Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    28. Ožujak 2018. 21:43

Manuella

Kad cete vadit betu i ocete radit test prije?

Ja cu betu raditi iduci tjedan u čet. 14dnt. ..iskreno necu raditi test strah me ga uopce kupiti hehhe 

• Manuella
    28. Ožujak 2018. 21:49

Onda nas ima wiihiiii nadam se svima pozitivne veze i javite obavezno

• Manuella
    28. Ožujak 2018. 21:50

Manuella

Onda nas ima wiihiiii nadam se svima pozitivne veze i javite obavezno

Mislim bete 😂😂😂

• hope1234
    28. Ožujak 2018. 22:53

Drage moje betočekalice i one koje će tek postati SRETNO!!! nisam odgovarala(jučer sam isplakala dušu),vratila sam se na posao, radila dva dana,dns sabrana spremam se na nove konzultacije  i evo mene doma na mirovanju! Dakle nakon svih šokova ,pozitivnih testova,male bete,krvarenja(M ili ne sad mi je već takva situacija da sam i zab kakva mi je M) odem ja dns ponavljati betu i dobijem nalaze a kad ono moja beta se lijepo uduplala...Zovem doktora prenosim informacije- čudim se nalazu ,svemu i govorim da ja krvarim i da ja radim i sta sad? A odg je: beta se pravilno dupla,vi lijepo pijete terapiju i doma odmarate!!! Dakle ja ne znam da li mogu dočarati ijednoj od vas svojih zadnjih 6 dana ...Šta raditi,kako se ponašati,kako se ne izlagati stresu! Ok ja vjerujem da ima i znam da ima žena s malim početnim vrijednostima BETE,ali zar je moguće da sam za onako upisat u neku statistiku jer imam sve ono što ne bih trebala imati a zvanično trudna sam dok se ne dokaže suprotno.

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

student13ica
    28. Ožujak 2018. 22:56

Hope pa to je super... cestitam draga 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• hope1234
    28. Ožujak 2018. 23:02

IvanaB

hope1234

Evo da podijelim s Vama da ni drugom postupku nismo uspjeli….Dns vađena beta,13.64-pozitivno je da je ostvarena trudnoća…Nazalost biokemijska,dns dosla i vjestica.Zanima me ako netko ima svjeza iskustva s Petrovom bolnicom.Naime do sada sam isla privatno,a sad razmisljam da idem u Petrovu.Pa kako ide procedura ,i kako je s nalazima? Tj da li priznaju pretrage iz drugih laboratorija? 0Za spermiogram znam da traze svoj.

Hope1234 jako mi je zao 😣😣 Svaki postupak nova nada i ako ne uspije…ne znam…los osjecaj, no vjerujem i dalje velika volja za pokusati ponovo.
    Mislim da je Beba bila u Petrovoj (jedna od cura koje su se javljale ovdje). Sad je u cekanju bete, no kontaktirat cu ju da se javi i podijeli svoje iskustvo. Hope, nema odustajanja i samo naprijed…
    Gdje si bila u postupcima do sad? I zasto nisi isla preko hzzo do sad? Mislim, ima privatnih poliklinika koje uzimaju na listu hzzo-a…

Privatno sam preko hzzo-a... Ali mislila sam,tj.razmisljala da bih išla po mišljenja drugih vezano za terapiju,js i mužev spermiogram...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Tencii
    29. Ožujak 2018. 01:41

Hope, drzi se, fakat ne znam sto reci.
    Ne znam kako se ne zivcirati, kako razmisljati i u sto vjerovati.
    Cijela ova Mpo prica je jako velik izazov, jako nepredvidiva situacija. Ne znas kad se smijes veseliti, opustiti. Prolazila sam slicno emocionalno stanje kao ti. Bas sam popucala. 
    Najrealnije ti mogu reci da budes spremna na sve, a najiskrenije da ti zaista zelim da sve bude dobro i ima sretan zavrsetak.

• Manuella
    29. Ožujak 2018. 07:55

Hope pa to je super cestitam!!😘😘😘😘

• Manuella
    29. Ožujak 2018. 08:30

student13ica

Manuella zadnja 2 dana imam lagane bolove dolje.. kao pred mengu 😕 danas mi 6dnt

Evo i mene pocelo bolit mislim da cu procuriti 😒😒

Pikica89
    29. Ožujak 2018. 09:46

Manuella

student13ica

Manuella zadnja 2 dana imam lagane bolove dolje.. kao pred mengu 😕 danas mi 6dnt

Evo i mene pocelo bolit mislim da cu procuriti 😒😒

Cure probajte prestat razmisljat o tome ja mislim da kad vise razmisljamo i osluskujemo se da se podsvijest igra s nama ponekad si i zabrijemo da nas boli.Ta podsvijest je zajeb.stvar hehe nece nitko procuriti sve cemo imat pozitivne bete vidjet ce te mrve nase su se sad superr smijestilee i biti ce sve u najboljem redu.Znam da je tesko ne razmisljat o tome alii moramo bitii jake 💪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.