Trudilice moje drage prvo vas sve pozdravljam.Ovako da vas upitam dali netko od vas ima trombofiliju?Jucera mi je nalaz doša da imam genetsku.Pa me zanima dal to triba ista piti prije postupka ivf .iduci mjesec krećem u postupak.hvala vam na odgovoru😙
Trudilice moje drage prvo vas sve pozdravljam.Ovako da vas upitam dali netko od vas ima trombofiliju?Jucera mi je nalaz doša da imam genetsku.Pa me zanima dal to triba ista piti prije postupka ivf .iduci mjesec krećem u postupak.hvala vam na odgovoru😙
A imala sam tri pobacaja dosad
Ja ju osobno nemam ali koliko sam skuzila po ranijim postovima tu na forumu trebala bi s tim nalazom kod ginekologa da ti da uputnicu za hematologa. I uvodi se heparin koji se onda koristi cijelu trudnocu, ali tek nakon pozitivne bete. Iako ima cura ovdje kojima je uveden i ranije.
Može li mi netko reći, tko je to doživio, koliko traje ova hipersimulacija? Nikad se u životu nisam gore osjećala i ne prolazi, svaki dan isto ništa bolje nego jučer. Boli me stomak kao da me netko pretukao i stalno sam umorna i spavam. Grozno! Aspiracija jajnih stanica je šala mala naspram ovoga. Tako želim vratiti svoje mrvice prekosutra…
Ja sam i prošli put završila u hiperstimulaciji (veljača 2016.). To sam skužila kad sam išla na transfer a jedva sam uspjela izdržati čekanje s punim mjehurom. Kad su skužili zamrzuli su 2 stanice a mene poslali na bolovanje. Za par dana je bilo bolje. Idući ciklus sam došla na transfer. Ovaj put sam skuzila iste simptome i otisla na hitnu jer sam znala da nece biti tranfera a to znaci da me nitko ne bi pogledao.
S obzirim da si imala tri pobacaja obavezno sto prije se naruciti hematologu da vam uvedu heparin\fragmin nakon transfera...a do tad nije naodmet preventivo piti andol 100.
waithing
S obzirim da si imala tri pobacaja obavezno sto prije se naruciti hematologu da vam uvedu heparin\fragmin nakon transfera…a do tad nije naodmet preventivo piti andol 100.
Znaci odma piti andol 100 svaki dan.hvala ti puno.a jel mi mozes reci jos ovo.jel te ginekolog salje hematologu ili lijecnik opce prakse
Ja ju osobno nemam ali koliko sam skuzila po ranijim postovima tu na forumu trebala bi s tim nalazom kod ginekologa da ti da uputnicu za hematologa. I uvodi se heparin koji se onda koristi cijelu trudnocu, ali tek nakon pozitivne bete. Iako ima cura ovdje kojima je uveden i ranije.
Hvala ti malimaj😗malo me je potreslo sada to.jedno sredim drugo dodje pa mi je ajme
S obzirim da si imala tri pobacaja obavezno sto prije se naruciti hematologu da vam uvedu heparin\fragmin nakon transfera…a do tad nije naodmet preventivo piti andol 100.
Znaci odma piti andol 100 svaki dan.hvala ti puno.a jel mi mozes reci jos ovo.jel te ginekolog salje hematologu ili lijecnik opce prakse
Moze ti dati i jedan i drugi...odi kod onog tko ti ne stvara neke probleme oko davanja uputnica..ako te jedan odbije odes kod drugog hehe..mene je uputnicu dao doktor opce prakse jer sam njega prvog pitala..nekima daje ginekolog...
waithing
Cure STA cekate betu kako se osjećate?u mene nikakvih simptoma sedmi dnt
Sortiraj odgovore
Najstariji