Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ladybug40
    21. Listopad 2019. 13:00

Zara...meni se cini beta odlicna

Samo_Sanja
    21. Listopad 2019. 13:02

Pozdrav cure, možete li mi reći jel je ovaj suprugov  nalaz u redu? S ovime smo sada sve skupili i sljedeći tjedan idemo u Osijek kod dr. Popovića 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    21. Listopad 2019. 13:04

Neće mi očitati sliku 

Samo_Sanja
    21. Listopad 2019. 13:13

Samo_Sanja

Neće mi očitati sliku

Volumen          2.5 mL       >2
    pH                     8.5             >7.2
    Pokretljivost    90 %          >50
    Broj                   150 G/L    >20
    Nativno     dosta Le.rijedak Er

Eto pošto mi neće očitati sve sam prepisala 

MalaM1
    21. Listopad 2019. 13:37

ladybug40

MalaM22

Ladybug žao mi je da nema ništa za zamrznuti ali zato će ovaj biti dobitni! 🤗 Kako se osjećaš, jel imaš kakvih simptoma? Koji ti je ono dan bio transfer?
    Bella držim fige! 🍀🤞
    Avama kako je prošla štoperica?
    Zara meni se tvoja beta čini super! Čestitam! 🥰

Bio je 5.dan. a ja sam skroz dobro, osim ove njezne depresije nemam nikakvih simptoma…jos

Sad vidim da ti je jučer bio transfer 🤦🏻‍♀️ Zaboravila sam.. kako mi sporo dani prolaze mislila sam da si neki dan pisala da si došla sa transfera pa ja zato pitam za simptome. 😁
    Nemoj bit depresivna, valjda se sve događa sa razlogom...😉 Bit će ovaj dobitni! 🙌

• avama
    21. Listopad 2019. 16:33

MalaM22 stoperica je dobro prosla, ali moram priznat da mi nijenbiko svejedno! Sad cekam sutra ujutro! Iusput me boki zub ker sam dobila lijek 😪, ali dobro danas barem jos smijem popiti nesto za bolove!

• Jenn
    21. Listopad 2019. 16:41

Cure kod mene veliki minus 😕 nema ni sjene sjenine..danas 8.dnt..

Zaraa
    21. Listopad 2019. 17:20

Jenn

Cure kod mene veliki minus 😕 nema ni sjene sjenine..danas 8.dnt..

😓 jeli mozda prerano za test? 

💞girl💞

21. Listopad 2019. 17:28

Lilypie

Gelica Elonvom se postiže ujednačen rast folikula da se izbjegne prerana punkcija. Meni je npr uvijek štoperica išla kad sam imala kao i Bella dva ili tri folikula na 20mm a ostali su bili manji i rezultat je uvijek bio katastrofalan. Od 11-12 jajnih stanica 3 ili četiri budu zrele. Ovaj put su svi folikuli bili tu negdje i od 12 je njih 11 bilo zrelo.

Tko sve daje Elonvu? Ne znam jesam li uopće kandidat za nju sa svojih 5 -6 folikula, ali ovo mi dobro zvuči.

Lilypie
    21. Listopad 2019. 17:44

Bozma

Lilypie

Gelica Elonvom se postiže ujednačen rast folikula da se izbjegne prerana punkcija. Meni je npr uvijek štoperica išla kad sam imala kao i Bella dva ili tri folikula na 20mm a ostali su bili manji i rezultat je uvijek bio katastrofalan. Od 11-12 jajnih stanica 3 ili četiri budu zrele. Ovaj put su svi folikuli bili tu negdje i od 12 je njih 11 bilo zrelo.

Tko sve daje Elonvu? Ne znam jesam li uopće kandidat za nju sa svojih 5 -6 folikula, ali ovo mi dobro zvuči.

Ja sam bila u Beti privatno i tamo sam dobila. Preko HZZO-a sigurno neće dati jer ta inekcija košta 3.300 kn. Kod Skvorca sam dobivala ostatke Puregona a kamoli da bi mi dao nju 😛

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.