Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    19. Listopad 2019. 12:00

Da, clearblue je..i mogu ti reci da uopce nisu zabavni, nema cekanja, trazenja imaginarnih crtica pod raznim kutovima, vracanja u kupaonu da vidim jel se nesto pojavilo, sjena sjenina 😂😂

• Gelica
    19. Listopad 2019. 12:06

Jenn

Mrvasretno!!
    Gelica necu bas cekati betu jer je kod nas beta tek 21 dan nakon transfera pa mi to sve skupa odgodi i mengu i sve, ako mi 14.dan bude neg test plniram prestati sa crinoneom. Daj Boze da me iznenadi ali ne vjerujem. Ovaj puta barem imamo smrzlica pa me to drzi da ne potonem.

Aha, to u Rijeci tako... A da, ma to je za izgubiti pamet do onda čekat betu. Nadam se pozitivnom testu, a ako ne , kao što si rekla imate smrzlice i ipak je lakše kad već imaš spremno :) Sretno 🤞🤰💕

MalaM1
    19. Listopad 2019. 12:21

Jenn

Da, clearblue je..i mogu ti reci da uopce nisu zabavni, nema cekanja, trazenja imaginarnih crtica pod raznim kutovima, vracanja u kupaonu da vidim jel se nesto pojavilo, sjena sjenina 😂😂

Mislim da je prerano da bi test pokazao. Držim fige da bude pozitivan ishod! 🤞🤗

• Babylove
    19. Listopad 2019. 12:28

Jenn

Meni je 7dt bila ona sjena tek... Tako da sacekaj malo.. 5 dt navecer kad sam radila nije bilo nista 

MalaM1
    19. Listopad 2019. 12:49

Mene nešto zanima.. to ću pitati i u utorak kad odem do poliklinike jer sam neki dan zaboravila ali prvo ću pitati tu..
    Dakle,kao što sam pisala jedna mrva mi je vraćena a četiri (po dvije na svaku slamku) su zamrznute. Sad...s obzirom da mi je ovo prvi postupak i ne znam kakav će biti ishod, ali recimo da ću ostati trudna od prve, to bi značilo da nemam problem sa ostvarivanjem trudnoće. Šta onda kada bi se odlučili za drugo dijete, i odmrznemo jednu slamku na kojoj su dva embrija. S obzirom da ja nisam za višeplodnu trudnoću jer nose sa sobom određeni rizik, kako onda dalje!? Dali se može vratiti samo jedan? Što onda sa ovim drugim, jel se on može ponovno zamrznuti?  Što se uopće radi sa embrijima koji će ostat "neiskorišteni"? Kakav je tu zakon? Npr.nama je u cijeni čuvanje embrija 3g., a kasnije se godišnje plaća neki iznos za daljnje čuvanje. A što se događa sa embrijima kada se par odluči da neće više plaćati čuvanje? Dali znate išta o tome?

peyton
    19. Listopad 2019. 13:59

Koliko sam ja skužila, taj višak jednostavno samo stoji. 
    Bas je početkom godine Nevena R.pricala o tom problemu- iz klinike su joj kao može prestati placati čuvanje, ali oni ih i dalje čuvaju o svom trošku. 

Meni se jutros javio dr.A. 
    Moj postupak je na pauzi do daljnjeg. Imam ulcerozni kolitis koji je godinama u mirovanju, a otkako sam na estrofemu, kao počeo buditi pa je dr.A savjetovao da prekinem s terapijom znog visokog od pogoršanja bolesti da se konzultiram s gastroenterologom te kad to saniramo da nastavljamo dalje.  

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

• Gelica
    19. Listopad 2019. 14:19

Nikitta

Belaaa to onda znači, koliko ja znam, da možeš piti Folacin. Ja bih svejedno uzimala folate, jer je to već aktivan oblik, ali kako god želiš. Možeš li mi reći koliki ti je AMH?
    Mrva1986 aha, prvo Femara, pa onda pojačanje Menopurima? Koliki ti je AMH? Ti si isto kod dr A.?
    Jenn rano je fakat, probaj opet za dan, dva!
    Gelica i Vrapcic123 bolovi su bili koma, tako da sma morala uzeti Ketonal i Spasmex. Iz mene jutros grumeni crnih ugrušaka pomiješani s “plodnom sluzi”. Nešto prestrašno. Nisam sigurna da je O bila, ali danas me manje boli. Vidjet ćemo razvoj situacije do navečer, danas mi je 9dc, a na pregledu 7dc je folikul vodeći bio 20x15 mm, koliko je to, ne kontam.. nadam se da će puknut do sutra da mogu profunkcionirati.

Sad sam isla gledat moje folikule u prirodnom ciklusu, piše da je vodeći folikul na 14 d.c. 18,9×18,0. Bo, ja se ne kuzim 😃

• Gelica
    19. Listopad 2019. 14:24

Nikitta ali sad sam skuzila jednu stvar, sredujem si sve nalaze i idem čitat nalaz testova koagulacije i skuzim da mi APCR  uopće nije dobar! 1,22 A ref. raspon je >1.80. To mi nitko uopće nije komentirao?? Idem citat na net i piše da je to kod povećanog rizika za ugruške smanjeno. Da li znaš nešto o tome? I zašto mi to nitko nije komentirao? Ja jesam heterozigot na neke mutacije i rekli su da nije za heparin ali ako želi da će mi ga dat. 

Lucija987
    19. Listopad 2019. 14:56

Nikitta vrijednost u krvi  valjda,nisan je dobro razumila preko moba.
    Uglavnom nisan ko dite pribolila v. kozice i kao savjetuju mi da primin to cjepivo prije postupka a nakon cjepiva nesmin 2 miseca u postupak
    To je sve sta znan do ponediljka 😏🙈

🙏❤💙

• brita
    19. Listopad 2019. 15:00

Gelica

brita

Ja obavila folikumetriju,sljedeci petak Fet,sa tim da ultrazvuk prije da vidimo stanje endometrija, sad stoperica,od sutra decortin,estrofem ,utrogestan, folacin i aspirin..ko ce to popamiti kad sta se pije 😅

Brita, gdje si u postupku? Sve to sam i ja pila kad sam isla na Fet, naviknes se :) Sretno 🤞

Hvala🤗

Kod Škvorca sam,ma čuda smo mi žene ,sta je za nas rusenje imuniteta i filanje hormonina ,muzu mogu sto puta ponavljati kad sta radim i zasto i dalje ne kuzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.