Ja obavila folikumetriju,sljedeci petak Fet,sa tim da ultrazvuk prije da vidimo stanje endometrija, sad stoperica,od sutra decortin,estrofem ,utrogestan, folacin i aspirin..ko ce to popamiti kad sta se pije 😅
Brita, gdje si u postupku? Sve to sam i ja pila kad sam isla na Fet, naviknes se :) Sretno 🤞
Hvala🤗
Kod Škvorca sam,ma čuda smo mi žene ,sta je za nas rusenje imuniteta i filanje hormonina ,muzu mogu sto puta ponavljati kad sta radim i zasto i dalje ne kuzi 😂
I mislila sam da si tamo jer je terapija identična koju sam ja dobivala tamo. Daaa i moj Tako, ja mislim da su oni uplašeni pa pola toga zaborave 😁
MalaM22 i mene to zanima, iako ja nemam tu bojazan, nikad nemam smrzlića, ali bilo bi mi teško da ih moram uništiti. Mislim da se po bolnicama čuva do 5 godina, a poslije ne znam je li plaćaš, i do kad. Kod nas je zakonom odobrena donacija zametaka koliko sam upoznara, ali se ne provodi, jer ne postoji Registar kriopohrane, samo postoji za js žena oboljelih od raka, tako nešto.
Je, 5god.u bolnicama čuvaju.
Ma ja to ništa ne razumim 🤷 U svakom slučaju ću pitat u utorak pa vam javim odgovor.
Peyton znam za njen slučaj. Mislim da je ona išla u Sloveniju ili Češku..
Nikitta žao mi je da ti je tako... Nadam se da ćeš to nekako uspjeti barem umanjiti... 😔😔😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Belaaa to onda znači, koliko ja znam, da možeš piti Folacin. Ja bih svejedno uzimala folate, jer je to već aktivan oblik, ali kako god želiš. Možeš li mi reći koliki ti je AMH?
Mrva1986 aha, prvo Femara, pa onda pojačanje Menopurima? Koliki ti je AMH? Ti si isto kod dr A.?
Jenn rano je fakat, probaj opet za dan, dva!
Gelica i Vrapcic123 bolovi su bili koma, tako da sma morala uzeti Ketonal i Spasmex. Iz mene jutros grumeni crnih ugrušaka pomiješani s “plodnom sluzi”. Nešto prestrašno. Nisam sigurna da je O bila, ali danas me manje boli. Vidjet ćemo razvoj situacije do navečer, danas mi je 9dc, a na pregledu 7dc je folikul vodeći bio 20x15 mm, koliko je to, ne kontam.. nadam se da će puknut do sutra da mogu profunkcionirati.
Nemam papire uz sebe. Mislim da je bio 7.2. Neznam koja mjerna jedinica. Vadila sam na rebru.
Belaaa to onda znači, koliko ja znam, da možeš piti Folacin. Ja bih svejedno uzimala folate, jer je to već aktivan oblik, ali kako god želiš. Možeš li mi reći koliki ti je AMH?
Mrva1986 aha, prvo Femara, pa onda pojačanje Menopurima? Koliki ti je AMH? Ti si isto kod dr A.?
Gelica i Vrapcic123 bolovi su bili koma, tako da sma morala uzeti Ketonal i Spasmex. Iz mene jutros grumeni crnih ugrušaka pomiješani s “plodnom sluzi”. Nešto prestrašno. Nisam sigurna da je O bila, ali danas me manje boli. Vidjet ćemo razvoj situacije do navečer, danas mi je 9dc, a na pregledu 7dc je folikul vodeći bio 20x15 mm, koliko je to, ne kontam.. nadam se da će puknut do sutra da mogu profunkcionirati.
Nemam papire uz sebe. Mislim da je bio 7.2. Neznam koja mjerna jedinica. Vadila sam na rebru.
