Pozdrav cure, možete li mi reći jel je ovaj suprugov nalaz u redu? S ovime smo sada sve skupili i sljedeći tjedan idemo u Osijek kod dr. Popovića
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Neće mi očitati sliku
Volumen 2.5 mL >2
pH 8.5 >7.2
Pokretljivost 90 % >50
Broj 150 G/L >20
Nativno dosta Le.rijedak Er
Eto pošto mi neće očitati sve sam prepisala
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Ladybug žao mi je da nema ništa za zamrznuti ali zato će ovaj biti dobitni! 🤗 Kako se osjećaš, jel imaš kakvih simptoma? Koji ti je ono dan bio transfer?
Bella držim fige! 🍀🤞
Avama kako je prošla štoperica?
Zara meni se tvoja beta čini super! Čestitam! 🥰
Bio je 5.dan. a ja sam skroz dobro, osim ove njezne depresije nemam nikakvih simptoma…jos
Sad vidim da ti je jučer bio transfer 🤦🏻♀️ Zaboravila sam.. kako mi sporo dani prolaze mislila sam da si neki dan pisala da si došla sa transfera pa ja zato pitam za simptome. 😁
Nemoj bit depresivna, valjda se sve događa sa razlogom...😉 Bit će ovaj dobitni! 🙌
MalaM22 stoperica je dobro prosla, ali moram priznat da mi nijenbiko svejedno! Sad cekam sutra ujutro! Iusput me boki zub ker sam dobila lijek 😪, ali dobro danas barem jos smijem popiti nesto za bolove!
Cure kod mene veliki minus 😕 nema ni sjene sjenine..danas 8.dnt..
😓 jeli mozda prerano za test?
💞girl💞
Gelica Elonvom se postiže ujednačen rast folikula da se izbjegne prerana punkcija. Meni je npr uvijek štoperica išla kad sam imala kao i Bella dva ili tri folikula na 20mm a ostali su bili manji i rezultat je uvijek bio katastrofalan. Od 11-12 jajnih stanica 3 ili četiri budu zrele. Ovaj put su svi folikuli bili tu negdje i od 12 je njih 11 bilo zrelo.
Tko sve daje Elonvu? Ne znam jesam li uopće kandidat za nju sa svojih 5 -6 folikula, ali ovo mi dobro zvuči.
Gelica Elonvom se postiže ujednačen rast folikula da se izbjegne prerana punkcija. Meni je npr uvijek štoperica išla kad sam imala kao i Bella dva ili tri folikula na 20mm a ostali su bili manji i rezultat je uvijek bio katastrofalan. Od 11-12 jajnih stanica 3 ili četiri budu zrele. Ovaj put su svi folikuli bili tu negdje i od 12 je njih 11 bilo zrelo.
Tko sve daje Elonvu? Ne znam jesam li uopće kandidat za nju sa svojih 5 -6 folikula, ali ovo mi dobro zvuči.
Ja sam bila u Beti privatno i tamo sam dobila. Preko HZZO-a sigurno neće dati jer ta inekcija košta 3.300 kn. Kod Skvorca sam dobivala ostatke Puregona a kamoli da bi mi dao nju 😛
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji