Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    26. Veljača 2018. 15:17

du1988

malimaj

du1988

Cure, beta je 158.6 na 12.dan. Je li to ok? Znam da ce mi sigurno traziti opet za dva dana. jos se ne usudim veseliti

Visina bete varira od osobe do osobe. Meni su rekli da je vazno da je iznad 50. Bitnije im je da se pravilno dupla. Svakako je ponovi za 2 dana. Ja sam svoju vadila 3 puta.

Sad sam tek u strahu. Vidjela sam bete daleko veće od moje, ali i niže od moje koje su dobro završile. Shvatila sam da je očito najbitnije da se pravilno dupla, tek u srijedu ću odahnuti (možda)

Ne moras biti u strahu. Prvi dio si odvalila, budes i drugi. 😄😚 nemoj razbijati glavu. Trudna si!!!!! Javi rezultate

4 sreća
    26. Veljača 2018. 16:00

Draga tebi je beta odlicna nemoj si presing vrsiti bez veze.nego uzivaj sada u trudnoci

• Kengurica
    27. Veljača 2018. 09:38

Javi danas betu

du1988
    27. Veljača 2018. 10:04

Sutra ujutro vadim, cim saznam, javljam! 
    Sad kad vec tipkam, kakva su iskustva s odlaskom na posao kad se potvrdi trudnoca? Mozda malo brzam, ali nisam uopce o tome razmisljala. Nemam fizicki zahtjevan posao, ali radim s djecom (skola, ali individualna nastava).

url=https://lilypie.com]

Beba
    27. Veljača 2018. 10:40

Evo da se i ja malo javim, baš sam se gadno prehladila par dana  prije postupka, temperatura,antibiotici,ali eto uspjela to sanirati i krenula jučer na prvi uzv,ne znam kako je to sa prirodnim budući sve cure ovdje opisuju stimulirani, valjda samo čekamo i držimo fige😀,danas mi je 10dc ,sutra ponovo uzv...
    Čestitke trudnicama,svima nama ostalima strpljenja i 
    vjere

DANTE

Beba
    27. Veljača 2018. 12:40

Waithing kako si ti? Ti sada čekaš betu ako se ne varam, držim fige....

DANTE

27. Veljača 2018. 13:36

Hej curke, hvala sto mislite,,uglavnom dobili smo 4 blastice, jednu vratili- a ja procurila 8 dan nakon transfera tako da betu nisam ni dočekala....Tesko je ali nakon 2 spontana bolje i 0 nego neki problemi ako ne valja..Sad me čekaju još 3 blastice pa kad se malo oporavim FET...

waithing

Beba
    27. Veljača 2018. 13:52

waithing

Hej curke, hvala sto mislite,,uglavnom dobili smo 4 blastice, jednu vratili- a ja procurila 8 dan nakon transfera tako da betu nisam ni dočekala….Tesko je ali nakon 2 spontana bolje i 0 nego neki problemi ako ne valja..Sad me čekaju još 3 blastice pa kad se malo oporavim FET…

Bezveze bi ovdje mogla pisat koliko mi je žao kad ti to ništa ne pomaže, slažem se da je ovo bolje od spontanog i drago mi je zbog blastica koje te čekaju , uvijek se sjetim tebe i S0102 i naravno Mono koja je svoju bebu dočekala i čestitam joj na tome. jednom sam pročitala da čovjek uvijek mora imati plan za dalje,evo drago mi je da ga ti već imaš,ja sam tako sretna i pozitivna ovih dana ,nadam se da će doć do transfera ,ali ja sam samo sretna šta sam uopće krenula,nadam se da ću i dalje uspijete ostat pozitivna

DANTE

En@
    27. Veljača 2018. 14:10

Sad smo na drugoj razni svijesti i naravno nove dileme trileme... ako sve bude dobro vratit jednu il dvije...sto vise citam o cijelom postupku to imam vise pitanja a tako sam hrabro odlucila kao necu ja uopce nis citat slusat cu samo doktora i njemu sve prepustit...ivana b di si jel i tebe muce iste stvari

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

27. Veljača 2018. 14:14

Beba

waithing

Hej curke, hvala sto mislite,,uglavnom dobili smo 4 blastice, jednu vratili- a ja procurila 8 dan nakon transfera tako da betu nisam ni dočekala….Tesko je ali nakon 2 spontana bolje i 0 nego neki problemi ako ne valja..Sad me čekaju još 3 blastice pa kad se malo oporavim FET…

Bezveze bi ovdje mogla pisat koliko mi je žao kad ti to ništa ne pomaže, slažem se da je ovo bolje od spontanog i drago mi je zbog blastica koje te čekaju , uvijek se sjetim tebe i S0102 i naravno Mono koja je svoju bebu dočekala i čestitam joj na tome. jednom sam pročitala da čovjek uvijek mora imati plan za dalje,evo drago mi je da ga ti već imaš,ja sam tako sretna i pozitivna ovih dana ,nadam se da će doć do transfera ,ali ja sam samo sretna šta sam uopće krenula,nadam se da ću i dalje uspijete ostat pozitivna

Hvala draga, ma naravno da moramo razmišljati pozitivno, svakavi trenutci dođu no i oni prođu pa nas opet gura vjera u uspjeh,,ni sama ne znam otkud crpim vjeru i snagu no eto još ne odustajem...Sretno u postupku i neka dobijete lijepu stanicu ,,prirodni postupk je puno lakši, ja sam sad bila baš napuhana i jajnici kao tempirane bombe,,tek sad s M se sve vratilo u normalu,,,Fet je puno lakši i fizički i psihički pa me i to donekle tješi...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.