Jenn uf bas mi je zao! 😕
Bozma potpisujem super iskustvo sa Elonva! Meni je u stimuliranom koji sam isla zadnji ona dana 3.dc, imala sam onda 3-4 antralaca dakle skroz malo i to je bilo onako meni razocaravajuce jako, pa sam se nadam da budemo dobili bar 1 embrij. Stimulirani prije toga imala vise folikula al jedan pozurio pa imala punkciju 10dc i dobila jedva 1 embrij za transfer 3.dan ciklusa. Od Elonve su fino rasli i na dan punkcije imala sam 8 js i samo 1 je bila losa, 6 ih se oplodilo i 3 doslo do blastica. Sta je na kraju super rezultat. Sve su bile zrele, a punkcija bila bila 12.dc inc3 sam ih uvijek imala jako rano. Ja sam ju dobila u KBC Rijeka na hzzo postupak. Tako da ga daju i na hzzo samo ovisi od doktora do doktora. Ako ikad budem isla opet na ivf onda cu traziti elonvu sigurno.
Bio je 5.dnevni, mislim da bi stvarno vec polazalo. Imamo smrzlice pa iako je svaki minus i svaki neuspjeh jako tezak, ovaj puta mi je dosta lakse nego prethodna tri kada je bilo upitno sto cemo i kako dalje, svaki puta sam od prvog dana ciklusa strepila hocemo li uopce doci do transfera. Iako smo odlucili da nam je ovo zadnji pokusaj ne odustajemo dok ne potrosimo smrzlice i polazem veliku nadu u barem jedan od njih.
Cure, elonva, menopur i olgarutran su najjeftiniji u ljekarni filipovic u zagorskoj 42. Mene je 1 enolva, 4 menopura i 3 olgalutrana ispalo 3995 kn. Elonva oko 2700. Imaju popust na gotovinu
Grizli, ne vjerujem baš da je slučajnost, i ti i Lilypie na Elonvi dobitni.
Cure prva beta u petak 709
Druga danas 1772
Jel to ok?
Rekli su mi da dodem na pregled u petak da je beta super, a ja ufilmala da bi tribala bit i veca, hah
Sve je ok.
Imas ovdje kalkulator
https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Ja sam upisala tvoje dvije bete i razmak, ali ne znam koji ti je dan poslije ovulacije ( punkcije). Pise da je normalna beta, ne brini. I doktori su ti rekli, sve ce biti ok.
Ja sam danas bila na uzv 7+2 i imamo srceko. Opet su me preplavili osjecaji, i sreca i strah ma svasta. Valjda je to od dugog cekanja i prevelike zelje pa sad kad je to stvarno nekako sam u soku...Dok pisem zvuci mi glupo, ali imam osjecaj da nocas necu oka sklopiti. Pocela sam pisati na proljetno ljetnim bebama tek sada. I cekam vas tamo sve, da mi sto prije dodete. ❤
Yvette ajmeee kako divno ❤️❤️❤️ Vjerujem da je predivan osjećaj 🤗
Zaraa beta je odlicna, uživaj trudnice nasa
Jenn zao mi je jako, cuj, trebala bi se vec nazirat barem sjena neka. Znam kako ti je... al kad su smrzlici tu onda je stvarno lakše.
Ja sam jutros išla vadit betu, jer eto moram, iako sam jucer prokrvarila. Menga stigla. Rezultati bete tek sutra. Išla privatno pa eto moram malo duze cekat, al bar nisam u labu čekala niti sekunde, odmah dosla na red, a ne ko prije po 2-3 sata. Cekam sad betu da imam crno na bijelo pa da se mogu dogovorit s dr kad cemo u FET. Između ostalog izvadila sam odmah i vitamin D da vidim kakvo je stanje s njim. Isto rezultati sutra. Javim kako je proslo 😂
Nikitta i Thinkpink jel znate jel Luci pusta odmah u FET ili moram cekat iduću mengu? Od svega sto sam ga ispitivala to sam zaboravila 😂🙈, iako mi je danas rekao da cemo se sve dogovorit kad stigne beta.
Curke ja si danas dajem stoperici. U srijedu punkcija. Na femari i nesto menopura imam desno folikul, veli dr da je super,a lijevo je manji al ga vise ne mozemo cekati. Danas sam vadila estradiol 1145, progesteron 1.31. Ne kuzim jel to ok il ne? Ima koja kakva zbanja?
Zaraa cestitam beta ti je super!
Bozma meni je na Elonvi doslo prvi put do 3 blastice razvoj embrija. A uspjesan je bio tek zadnji 3.embrij nakon sto sam odradila histeroskopiju i uzimala u tom ciklusu decortin. Mislim da jako puno toga je pridonjelo uspjehu taj dobitni put rekla bi da su nam se poslozile zvijezde, al elonva je svakako rezultirala da mi je punkcija bila u neko normalnije vrijeme i da se razviju folikuli koji nisu ni bili u planu.
Jenn zelim ti puno uspjeha u FET-u ipak ce tijelo onda biti odmorno i u prirodnom ciklusu pa je i sansa veca. Nazalost 8.dan nakon 5.dnevnog embrija bi se trebalo nesto nazirat, al zna si sama da cuda postoje. Vidi kako ce ti sad tijelo reagirat. Ja znam da meni nakon tog stimuliranog i neuspjelog ET je sve bilo zbrckano i da su ovi u Ri htjeli odmah iduci mjesec FET, al ja sam ga odbila i to mi je bilo bas potrebno. Jer iduci ciklus mi ne menga dosla vec 17dc ako se dobro sjećam. Bas ono sve zbrckano.
Mrva ne brini taj ce mali jos narasti, a js mogu biti dobre i zrele i na folikulima oko 15mm. Tako da najvaznije da ne treba odustat od njega iako je sad manji. Nije ti rekao koliko je mm?
Sortiraj odgovore
Najstariji