Ivana B evo ako zelis mozes mi se javit na fb beba klokanica sunce
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Ivana B evo ako zelis mozes mi se javit na fb beba klokanica sunce
Može 😁
Drage moje,ja sam krenula sa IVF-om sutra imam prvi ultrazvuk,već 5 dana primam inekcije menopura..mene zanima kako mogu otvoriti bolovanje,s kojim papirom idem kod svog doktora,jer sad cu na uzv svaka dva dana,a i na pikanje,pa necu nikako moci iskombinirati posao sa tim,a i mislim da bi manje bila u stresu kad bi bila na bolovanju..
Drage moje,ja sam krenula sa IVF-om sutra imam prvi ultrazvuk,već 5 dana primam inekcije menopura..mene zanima kako mogu otvoriti bolovanje,s kojim papirom idem kod svog doktora,jer sad cu na uzv svaka dva dana,a i na pikanje,pa necu nikako moci iskombinirati posao sa tim,a i mislim da bi manje bila u stresu kad bi bila na bolovanju..
Pravo na bolovanje imas tek na dan aspiracije js i to ako aspiracija bude pozitivna tj ako se nađu js. Tada ti bolovanje moze trajati 3-5 dana ovisno o tome da li ce i kada biti transfer. A ako do njega dođe onda se može i nastaviti do dana vađenja bete. Jedino bi možda mogla zamoliti svog ginekologa da ti otvori bolovanje ranije, nek izmisli neki razlog. Jer inače za period dok traje pikanje i ide se na uvz nažalost nemamo pravo biti na bolovanju.
Koje sve papire (potvrde) trebamo donjeti ginekologici/ginekologu za otvorit bolovanje? To sam zaboravila svoju pitat jer sam bila bijesna kad sam od nje čula taj zakon.
Koje sve papire (potvrde) trebamo donjeti ginekologici/ginekologu za otvorit bolovanje? To sam zaboravila svoju pitat jer sam bila bijesna kad sam od nje čula taj zakon.
Zadnju povijest bolesti od mpo doktora. Na temelju nje tvoj ginekolog je duzan na dan aspiracije otvoriti bolovanje. Jedino ako nije neki ful dobar bolovanje zbog xy razloga moze otvoriti i ranije. S time da se bolovanje otvara jedino ako su pronađene jajne stanice. Glup je zakon i propis skroz i zato si nađite nekog dobrog primarnog ginica koji ce imati sluha za cijelu mpo problematiku
Zadnju povijest bolesti od mpo doktora. Na temelju nje tvoj ginekolog je duzan na dan aspiracije otvoriti bolovanje. Jedino ako nije neki ful dobar bolovanje zbog xy razloga moze otvoriti i ranije. S time da se bolovanje otvara jedino ako su pronađene jajne stanice. Glup je zakon i propis skroz i zato si nađite nekog dobrog primarnog ginica koji ce imati sluha za cijelu mpo problematiku
Moja nema i nije ju briga što kaže moo doktor. Nažalost mi je pre kasno za naći novu ginekologicu jer cijeli postupak prebacivanja u Splitu traje i do mjesec dana. Ako mi ovaj postupak ne uspije (ne daj bože) hitno je mijenjam. Koliko sam ja čula samo još 2 ginekologa primaju nove pacijentice preko HZZO-a što je pre strašno. Ne kužim kako je to moguće. Zvala sam redom ordinacije i nitko ništa
Moja nema i nije ju briga što kaže moo doktor. Nažalost mi je pre kasno za naći novu ginekologicu jer cijeli postupak prebacivanja u Splitu traje i do mjesec dana. Ako mi ovaj postupak ne uspije (ne daj bože) hitno je mijenjam. Koliko sam ja čula samo još 2 ginekologa primaju nove pacijentice preko HZZO-a što je pre strašno. Ne kužim kako je to moguće. Zvala sam redom ordinacije i nitko ništa
Onda ptobaj traziti dr opce prakse da ti da bolovanje ako ti je on ok. Tipa mozes prehlada, crijevna viroza ili beki drugi razlog da barem imas nekoliko dana jer je to stvarno, barem je meni tako bilo stresan period. Prva dva postupka sam paralelno radila i isla na folikulometrije a za 3 sam si cuvala godisnji i slobodne dane i on je bio uspjesan. Vjerujem i da je razina stresa prva dva puta imala svoju ulogu. Mozda grijesim ali....
Kako kod bilo zelim ti svu srecu
Cure koje ste kod Skvorca. Da li on mozda radi folikulometriju i popodne? Posto rade i popodne oni. Jer i meni muka sto svaki drugi dan izbivam s posla pa onda 100pitanja zasto me nema.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Onda ptobaj traziti dr opce prakse da ti da bolovanje ako ti je on ok. Tipa mozes prehlada, crijevna viroza ili beki drugi razlog da barem imas nekoliko dana jer je to stvarno, barem je meni tako bilo stresan period. Prva dva postupka sam paralelno radila i isla na folikulometrije a za 3 sam si cuvala godisnji i slobodne dane i on je bio uspjesan. Vjerujem i da je razina stresa prva dva puta imala svoju ulogu. Mozda grijesim ali….
Kako kod bilo zelim ti svu srecu
Hvala. Doktorica opće prakse mi je odlična žena. Mislim da ću se s njom dogovorit da mi otvori bolovanje za upalu mjehura jer ionako sam prošlih godina zbog toga bila često kod nje. Najviše želim bolovanje da smanjim razinu stresa jer mi je i posao jako stresan pa to dvoje ne ide baš u kombinaciji. Mislim da je najgore prvi put jer ne znaš kako to sve izgeda i koliko boli. Tako mi je bilo i s prvom insemenacijom, najviše me bolila jer sam se cijela ukocila od straha kad mi je išao stavit kateter u maternicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji