Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    25. Veljača 2018. 17:29

Nonina,
    Rade i popodne. Samo moras reci da npr taj dan ne mozes ujutro

• Nonina
    25. Veljača 2018. 18:59

malimaj

Nonina,
    Rade i popodne. Samo moras reci da npr taj dan ne mozes ujutro

Hvala. Imam lagane psihicke pripreme pa mi je sad bar malo lakse 😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Babylove
    25. Veljača 2018. 20:04

Pozdrav djevojke, evo da se prijavim i na ovoj temi, 
    Prvo cestitam na plusicima i ostalima koji svoje plusice iscekuju drzim fige ...
    Ukratko kod mene je situacija ovakva... vec godinu i nesto pokusavamo i nista... neke od pretraga smo obavili, moji nalazi su ok muzevi su isto tako ok osim spermiograma( 5% pokretnih 😔)....
    Za dva dana idem u Vinogradsku na prvi pregled... ako mi tko moze reci iskustva, sto me ceka, sto poslije tog prvog, nestrpljiva sam jako i uplasena.. ali isto tako se i veselim da se napokon nesto pocne dogadati...😁

En@
    25. Veljača 2018. 21:03

Babylove

Pozdrav djevojke, evo da se prijavim i na ovoj temi,
    Prvo cestitam na plusicima i ostalima koji svoje plusice iscekuju drzim fige …
    Ukratko kod mene je situacija ovakva… vec godinu i nesto pokusavamo i nista… neke od pretraga smo obavili, moji nalazi su ok muzevi su isto tako ok osim spermiograma( 5% pokretnih 😔)….
    Za dva dana idem u Vinogradsku na prvi pregled… ako mi tko moze reci iskustva, sto me ceka, sto poslije tog prvog, nestrpljiva sam jako i uplasena.. ali isto tako se i veselim da se napokon nesto pocne dogadati…😁

Jel to prvi nalaz spremiograma? 

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Babylove
    26. Veljača 2018. 07:19

Da prvi, i jos tu kod nas nije detaljan, tako da ce sigurno ovi traziti svoj

• hope1234
    26. Veljača 2018. 11:25

Nonina

Cure koje ste kod Skvorca. Da li on mozda radi folikulometriju i popodne? Posto rade i popodne oni. Jer i meni muka sto svaki drugi dan izbivam s posla pa onda 100pitanja zasto me nema.

Radi i popodne

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

du1988
    26. Veljača 2018. 11:53

Cure, beta je 158.6 na 12.dan. Je li to ok? Znam da ce mi sigurno traziti opet za dva dana. jos se ne usudim veseliti

url=https://lilypie.com]

malimaj
    26. Veljača 2018. 14:08

du1988

Cure, beta je 158.6 na 12.dan. Je li to ok? Znam da ce mi sigurno traziti opet za dva dana. jos se ne usudim veseliti

Visina bete varira od osobe do osobe. Meni su rekli da je vazno da je iznad 50. Bitnije im je da se pravilno dupla. Svakako je ponovi za 2 dana. Ja sam svoju vadila 3 puta.

du1988
    26. Veljača 2018. 14:23

malimaj

du1988

Visina bete varira od osobe do osobe. Meni su rekli da je vazno da je iznad 50. Bitnije im je da se pravilno dupla. Svakako je ponovi za 2 dana. Ja sam svoju vadila 3 puta.

Sad sam tek u strahu. Vidjela sam bete daleko veće od moje, ali i niže od moje koje su dobro završile. Shvatila sam da je očito najbitnije da se pravilno dupla, tek u srijedu ću odahnuti (možda) 

url=https://lilypie.com]

En@
    26. Veljača 2018. 14:58

Ne stvaraj si pesing!!!!!! i ne navlaci lose misli.ti si trudna samo pozitivno razmisljaj pazi sta jedes ne zivciraj se.sve ostalo nema smisla ni pomisljat :*

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.