratoriju to je jednostavno dvosjekli mac kod nas zena sa razlicitom velicinom folikula tako rekuc nepravilnim rastom ne rastu sve jednako! 
    Eto nadam se da sam koga je zanimalo lipo objasnila !
    Iako nekad znaju bit i jednaki ali opet nezreli to jednostavno do tijela i prirode!

• Gelica
    20. Listopad 2019. 20:50

MalaM22

Gelica

ladybug40

Evo da se javim. Upravo s transfera. 2 vracena. Sutra ce me zvat za ostala 3 da li su za zamrznuti. Ova dva su predivna. Doktor prezadovoljan. Ja nista nisam osjetila. Beta 31.10.

Woohooo trudnice, čestitam! Sad uživaj:) Meni je sam transfer i cijeli taj dan predivan, uvijek sam u oblacima cijeli dan i mm isto. 😁 E onda sljedeći dan i naredne dane počinje osluskivanje svih mogućih simptoma i to je kraj, nema vise oblaka pretvaram se u frikusu hahaha

😂😂😂 Šta me nasmija! Evo ovo ja postajem !😬🤦🏻‍♀️ Danas 3dnt…🤯

A to smo valjda sve takve 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.