Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    21. Listopad 2019. 18:02

Lilypie

Bella ne znam jesi li privatno ili preko HZZO-a ali meni je tako bilo u oba postupka preko HZZO-a dok je u ovom dobitnom postupku kod privatnika to vrlo lako riješeno s Elonvom i sve su stanice bile zrele.
    Ladybugzao mi je… znam da si razočarana. Ni ja nikad ništa nisam imala za zamrznuti od 12 stanica u prosjeku.

Preko Hzzo evo jutros sam zvala nista od te 3 ☹ ali sta je tuje nece trebati nadam se da cemo uspijeti🙏😁 rekla mi je opet te dvi su ti bile dobre kvalitete i eto nadam se stvarnooo❤😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

21. Listopad 2019. 18:03

ike

Avama jeli ti sta bolje? Drago mi je da nastavljaš s postupkom i da ga nisu odgodili,drži se 👍🏻
    Belaa i Ladybug zelim srecu i 100% -tnu uspješnost 🤗

Hvaalaa🙏❤😍 trebat cee😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

21. Listopad 2019. 18:05

ladybug40

Gelica

Lilypiezašto je Elonva bolja? Tj. za koga je bolja?
    Ladybug žao mi je što nema smrzlica, puno si opušteniji kad znaš da ako ne uspije ne moras ponavljati sve ispočetka, ali držimo 🤞da ti sad bude dobitni :) 😗

Priznajem, malo me deprimiralo. Al dogovorili smo se da me necemo drugi put mrcvarit bez obzira na ishod. Imam nekih nezgodnih dijagnoza iza sebe, od tumora srednjeg uha pa meningeom, dosta stresan opcenito citav zivot. Nek ovo bude znak od gore da il uzivamo u zajednickom djetetu il se okrenemo nekim drugim sferama, buisness, potovanja, buduci da su moja ostala djeca iz proslog braka vec velika. Vise od svega sam htjela da mm osjeti bit otac, vidim kakav je prema ovo 3, bolji od najboljeg.
    Ispucala sam vam se, sad je lakse. Javljam novosti i pratim cas dalje😘

Nemaa odustajanja malo pauze ako je vise doslo do glave ali onda opet snage skupit i daljee i vjerujem da cete uspijetii!❤😍🙏

21. Listopad 2019. 18:06

MalaM22

Ladybug žao mi je da nema ništa za zamrznuti ali zato će ovaj biti dobitni! 🤗 Kako se osjećaš, jel imaš kakvih simptoma? Koji ti je ono dan bio transfer?
    Bella držim fige! 🍀🤞
    Avama kako je prošla štoperica?
    Zara meni se tvoja beta čini super! Čestitam! 🥰

MalaM22 hvaaalaa😘

21. Listopad 2019. 18:08

Jenn

Cure kod mene veliki minus 😕 nema ni sjene sjenine..danas 8.dnt..

Jeen samo polako i smireno mislim da ti malo pre ranoo🤗

21. Listopad 2019. 18:09

Zaraa betaa mi pari supeer🎉🎉😘

21. Listopad 2019. 18:12

Mislim da kod nas u ST ni ovi privatnici ne daju.  Odlučila sam da mi je ovo sad zadnji put i gotovo, a sad kad čitam pa se mislim da bi mogli još i to probat....osjećam se kao neki ovisnik, kockar ili narkoman: samo ću još jedan put ....Skupa je, ali ako sam dobro shvatila  par dana se ne uzima ništa drugo od stimulacije pa se tu uštedi? Uostalom, što je 3200kn na ove iznose koje inače dajemo ako će dati bolji rezlutat. Shvaćam da je preko HZZO-a neće dati, ali privatno...

• Gelica
    21. Listopad 2019. 18:12

ladybug40

Gelica

Lilypiezašto je Elonva bolja? Tj. za koga je bolja?
    Ladybug žao mi je što nema smrzlica, puno si opušteniji kad znaš da ako ne uspije ne moras ponavljati sve ispočetka, ali držimo 🤞da ti sad bude dobitni :) 😗

Priznajem, malo me deprimiralo. Al dogovorili smo se da me necemo drugi put mrcvarit bez obzira na ishod. Imam nekih nezgodnih dijagnoza iza sebe, od tumora srednjeg uha pa meningeom, dosta stresan opcenito citav zivot. Nek ovo bude znak od gore da il uzivamo u zajednickom djetetu il se okrenemo nekim drugim sferama, buisness, potovanja, buduci da su moja ostala djeca iz proslog braka vec velika. Vise od svega sam htjela da mm osjeti bit otac, vidim kakav je prema ovo 3, bolji od najboljeg.
    Ispucala sam vam se, sad je lakse. Javljam novosti i pratim cas dalje😘

Neka si se ispucala, i zato smo tu :) 
    Kuzim te, iako ja nemam svoje djece nekako mislim da bi mm teže palo, a i znam da bi bio super tata i skoro mi je više zbog njega nego zbog sebe da dobijemo djecu.  Sretno, i nadam se da će biti plusic 🤞🤰😘

21. Listopad 2019. 18:18

Jenn, je li bio transfer trodnevnog? Ako je onda ti je sigurno rano.
    Nikitta, da su bar i 3 bile, nego kad su me sutradan nazvali i rekli da je samo jedna oplođena jer su ostale 4 bile nezrele....tek me tada počela bolit punkcija od prethodnog dana  

• Gelica
    21. Listopad 2019. 18:19

Lilypie ja kad sam imala onih 19 stanica dr. u Samoboru mi rekao da 3 kom nisu bile zrele, a kad sam to pokazala u Mariboru tamo su mi rekli da ima puno nezrelih i da se sa 2 različite stoperice i manjom dozom lijekova to moglo izbjeci. Pitaj boga sta je tamo bilo posto se niti oplodile nisu... Baš ću pitati dr za Elonvu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.