Nikitta da kod drA sam. Divan je. Al sad sam bas zabrinuta nekako. Prvi put sam na takvoj stimulaciji. Rekao je da ionako uvijek ostanemo na 1 embriju ut udarnu stimulaciju pa bi sad isli blazom i cilhali jednu il dvije kvalitetne stanice. Zvucalo mi je super, al sad me hvata panika
Ja obavila folikumetriju,sljedeci petak Fet,sa tim da ultrazvuk prije da vidimo stanje endometrija, sad stoperica,od sutra decortin,estrofem ,utrogestan, folacin i aspirin..ko ce to popamiti kad sta se pije 😅
Brita, gdje si u postupku? Sve to sam i ja pila kad sam isla na Fet, naviknes se :) Sretno 🤞
Hvala🤗
Kod Škvorca sam,ma čuda smo mi žene ,sta je za nas rusenje imuniteta i filanje hormonina ,muzu mogu sto puta ponavljati kad sta radim i zasto i dalje ne kuzi 😂
I mislila sam da si tamo jer je terapija identična koju sam ja dobivala tamo. Daaa i moj Tako, ja mislim da su oni uplašeni pa pola toga zaborave 😁
Puno nas je pa je tesko pohvatati sve, tebi nije bilo tamo uspjelo ak se ne varam ,negdje si bila napisala,a meni je blizu pa nemam bar stres odi u bolnicu pa cekaj pa guzva ....a vidit cemo kak ce ispasti na kraju ☺
Hvala🤗
Puno nas je pa je tesko pohvatati sve, tebi nije bilo tamo uspjelo ak se ne varam ,negdje si bila napisala,a meni je blizu pa nemam bar stres odi u bolnicu pa cekaj pa guzva ….a vidit cemo kak ce ispasti na kraju ☺
Tako je, meni nije uspjelo tamo ali, 🤞 da tebi uspije! :) To jako puno znači kad ti je blizu.. blago tebi :) nažalost meni je Rijeka najbliža ali tamo više nemam pravo zbog godina ( a i bila sam tamo pa ne bih vise) pa moramo privatno a to nam je sve na min 2,5 sata vožnje.
Nikitta draga bija mi je 7.14 pa za 5 .6 miseci pa na 2.61 zadnje
Ali ona kaze da on zna varirat pa sad🤷♀️ neznam
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala🤗
Puno nas je pa je tesko pohvatati sve, tebi nije bilo tamo uspjelo ak se ne varam ,negdje si bila napisala,a meni je blizu pa nemam bar stres odi u bolnicu pa cekaj pa guzva ….a vidit cemo kak ce ispasti na kraju ☺
Tako je, meni nije uspjelo tamo ali, 🤞 da tebi uspije! :) To jako puno znači kad ti je blizu.. blago tebi :) nažalost meni je Rijeka najbliža ali tamo više nemam pravo zbog godina ( a i bila sam tamo pa ne bih vise) pa moramo privatno a to nam je sve na min 2,5 sata vožnje.
Uh,uz sve jos i ta muka ,putuj sim tam ,al netreba gubiti nadu,vidi netko sve nase patnje ,doci ce i nase vrijeme 😇 meni ovaj tjedan muz zavrsio na teskoj operaciji ,bas me streslo to,i jurcanje svaki dan,i sad jos kad me decortin dokrajci sa imunitetom gotova sam 😅
Hvala🤗
Uh,uz sve jos i ta muka ,putuj sim tam ,al netreba gubiti nadu,vidi netko sve nase patnje ,doci ce i nase vrijeme 😇 meni ovaj tjedan muz zavrsio na teskoj operaciji ,bas me streslo to,i jurcanje svaki dan,i sad jos kad me decortin dokrajci sa imunitetom gotova sam 😅
Ajme, pa jel sve prošlo ok sa mužem? Još je u bolnici? Ma da, to putovanje baš izmori, ali kad je punkcija i transfer uvijek uzmemo apartman pa dodjemo dan ranije da ne budemo pod stresom.. E nadam se da to netko vidi sve, nase borbe..i da će nas nagraditi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji