Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    20. Listopad 2019. 12:27

Ladybug brzo ce beta, sretno. Bit ce to plus sigurna sam 🍀
    Avama bas mi je zao...mislim da se ne trebas bojati stoperice jer je hcg, hormon koji ces svakako luciti i u trudnoci. Drzi se i da sve bude dobro...

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    20. Listopad 2019. 13:19

Meto cestitkeee🎉🎉🎉❤ to je prekrasan dar vidjete ces i ja ima 3 necaka 😍😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

20. Listopad 2019. 13:22

Britaa brt oporavak muzzuu!!🙏😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

20. Listopad 2019. 13:30

Curee drage meni danas 3dtn😁 malo mi nos šmrce i kisem dosta! 
    Nikakvi simptomica vee malo jucer bolilo kao menga par minuta i proslo! Danas bi mi navodno tribala bit  implatacijaa🙏😁😍 po embrilogicinom misljenu eto nadam se od 2mrvice ❤🙏 da se bar jedna cvrsto primila ❤🙏🙏 

• kredllica
    20. Listopad 2019. 14:51

Pozzzz zanima me procedura postupka umjetne dali se ide na kakav uzv pracenje koliko traje postupaknsve skupa sve me zanima ako ima netko da mi kaze jer planiram ici na postupak a neznam nista o tome 🤔

ladybug40
    20. Listopad 2019. 15:49

Gelica

ladybug40

Evo da se javim. Upravo s transfera. 2 vracena. Sutra ce me zvat za ostala 3 da li su za zamrznuti. Ova dva su predivna. Doktor prezadovoljan. Ja nista nisam osjetila. Beta 31.10.

Woohooo trudnice, čestitam! Sad uživaj:) Meni je sam transfer i cijeli taj dan predivan, uvijek sam u oblacima cijeli dan i mm isto. 😁 E onda sljedeći dan i naredne dane počinje osluskivanje svih mogućih simptoma i to je kraj, nema vise oblaka pretvaram se u frikusu hahaha

Hvala😍....jako sam nekako sretna i pozitivna, a opet realna. Necu raditi, uzivat cu i setati, druziti se.... jer na poslu me pojede stres

ladybug40
    20. Listopad 2019. 15:50

Belaaa

Nikakvi simptomica vee malo jucer bolilo kao menga par minuta i proslo! Danas bi mi navodno tribala bit implatacijaa🙏😁😍 po embrilogicinom misljenu eto nadam se od 2mrvice ❤🙏 da se bar jedna cvrsto primila ❤🙏🙏

Sretno od sveg srca🤩

ladybug40
    20. Listopad 2019. 15:52

ladybug40

Belaaa

Nikakvi simptomica vee malo jucer bolilo kao menga par minuta i proslo! Danas bi mi navodno tribala bit implatacijaa🙏😁😍 po embrilogicinom misljenu eto nadam se od 2mrvice ❤🙏 da se bar jedna cvrsto primila ❤🙏🙏

Sretno od sveg srca🤩

Jesi ti vracala 3.ili 5.dan?

yvette
    20. Listopad 2019. 16:11

kredllica

Pozzzz zanima me procedura postupka umjetne dali se ide na kakav uzv pracenje koliko traje postupaknsve skupa sve me zanima ako ima netko da mi kaze jer planiram ici na postupak a neznam nista o tome 🤔

Ukratko kreces sa injekcijama 2 ili 3 dan ciklusa, otprilike od 6 ili 7 dana se krece sa uzv ili folikulometrijom gdje se mjeri rast folikula. Ja sam isla svako 2.dan, kad su procjenili da su dovoljni veliki isla sam 2 dana za redom. Kad je dosegao velicini, navecer je isla stoperica, a punkcija 36 sati nakon.

20. Listopad 2019. 17:05

ladybug40

ladybug40

Belaaa

Sretno od sveg srca🤩
    Jesi ti vracala 3.ili 5.dan?

3 dann😁🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.