Waithing, zao mi je! Ne znam sto drugo reci...stvarno treba puno snage za sve ovo! Svima nam zelim puno strpljenja i srece...
url=https://lilypie.com]
Sad smo na drugoj razni svijesti i naravno nove dileme trileme… ako sve bude dobro vratit jednu il dvije…sto vise citam o cijelom postupku to imam vise pitanja a tako sam hrabro odlucila kao necu ja uopce nis citat slusat cu samo doktora i njemu sve prepustit…ivana b di si jel i tebe muce iste stvari
O vraćanju jedne ili dvije mislim da je najbitnije dogovor Vas i partnera, i jeste li spremni na blizanačku trudnoću,,ja sam sad npr dobila 4 blastice, moj muz htio jednu i doktor- on mi je savjetovao jednu zbog uvećanih jajnika, sad smo vratili jednu,,ove 3 smo spakirali u 2 slamke i sad i sami ne znamo što vratiti idući put tj.slamku s jednom ili dvije blastice...Iako idući put mislim da ćemo meni udovoljiti haha, ja sam spremna na dvije bebice :-)
waithing
Waithing, mlada si zenska, mozes ti i s dvije na kraj :)
Hahahha, baš tako...Neka nama svima bar jedno živo i zdravo...
waithing
Hej curke, hvala sto mislite,,uglavnom dobili smo 4 blastice, jednu vratili- a ja procurila 8 dan nakon transfera tako da betu nisam ni dočekala….Tesko je ali nakon 2 spontana bolje i 0 nego neki problemi ako ne valja..Sad me čekaju još 3 blastice pa kad se malo oporavim FET…
Bezveze bi ovdje mogla pisat koliko mi je žao kad ti to ništa ne pomaže, slažem se da je ovo bolje od spontanog i drago mi je zbog blastica koje te čekaju , uvijek se sjetim tebe i S0102 i naravno Mono koja je svoju bebu dočekala i čestitam joj na tome. jednom sam pročitala da čovjek uvijek mora imati plan za dalje,evo drago mi je da ga ti već imaš,ja sam tako sretna i pozitivna ovih dana ,nadam se da će doć do transfera ,ali ja sam samo sretna šta sam uopće krenula,nadam se da ću i dalje uspijete ostat pozitivna
Beba…. Super da si napokon krenula.... Svu srecu ti zelim da bude odmah dobitni... Da se ne mucis ovako dugo kao waithing i ja
❤️❤️
Waithing….. Ce sada imati dobitan fet 🐧🐧❤️❤️
Hej curke, hvala sto mislite,,uglavnom dobili smo 4 blastice, jednu vratili- a ja procurila 8 dan nakon transfera tako da betu nisam ni dočekala….Tesko je ali nakon 2 spontana bolje i 0 nego neki problemi ako ne valja..Sad me čekaju još 3 blastice pa kad se malo oporavim FET…
Bezveze bi ovdje mogla pisat koliko mi je žao kad ti to ništa ne pomaže, slažem se da je ovo bolje od spontanog i drago mi je zbog blastica koje te čekaju , uvijek se sjetim tebe i S0102 i naravno Mono koja je svoju bebu dočekala i čestitam joj na tome. jednom sam pročitala da čovjek uvijek mora imati plan za dalje,evo drago mi je da ga ti već imaš,ja sam tako sretna i pozitivna ovih dana ,nadam se da će doć do transfera ,ali ja sam samo sretna šta sam uopće krenula,nadam se da ću i dalje uspijete ostat pozitivnaBeba…. Super da si napokon krenula…. Svu srecu ti zelim da bude odmah dobitni… Da se ne mucis ovako dugo kao waithing i ja
❤️❤️
Waithing….. Ce sada imati dobitan fet 🐧🐧❤️❤️
Hvala ti, vjerujem da će sve bit dobro za sve nas♥️
DANTE
Drage moje...Neke već znam od ranije iz postupka dok sam se družila sa vama... Ja sam imala neuspješan postupak u 11 mjesecu,evo dns sam dobila vješticu i krećemo u nove pobjede. Stvarno nikada nisam ovoliko priželjkivala vješticu...svima koje ste ostvarile svoje snove sretno,a svima vama koje se i dalje borite želim da se izborite.Nekako mu je lakše kada vas pratim i kada s nekim sve mogu podijeliti..
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Du1988 kolka je beta danas
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Nažalost samo 212. Već po iskustvima znam da neće dobro završiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji