Jutro, evo ja prijavljujem svoj plus! Jos uvijek ne mogu vjerovati :) oprezna sam do bete, ali osjecam da ce biti sve u redu!
Aaaaaaaaaa bravooooo super imamo + cestitam jedva cekamo utorak 😙
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Jutro, evo ja prijavljujem svoj plus! Jos uvijek ne mogu vjerovati :) oprezna sam do bete, ali osjecam da ce biti sve u redu!
Cestitke odd srca draga !!!!!nadam se da ce mo i mi sve ostale uspjeti
Hvala vam zene, javim se u ponedjeljak, a svima ostalima puno srece u borbi!!
url=https://lilypie.com]
Du1988 cestitam jako mi je drago zbog tebe, navijam da beta bude ogromnaaaa 😃😃
Ja se nisam javljala par dana da se malo skuliram, uglavnom kako sam vam i pisala beta je negativna...
Doktorica je rekla da dodem u petak na ultrazvuk da ne gubimo mjesece do cekanja na ponovnu stimulaciju predlaze mi da odma sad krenemo na prirodni ciklus ivf
Tako da u petak cemo vidjet jel se nadzire koji folikul pa cemo pratit situaciju kaj se dogada...
Drzim fige svima i sretno curke, kad tad cemo sve drzat nase bebice samo trebamo bit strpljive 😘😘
Ivana, samo hrabro i optimisticno! Drzim fige da sto prije bude uspjesno, javljaj kakva je situacija kad krenes na uzv!
url=https://lilypie.com]
Cestitam Du1988 nadam se da će i meni Valentinovo donet sreću. U srijedu vađenje bete 😌
Jutro moje drage !Nadam se da nam se neko jutros raduje svome plusu na testu.Ovako da vas pitam jel pijete ikakve vitamine prije postupka i koje?Ljubim vas sve super ste mi
Ja sam dobila za pit D vitamin i prah gynositol to je folna kiselina s još nečim jer imam policisticne jajnike, pa bi to trebalo riješiti problem...i da, svako jutro popijem C vitamin, ali to pijem još od gripe koja me ubila u 1 mjesecu 😊
Du1988 čestitam ti od srca 😀😀😀😀😀😀😀😀 kako lijepa informacija za početak dana 😘😘😘😘😘😘
Du1988 cestitam! I sretno dalje !!! 😘
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji