hej, hvala ti...takvi ipak sretni zavrseci daju i meni nadu... mi bi zaista imali puno pogodnosti kad bi poceli sa umjetnom oplodnjom, al eto nije nista pronadeno, ocito da cu i ja morati mm malo vise "stisnut" , on to sve zaista zeli koliko i ja, samo je malo " spor " , ne voli puno zapitkivati, dok ja, ja bi sve zivo ispitala...
jako mi je drago sto ste na kraju ipak uspjeli pronaci ono sta treba.:) :) Procitala sam dosta takvih iskustava, gdje su na konacnici uz puno truda ipak uspjesne bile mTESE.
Zar vam ne bi mogli cijeli postupak ovdje dovrsiti, posto je napravljena i mTESE tu?
u kojem mjestu se nalazi ta klinika, ako se smije znati?
Cure pomagajte 😂😂😂koji sam ja biser...znaci, doktorica mi je rekla kako 0 (nulti) ultrazvuk radim u razdoblju od 3 dana prije m do 3 dana m...e sad...kako sam prije zadnje m imala gripu, nije mi dosla na vrijeme (1.2.) vec je kasnila i stigla (5.2.) I eto sve mi se pobrkalo 😣😣 Jos ovaj mjesec ima 28 dana...i sad kako da znam kada ce mi stici🤔🤔🤔 A voljela bih da taj ultrazvuk bude u jednom od ta 3 dana prije m da im ne krvarim po stolu, jer meni kad krene, stvarno curi kao luda...sto napravit? Kako izbrojati dane?
IvanaB, a zar ih ne zoves za naruciti se prvi dan menge? Ovo za krvarenje je svima neugodno, ali doktori su na to navikli i pisale su cure da su znale stvarno krvariti, ali da im na kraju nije bilo neugodno jer sestre i doktor i racunaju na to. Uopce nemoj o tome razmisljati. Njima je krv sastavni dio zivota.
Cure pomagajte 😂😂😂koji sam ja biser…znaci, doktorica mi je rekla kako 0 (nulti) ultrazvuk radim u razdoblju od 3 dana prije m do 3 dana m…e sad…kako sam prije zadnje m imala gripu, nije mi dosla na vrijeme (1.2.) vec je kasnila i stigla (5.2.) I eto sve mi se pobrkalo 😣😣 Jos ovaj mjesec ima 28 dana…i sad kako da znam kada ce mi stici🤔🤔🤔 A voljela bih da taj ultrazvuk bude u jednom od ta 3 dana prije m da im ne krvarim po stolu, jer meni kad krene, stvarno curi kao luda…sto napravit? Kako izbrojati dane?
Moj savjet ti je da ne radiš prognoze kad će ti menga doći nego kad dođe nazovi i dogovori ultrazvuk. Moj zadnji ultrazvuk je bio 3. dan menstruacije (kad najviše krvarim) i bilo mi je neugodno od te pomisli, ali kad je stigao pregled doktor mi je rekao da ostanem u gacicama u uloškom pa samo pomakneš sastrane u trenutku pregleda (a to traje minutu). Stvarno nije problem.
😥 Uf...onda ok, tako cu i napravit 😊 Puno vam hvala cure. Sad mi lakse otici i krvava 😂😂😂 bilo mi bitno saznati da su navikli 😁 Ma samo su me zbunili s tim djelom 3 dana prije...mislim da ni najsigurnije ne mogu biti sigurne u ciklus...mengu cekamo, pa kad dođe dođe, jer ponekad se pomakne i onima kojima stize u dan...
Znaci 1 dan menge i zovem 😁 ajde jos znaci 10-tak dana 😣
😥 Uf…onda ok, tako cu i napravit 😊 Puno vam hvala cure. Sad mi lakse otici i krvava 😂😂😂 bilo mi bitno saznati da su navikli 😁 Ma samo su me zbunili s tim djelom 3 dana prije…mislim da ni najsigurnije ne mogu biti sigurne u ciklus…mengu cekamo, pa kad dođe dođe, jer ponekad se pomakne i onima kojima stize u dan…
Znaci 1 dan menge i zovem 😁 ajde jos znaci 10-tak dana 😣
I ja imam jos 10tak dana do m.skupa ceno mozda u proces.di si ti
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Pozdrav svima, prodajem Gonal F (95 mjernih jedinica) u PEN-u, javite mi se na PM.
Svima držim fige da vam uspije.
Dan. Mi jos skupljamo nalaze i spremamo se na prvi odlazak u polikliniku u Samoboru na konzultacije.
Koliko traje od prvog pregleda do usađivanja oplođene stanice ako je sve ok?
Dan. Mi jos skupljamo nalaze i spremamo se na prvi odlazak u polikliniku u Samoboru na konzultacije.
Koliko traje od prvog pregleda do usađivanja oplođene stanice ako je sve ok?
Zavisi sto mislis pod prvim pregledom. Onaj uvz prije menge kada se odlucuje da li ides s tim ciklusom u postupa. Ako ides onda ti je cca 12-15 dan ciklisa aspiracija jajnih stanica. Mozda i koji dan duze ovisi o tvojem ciklusu i kakonse folikuli razvijaju. Nakon aspiracije ako nađu js i ako dođe do oplodnje transfer je u većini slučajeva 3 ili 5 dan. Opet koji će dan transfer biti ovisi o samom broju dobivenih tj oplođenih js i njihovoj diobi, te da li je kod tebe došlo do hipera.
Zene, kakva su vam iskustva s testovima prije bete? Danas mi je 9.dan od transfera dvije blastice. Biologinja mi je rekla da betu mogu raditi vec 12.dan. Obzirom da sam vec poprilicno nestrpljiva, mislila sam napraviti test ujutro makar bio i negativan. Ili da se strpim?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji